אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מנכ"ל מאפיות אנג'ל: "הפסדנו מיליוני שקלים על לחם בפיקוח"

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

15.
אז מה? שיפסידו, תמיד יהיה יזם חדש ורעב יותר שימלא את הווקום.
הוצאתי את הכינור הקטן מהבוידם... איזה מסכנים, מפסידים כסף, באמת? אני לא מאמין לאף מילה שלהם. יאלה, שיפתחו את הספרים ויראו לנו איך אפשר להפסיד על לחם שנמכר ב 6-7 שקל. אם מפסידים אז שינקו את הבסטה ויפנו את השוק לשחקנים נוספים.
יוסי צפוני | 22.01.15
10.
בטח שהפסידו. כי על לחם שלא בפיקוח יש להם ריווחי עתק
הרופאים ממליצים לציבור לאכול לחם מלא, שזה מוצר שחשוב לבריאות. המאפיות מוכרות לחם כזה במחיר כפול, ואפילו יותר מזה מהלחם המפוקח, למרות שההפרש בעלויות היצור קטן. הרווחים שלהם על לחם כזה עצומים, וברור שיותר משתלם להם למכור לחם שלא בפיקוח במחיר מופקע.
טל | 22.01.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת