14. מי קונה בגלל שם השף בדיוק???? על מי השטויות במיץ האלה עובדות בדיוק? כמה אנשי הפרסום חושבים שהציבור מטומטם? אני | 11.01.15 (ל"ת)
13. שימוש בשפים יוצתר מציאות שקרית יש חברות קטנות מאוסם ושטראוס עלית שהמוצר שלהם לא יורד מהאיכות שלהם, רק מה שאין להם את הכוח לבצע את הפרסום והפרסומות ברמה של החברות המוכרות לכן כמעט ולא שומעים עליהם. איתן | 11.01.15 (ל"ת)
9. כשאני רואה מוצרים כאלה, שמזלזלים באינטליגנציה שלי, אני מחרימה מישהו באמת חושב שכולנו מטומטמים? שאם ישימו תמונה של איזה שף מעאפן על מוצר מתועש זה ישדר "איכות"? רק לראות את הפרצופים של שני או כהן, או אהרוני על גבותיו הדוחות, כבר מוציא את התיאבון. טרנד מגוחך ומטופש | 11.01.15 (ל"ת)
8. יש פה יותר מדי ליצנים עם תואר פרופסור... ...קנו אותו באוניברסיטת לטביה במקרה ? מוזר מאוד | 11.01.15 (ל"ת)
7. הפסטה של שגב קניתי בויקטורי. היה כל כך מגעיל שהמיקרו שלי לא היה מסוגל להריח את זה. לקחתי ביס אחד וירקתי. פשוט בושה איטלקי | 11.01.15 (ל"ת)
6. שף שמכבד את עצמו , לא יסכים להיות שותף לפרסום של מוצר תעשייתי . שם של שף על מוצר תעשייתי לא מעיד על איכות המוצר , אלה על זילות המקצוע והתואר שף . שי | 11.01.15 (ל"ת)
5. תכלס,אנשים קונים את המותג בחושבם שיד השף בדבר ומה מוצאים? קדחת. אל תסתכל בקנקן אל בתוכו | 11.01.15 (ל"ת)
4. זה טוב בדיוק לפעם הראשונה שבא קונים את המוצר.. אם אין הבדל מהותי בין החומוס של רפי כהן לשלל החומוסים ללא פרזנטור (וקשה למצוא בידול כזה, כי יש היום המון חומוסים עם תוספות וכו), אז אין שום סיכוי שאוסיף עוד 30 או 40% למחיר. כנ"ל לגבי תפוציפס.. בסופו של דבר הטעם היה דומה מאוד. היצרנים זוכרים את הפזנטור ושוכחים שהמוצר צריך להביא ערך מוסף שמצדיק את המחיר. בן | 11.01.15 (ל"ת)
3. למותג אגו גדול יותר משל כל שף אפילו משל שני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיש לו כזה גדול | 11.01.15 (ל"ת)
2. שימוש בשפים יוצר ענין מעט גבוה יותר ונותן יוקרה למזון אפילו פשוט כפי שציטט מר אלפר השימוש בשפים מקנה יוקרה או תחושת הערכה לאפשרות להכין מזון פשוט שהרי שפים מכינים אותו וזה נותן ,לכאורה, טעם וחשיבות לפסטה. השימוש בשפים מוכר היטב ברחבי עולם הפרסום המערבי מזה עשרות שנים ויש בו כוונה לתת אמינות לאיכות הבישול והמזון. ד"ר אסף לבנברג | 11.01.15 (ל"ת)
מתכון קל מדי: לבשל קמפיין עם שף? זה לא מבטיח הצלחה
14 תגובות לכתיבת תגובה