94. 70% מהמנות באות עם שתיה לא? יש רווח 70% מהמנות באות עם שתיה לא? יש רווח של 2 או 3 שקלים על פחית שתיה או 4 שקלים על לימונדה, לא? ומה לגבי מי שמזמין חצי קילו חומוס הביתה? ומה עם אלה שמזמינים גם סלט קטן או ציפס? הרי על הכל יש רווח קטן....אז החומוס הוא אמנם 7 שקלים רווח אבל עוד 4 שקלים לפחות מגיעים ממוצרים נלווים אז השורה התחתונה יכולה להיות 11 שקלים. את זה יש להכפיל בכמות הסועדים החודשית. Weights | 08.07.16 (ל"ת)
91. קרואון יפו מוכר צלחת ב-18 שח אז מה הוא מפסיד? בבאקה ועכו חומוס נמכר ב17 אז מה הם מפסידים כולם מפקיעין מחירים ללא סיבה עלי קרואן | 28.12.14 (ל"ת)
86. מה איכפת לי שבעל החומוסיה ירוויח גם 400%? אני לא מבין מה טעם בתחשיבים האלה,נניח שאני מוכן לשלם 30 שקלים למנת חומוס עם סלטים ופיתות שמהווה את ארוחת הצהריים המשביעה שלי מה איכפת לי ש בעל החומוסים עושה עלי גם 400% רווח? להיפך אני שמח בשבילו! כל עוד החומוס טעים ונקי ואני מוכן לשלם עבורו ,אין לי בעיה עם זה אני תמיד גם משאיר 10 שקל טיפ! תום | 27.12.14 (ל"ת)
85. תפסיקו להתבכיין אם המגיבים חושבים שמתעשרים מחומוסיה, אז שיואילו ויפתחו בעצמם אחת. הרי זה לא לבנות את אינטל או מיקרוסופט, הטכנולוגיה של החומוס פשוטה, וחסמי הכניסה נמוכים. היד הנעלמה | 27.12.14 (ל"ת)
84. מדהים שחומוס מעורר כ"כ הרבה אמוציות אצל היהודים... עשרות תגובות מהלב... מרגש אבל לכתבה שבה ילדה מתוקה, חכמה ועדיין ילדה נשרפת מבקבוק תבערה, שם מספר תגובות קטן יותר... תעשו קצת חושבים. | 27.12.14 (ל"ת)
82. היום להרוויח מחומוסיה זה קשה ביותר אני בעל חומוסיה בתל אביב הרבה מאוד שנים המציאות כל כך שונה ממה שמתארים העלויות בחומוסיה הן מהגבוהות ביותר והרווח הסופי נע בין 14ל18 אחוז רווח לא צריך להיות חכם מאוד כדי לראות שברוב החומוסיות מי שעובד ומתפעל הכל הוא בעל המקום ואם היה כזה רווח גדול כמו במסעדות אחרות אז בעל המקום היה מוצא לו מחליף .פחית שתיה נמכרת ב7 שבכל מסעדה אחרת נמכרת ב12 צפונה סלט נמכר ב15 שבכל מקום אחר נמכר 30 ומעלה צלחת חומוס מורכבת ממרכיבים שהיום מאוד יקרים פיתה ,טחינה, בעל חומוסיה | 26.12.14 (ל"ת)
81. חומוס מגן דוד בשוק הכרמל - 12 ש"ח טעים מאוד ומומלץ אנשים.. אני לא קשור אליהם בכלל טל | 26.12.14 (ל"ת)
79. בעל העסק חייב להרוויח!!! כנראה שיש בארץ חוסר הבנה בסיסית בכל הקשור לניהול עסקים. נתחיל מכך שבעל העסק ח-י-י-ב! להרוויח!! מדוע כל החשבונות מתחילים בכמה עולה חומר הגלם?!! גם בכתבה (שאני חייב לציין שהיא מאוזנת), שכחו להוסיף את מרכיב הבישול, גז...מרכיב יקר בהכנה. זמן עבודה ורווח כמובן. אז עכשיו כולם רואים שלא כל הנוצץ זהב. ישראלים שנכנסים למסעדה (כלשהיא) ישר מתחילים לנתח את העסק, כמה עולה חומר הגלם, כמה מרוויח "עליהם" בעל העסק ויש מרגישים שהם נדפקים...קטע דפוק של קמצנים!! בעל העסק צריך ואף חייב להרוויח וחשוב שירוויח טוב כדי שתהיה לו מטיבציה להמשיך ולעבוד קשה בעסק כדי שהלקוחות ימשיכו להנות מהאוכל הטוב שהוא מגישץ. יקיר | 26.12.14 (ל"ת)
76. רווח זה דבר טוב אבל החשבון מעוות בק״ג אחד של חומוס מוכן יש יותר מ 750 גרם מים !! מי שהכין את הבתבה לא הכין חומוס מימיו. להלן הוראות הכנה: תשרו ללילה חצי ק״ג גרגרי חומוס ולאחר 12-16 שעות תקבלו גרגרים במשקל של 1.1-1.25 ק״ג. את הגרגרים מבשלים (הם מאבדים קצת ממשקלם) במהלך טחינת או ריסוק הגרגרים מוסיפים מים... ויש המוסיפים בצל שעלותו אפסית. יוצא שק״ג חומוס מוכן מכיל כ 350 גרם גרגרים יבשים, 100-150 גרם טחינה והשאר פשוט מים ואולי בצל. עלות חומרי הגלם לא מגיעה ל 10 שקלים לק״ג כולל עלות הגז לבישול. אצל אכרמאווי מקבלים מנה עם פלאפל ליד ב15 שקל וגם אצל לינה לא הרבה יותר יקר מצד שני אני מוכן לשלם על חומוס טוב רק אל תספרו סיפורים (: אלון | 26.12.14 (ל"ת)
75. יש לכם כסף - תאכלו בחוץ. אין לכם - תאכלו בבית. תעשו את החשבון שלכם ולא של אחרים. Arik | 26.12.14 (ל"ת)
74. לליצנית שכתבה 15 שקלים אצל סעיד אז כבר הרבה זמן לא אכלת שם ולא שילמת את המחיר של מנה חומוס שמבחינת הטעם לא מגיעה לקרסוליים של סוהילה ועוד עמדת בתור כמו עוד ערימה של "מבינים" גדולים בחומוס | 26.12.14 (ל"ת)
73. תמחור רחוק מאוד מהמציאות חו"ג עד 5 ש"ח מקסימום! גם שאר העלויות לא ריאליות פחת של 2400 ש"ח לחודש רק על מנה אחת? איפה אתם חיים? שכ"ע כולו נופל רק על מוצר אחד? כולם משלמים בכ. אשראי? בסדר, אם כל הוצאות של העסק נופלים רק על מוצר אחד, אז שאר המוצרים שנמכרים שם נותנים רווח מלא..!! ונניח שרק חצי מהסועדים רוכשים גם שתיה קלה = 100 איש ביום, רק כאן רווח של כ 500 ש"ח נוספים ליום או 12,500 לחודש (לפי 25 יום). ואפשר להמשיך: תוספת פיתות, סלטים, מוצרים אחרים שנמכרים... לא מבין מאיפה הכותב אוסף נתונים... איציק | 26.12.14 (ל"ת)
71. חפשו בגוגל "העמסת עלויות עקיפות", אין כאן נכון ולא נכון אלא שיטות הערכה שונות כלכלן | 26.12.14 (ל"ת)
67. מצטער אני לא מכיר שום חומוסיה במחיר 30 שקלים הכי יקר זה 25 שקל הרוב מתחת ל 20 ואפשר למצוא גם ב 10 שקל. כשאתם עושים כתבה על משהו ומשקרים בנתונים אז כל שאר הפטפטת שלכם כבר לא מענינת. אז מצטער לא קראתי מעבר לשורה השניה. | 26.12.14 (ל"ת)
66. אני עדיין זוכר את שטויות הרווח ו"הספגטי"... הפעם מחליפים צלחת אזה שטויות!! קילו חומוס=2.5שח.. קילו אחד = 4-5 צלחות קילו טחינהמשובחת לחנות=21שח... אז הגעתם ל 8שח.. יאוש בכל מקום סהר | 26.12.14 (ל"ת)
64. יש לי עסק מגלגל כ 250 אשח עובד על 35-40 אחוז רווח ברוטו אתם יודעים כמה נשאר לי? בקושי 4-7 אחוז רווח לפני מיסים!!!! משלם כל חודש בין 65-75 אשח הוצאוות!!! הבנתם אני משלם לאחרים כ 70 אשח ולי נשאר אולי 10-12 אשח ולי אין פנסיה אין כלום!!! אז אל תבלבלו את הביצים אם מחיר עלות של מוצר כי הארנונה השכירות העובדים המיסים הדלק הרכב הבלאי המלאי האחריות הם הם העלות של המוצר!!!! n | 26.12.14 (ל"ת)
63. סטוש אתה מטומטם וגם עבריין גם אם אתה מקבל תמורה בביטקוין אתמול חייב לפי חוק לשלם מס. לכל אלו שנגנבו על המע"מ - אתם טועים. הסיבה שהמעמ לא חלק מהתזרים היא שהוא לא שייך לעוסק. רו"ח לא שלך | 26.12.14 (ל"ת)
62. נתונים שגויים תובנה בהתאם אין סיכוי לרווחיות שכזו . רווח מקסימלי עומד על כ 15% -20% במקרה הטוב ממתי הלוואה היא חלק מהעינין . ילמד הכותב לקבל אינפורמציה כפי שמתבקש ולא לזלזל באינטליגנציית הקוראים . נ.ב שימצא בבקשה את המוכרים 200 מנות ביום במחיר 28 ושבסופו של תהליך מרוויחים 30א ויותר . חאלס מר חומוס ישראלי | 26.12.14 (ל"ת)
61. משלמים על הישיבה במקום ולא על חומרי הגלם. ומה עם כוס קפה בבית קפה? קצת מים??? נו באמת.משלמים על המקום ישיבה.ואני לא בעל עסק. כתבה מיותרת | 26.12.14 (ל"ת)
60. יש מעט מאוד חומוסיות שמוכרות 4800 מנות בחודש אנחנו מדברים על יותר מ-160 מנות ביום. זו כמות מטורפת, גם לחומוסיה. וחומוסיות כאלו צריכות להעסיק כ-5 עובדים לפחות (2 מלצרים במינימום, 3 עובדי מטבח כשאחד מהם עוסק מידי פעם בניקיון ובתקווה שהוא גם שוטף את הידיים אחרי). בקשר לחומרי הגלם, זה בערך 6.5 שקלים אבל גם הסכום שרשמתם הוא בטווח. הפחת גבוה יותר בכל חומוסיה, ובטח בחומוסיה שרשמתם, אלא אם הבעלים לא שם קצוץ על העובדים והלקוחות ועל הבטיחות. בקשר להוצאות קבועות, למעט מאוד חומוסיות יש איזורי חניה, גם לעמוסות שבהן. שדג | 26.12.14 (ל"ת)
59. פלאפל למה לא עשיתם כתבה על דוכן פלאפל שגובה 16₪ על מנה והרכיבים עולים אוליי 2₪ ושאר העלויות נמוכות מאוד היות ודוכן פלאפל אפשר לעשות גם במקום של 8-10 מ״ר. אילן | 26.12.14 (ל"ת)
57. חומוסיות שמקבלות ביטקוין לא צריכות לשלם מס וזה במסגרת החוק. אין כרגע רגולציה וניתן לקבל תשלום בביטקוין ולא לשלם מס, גם אני במסעדה שלי מקבל ביטקוין ועובד ככה, הכל חוקי וכמובן בהמלצת הרואה חשבון שלי. חבל שיש בינתיים רק 600 עסקים בישראל שמודעים לזה ונהנים מהיתרונות של הביטקוין, עוד חצי שנה תהיה רגולציה ואז נצטרך לשלם מס רגיל אבל עד אז אפשר להנות מהשטח האפור הזה בצורה חוקית לחלוטין. להצהיר על המכירה בביטקוין ולא לשלם מס כי בעצם מבחינת רשות המיסים זה כאילו שילמו לי באגוזים... סטוש | 26.12.14 (ל"ת)
56. חומוס סעיד בבאר שבע לא צריך להרוויח מאות אחוזים על מנת חומוס מי מכם שמבקר בבאר שבע שינסה לאכול בחומוס סעיד.חומו-פול -ביצה-4פיתות-צלחת חמוצים- צלחת עם ירקות- קנקן מים- ובסוף כוס קפה קטן והכל ב20 שקלים בלבד!!!!! אני אוכל שם ותמיד מרוצה ואף פעם לא מצליח לסיים את המנה . למי שתוהה היכן המסעדה -ובכן היא נמצאת כאמור בבאר שבע מול קרית הממשלה.. בתיאבון לכולם. חילי | 26.12.14 (ל"ת)
55. אם כואב למישהו שמישהו אחר מרוויח ולא משנה כמה, לצורך העיניין . . . . . אז שלא יקנה !!!!!!!!! אם זה החימוס או השכירות או הדירה או המילקי והקוטג' די להיות בכיינים, אף אחד לא חייב לכם דבר ! אלי | 26.12.14 (ל"ת)
54. מתכון לחומוס אחלה (החומרים לק"ג סלט חומוס מוכן). אז ככה, מתחילים משתי כוסות גרגרי חומוס קטנים, כאלה שקונים בשוק ב-10 ש"ח לק"ג. משרים אותם במים ל-12 שעות ביחד עם כף גדושה סודה לשתיה. מסננים, מעבירים לסיר לחץ, מוסיפים מים חדשים ועוד כף גדושה סודה לשתיה ומבשלים בלחץ כ-10 דקות עד רבע שעה (תלוי מה הלחץ של הסיר שלכם. סיר לחץ רגיל דורש 15 דקות, סיר לחץ עם לחץ גבוה יותר, כ-10 דקות). מסננים שוב ורוחצים - חלק מהחומוס יתפרק ויפול לכיור, לא נורא, זה נורמלי לחומוס שקיבל 2 כפות סודה לשתיה ושעבר 10 דקות בסיר לחץ. מעבירים את החומוס הרך מאוד לקערה. מוסיפים שני שליש כוס טחינה, רבע כפית כמון, כף שטוחה מלח, שלוש שיני שום כתושות, מיץ מלימון בינוני ועכשיו החומרים החשובים באמת: כף גדושה קמח תפוחי אדמה, שלושת רבעי כוס שמן נייטראלי (למשל קנולה), כפית מחוקה מלח לימון ו-10 גרגרי פוטסיום סורבט מומסים בכף מים חמימים, לא יותר מחצי גרם, רק בשביל הטעם. אפשר גם סודיום בנזואט בכמות קטנה, אבל להיזהר עם זה כי זה כבר ממש חומר מסוכן. עכשיו מעבירים הכל למעבד מזון או לבלנדר (אם יש לכם בלנדר חזק) וטוחנים למחית. יצא לכם בדיוק חומוס "אחלה". לא אוהבים אחלה? מעדיפים "צבר"? בסדר, אז במקום שלושת רבעי כוס שמן נייטראלי, קחו שלושת רבעי כוס שמן - שטיגנתם בו קודם צ'יפס. ואז יצא לכם "צבר". בתיאבון! מכין חומוס מדופלם. | 26.12.14 (ל"ת)
51. מה עם מים חשמל גז ונקיון המקום זה על בעל העסק???? תפסיקו להיות קטנונים תקנו חומוס הביתה יעלה לכם פחות קמצנים תנו לבן אדם להרוויח | 26.12.14 (ל"ת)
50. הארנונה עיריה כיבוי אש ושאר העלוקות דואגים שלא יהיה רווח רשימת ההיטלים הכספיים על בעלי עסקים בישראל היא אינסופית מוטי | 26.12.14 (ל"ת)
49. עלות סבירה בהחלט לפי הנתונים הללו, אם יש לו כ-100 לקוחות ביום, בעל החומוסיה מרוויח כ-16,000 ₪ לחודש, ברוטו, על החומוס. אם יפחיתו כ-5 שקלים ממחיר המנה, הוא יהיה בגבול ההפסד. כמובן, צריך להביא בחשבון רווח על מוצרים נלווים (בעיקר משקאות קלים). מכל מקום, אם זה התמחיר, התעריף סביר מאד ואפילו נמוך. אלכס | 26.12.14 (ל"ת)
48. בעל החומוסיה גובה את הכסף עבור המע"מ ומעביר אותו לשלטונות המס שוב פעם רק גובה ומעביר לכן זה לא רווח ולכן לא יכול לעשות הנחה , כנ"ל כל העסקים ככה , אני מקווה שגם מוגבל כמוך הבין ליוסי המטומטם הצפוני | 26.12.14 (ל"ת)
47. מנת חומוס לא צריכה לעלות יותר מ-20 ש"ח חומרי הגלם מאוד בסיסיים. אם מנת סביח בפיתה עם ביצה וחצילים עולה מקסימום 20 ש"ח, אין סיבה שחומוס יעלה יותר. ב-30 ש"ח כבר אפשר לקנות מנה שווארמה בפיתה. חומוס | 26.12.14 (ל"ת)
44. רק חומוס ינאס בפרישמן 88. אליפות העולם בחומוס. ויש לו חצילים וכרובית שאין באף מקום בעולם. אני | 26.12.14 (ל"ת)
41. יאללה תנו לאנשים להרוויח כל יום כתבה אחרת על משהו אחר.... תנו לאנשים להרוויח בכבוד... R | 26.12.14 (ל"ת)
40. המגיבים שטוענים שלא צריך לחשב את המע"מ טועים בגדול. ליוסי מ 21, למגיב 13 ולמגיבים דומים בכל כתבה שכזו. מע"מ מתקזז רק כנגד מע"מ משולם (ולא על כל ההוצאות) כך שתמיד צריך לשלם מע"מ (אלא אם העסק מפסיד). בגלל שהקיזוז הזה לא קבוע בחישוב עלויות, כפי שנעשה כאן, פשוט מתעלמים מהמע"מ המשולם - כלומר, בעלויות כמו חומרי גלם הסכום הרשום הוא ללא מע"מ (אם החומוס במנה אחת עולה 1.18 ש"ח כולל מע"מ בהוצאות מחשבים רק 1 ש"ח) ולכן הורדת המע"מ מהרווח נכונה לחלוטין. אמיר | 26.12.14 (ל"ת)
38. החומוסיות מרוויחות גם על השתייה לא רק על החומוס רווח חודשי יכול להגיע גם לחמישים אלף היינה | 26.12.14 (ל"ת)
35. בולשיט - מכיר באופן אישי בעלים של חומוסיה "עמוסה" שלוקח כל חודש 25 אלף נטו הביתה וגם השותף שלו לוקח את אותו סכום. שגיא | 26.12.14 (ל"ת)
34. 36000 ש"ח בחודש לפני מיסים זה הרבה? שכיר עם 5 שנות ניסיון בהייטק עולה יותר למעביד שלו. ואין לו סיכון כמו לבעל עסק. וזה בהנחה שהחישוב באמת לקח את כל ההוצאות ושההכנסה קובעה ויציבה. אז מספיק להיכנס לאנשים לכיס, מי שרוצה שיפתח חומוסיה. אסף | 26.12.14 (ל"ת)
29. תפסיקו להתבכיין ותחסכו חכם יש מלא מבצעים והנחות במסעדות אם רק תנצלו אותם נכון, תכנסו לאתרים שמרכזים מבצעים כמו זאפ (הידועה) או אפליקציית דיל קראש (רשת חברתית למבצעים) ותבינו שאין סיבה אף פעם לשלם מחיר מלא. שלומי | 26.12.14 (ל"ת)
28. חומוס בנגל במודיעין יחסית חדש אבל טעים טעים.. שירות טוב בלי צעקות (מי שאכל באבו חסן מבין על מה אני מדבר..) מהיר וכיף לשבת שם. נאור | 26.12.14 (ל"ת)
26. אחלה ארוחה זולה ומשביעה! בטח אם החומוס טעים אנשים הפסיקו לפרגן לעבודה ולהוצאות. איך בכלל אפשר לחשוב ככה 6+26!!! אני | 26.12.14 (ל"ת)
25. הרבה פעמים המנות גדולות מדי במיוחד אם אתה מזמין לאדם אחד. תכניסו לתפריט מנות מדורגות: 200 גרם, 300 גרם, 400 גרם וכו' אחד שאוכל | 26.12.14 (ל"ת)
24. החישוב שגוי כי רוב החומוסיות עובדות על שחור משמע לא משלמות שקל מס הכל קומבינות בארץ הקומבינה. מיקי | 26.12.14 (ל"ת)
22. חומוס מטמטם אבו שאדי בשפרעם החומוס חבל על הזמן תמיד מלא טרי ומנה מכל הלב המחיר פשוט לא לפרסום בכדי לא לפגוע בפרנסתם של אחרים לא לבוא פשוט אין מקום תודה רןני | 26.12.14 (ל"ת)
20. תעשו בבית הכי זול, בריא וכנראה גם טעים. אפשר לעשות אחלה טחינה בבית שמספיקה לשבוע במחיר של בערך 15שקל לקילו. אפשר לטחון גם חומוס ויוצא לכם בשבוע חומוס בעשירית מחיר ממה שיקחו לכם בחומוסיה, וגם תוכלו לתבל אותו כרצונכם - בחומוסיות גם סתם מאביסים אתכם בפיתות, בבית ניתן לטבול בלחם או חלה או סתם להוסיף לסלט... שרון | 26.12.14 (ל"ת)
19. חישוב הרווח לא נכון ולמה? כי הכנסתם למשוואה את המע"מ. אמנם המע"מ משפיע על המחיר הסופי של מנת החומוס אבל... בעל החומוסייה מקבל החזר מע"מ כי הוא רק המתווך לגבית המס. ז"א שהרווח הוא למעשה 7.62 + 4.27 = 11.89 ש"ח שזה 42% אז מספיק להתבכיין, הם יכולים לתת הנחה של 18% ולא ירגישו את זה בכיסם... זה הפתרון לבעיית יוקר המחיה. שבת שלום ושנה טובה. יוסי צפוני | 26.12.14 (ל"ת)
17. חומוסיית חליל ברמלה מחיר חומוס אצל חליל 20 שקל... אוכל שם 21 שנה החומוס תמיד איכותי טרי ואותו טעם בדיוק .... אופיר | 26.12.14 (ל"ת)
15. אורית לוי את משלמת 18 שקלים לק"ג טחינה? הביצה צריכה להיות אופציה..... הפעם היחידה בא אנו אוכלים חומוס בימיניו, אם אנו מזדמנים לעכו העתיקה. מה העלות? 15 שקלים....עד לאחרונה היה 13 או 14...מי זוכר... נו באמת | 26.12.14 (ל"ת)
14. עדיין לא למדתם...שכל מי שיכול לדחוף את ידו לכיסים שלכם..יקח משם את המקסימום האפשרי גד | 26.12.14 (ל"ת)
13. שטויות תפסיקו להוריד את המע"מ, נמכיוון שבעל עסק יכול להזדכות על מע"מ כנגד הוצאות מוכרות וכל בעל עסק יודע לנצל הטבה זאת עד תומה. החזר הלוואה נכון רק אם נלקחה הלוואה ולא במקרים של עסק ותיק שקיים שנים רבות חומרי הגלם לא מגיעים ל 8 ש"ח בשום סיכוי. 2 פיתות קצת זיתים, וקערה קטנה של חומוס לא מגיעים ל-8 ש"ח. על ביצה בד"כ עוד גובים אקסטרה, כנ"ל על צנובר. ויש חומוסיות שמעיזות לגבות אפילו 40 ויותר על מנה שכזאת כך ש-28 זה נחשב עוד מחיר יחסית טוב למנת חומוס. | 26.12.14 (ל"ת)
9. בשביל מה צריך להרוס חומוס עם הביצה ? עד שיש מנה שלא מענה חיות ולא מתעללת באפרוחים ותרנגולות - אז דוחפים משהו שלא נועד למאכל אדם, אלא ליצירת אפרוח חדש. מלבד זה, ביצה מכילה הורמונים, אנטיביוטיקה, וכמות ענקית של כולסטרול. אז למה לקלקל ברעל מאכל כל כך בריא ? חיים | 26.12.14 (ל"ת)
8. ל- 5 קודם כל מה פלצני בלאכול חומוס אמיתי? המאכל הכי עממי שיש בערך. שנית - אתה מודע לזה שזה עניין של טעם, כן? ועדיין, רוב האנשים תמיד יעדיפו אוכל טרי ואיכותי מאשר אוכל משומר (חומוס צבר, למשל) - גם מבחינה בריאותית וגם מבחינת הטעם, כך שאתה הוא היוצא מן הכלל, לא אנחנו. יויו | 26.12.14 (ל"ת)
7. חצי סוד של הכנת החומוס יש לי , מי יגלה לי את החצי השני ? יש לבשל את הגרגרים עוד כשעתיים לפחות לאחר שהתרככו , או אז אפשר למעוך אותם עם מכשיר להכנת פירה בלי בעיה . ( אין צורך בסודה לשתיה ) מי יגלה לי את החצי השני ? שהוא הטעם החמצמץ שיש בחומוסיות אבל אין בסלטים מוכנים של המפעלים ולא זה לא רק לימון או מלח לימון . 7 שקלים רווח די סביר . בפלאפל ב 16 ש"ח זו שחיטה גם כי מאוד קל להכין פלאפל בבית על הפעם הראשונה ממתכון אקראי מאינטרנט יצא לי פלאפל טוב ואכיל שזה הרבה יותר טוב מכל דוכן , כי השמן לא בשימוש הרבה זמן . אם אתם עושים פלאפל ל 4 נפשות בבית זה גם הרבה יותר זול . דורי | 26.12.14 (ל"ת)
6. אז 3 עובדים מרוויחים יחד 4.4 והבעלים מרווח 7.6 ? פי 5 מעובד רגיל ? מה זה אומר שאם אני עובד בחברת היי טק קטנה ועובד מרוויח 8 אלף שקל אז המנכל צריך להרוויח 40 אלף שקל ? אני מכיר קצת את המספרים בהיי טק ולפי האחוזים שווה יותר להיות בעלים של חומוסיה. אילן | 26.12.14 (ל"ת)
5. דעה כנה שלי על הנושא: אני אוכל בבית חומוס צבר, ויוצא לי פה ושם מהעבודה לקפוץ לחומוסיות באיזור. נכון - חומוס אמיתי, סותם אותך לחצי יום, אבל מבחינת הטעם - פשוט פחות טעים מחומוס צבר. נו, איפה כל הפלצנים ששיסבירו לי שחומוס שעשוי במקום יותר טעים... הארנב | 26.12.14 (ל"ת)
4. תגידו אתם בסדר רווח מאו קטן אפשר לחשוב כמה הוא כבר מרוויח לא הבנתי מה לא בסדר בלהרוויח 7 וקצת שקלים על מנה ? אתם עושים כתבה על חומוסיה אבל על מסעדת גורמה לא ---___--- יוסף | 26.12.14 (ל"ת)
3. "מביא" לי עשרים וששה שקלים, "מביא" לי ששה שקלים.... נותן! נותן! נותן! נותן! הבאתם לי את הקריזה עם העברית הזאת. bOrderline | 26.12.14 (ל"ת)
2. הנסיך ברחובות מוכר מנה ב18 שקלים. המקום כבר מוסד פה. קמו כל מיני מתחרים ועדיין הוא מחזיק מעמד יפה. כל צהריים המקום מפוצץ, ועוד פתוח בשבת. 18 שקלים למנה שסותמת אותך זה מחיר הוגן. בירה אפשר לקנות פה ב12 וכוס משקה ב8. ב26 שקלים אתה יוצא עם ארוחה שלמה, בהנחה שאתה מצליח לקום. לחילחי | 26.12.14 (ל"ת)
כמה מרוויחה חומוסייה על מנת חומוס?
95 תגובות לכתיבת תגובה