50. פיצה סופר משובחת ברומניה עולה 20 ליי שזה 20 שח רק בארץ החומרים הטובים המחיה וההוצאות גדולות ולכן פיצה טובה מאוד כמו פיצה זזה בהוד השרון עולה 100 לקילו ובצדק. חיים | 14.05.18 (ל"ת)
49. והחזר מע"מ..מ6 ש"ח חוזר 4. ו חישובים לא נכונים כלל. אין לספור לפי הפיצה.. לפי חודש . יגאל | 10.05.16 (ל"ת)
47. לידיעת החרטטנים והקוראים 1 ק"ג מוצרלה 70-80 ש"ח 1 ק"ג צהובה 40-50 ש"ח לא שמים 100% מוצרלה כי לגבינה זו אין הרבה טעם שמים אותה בעיקר בגלל האלסטיות שלה. רוב מה שכתבתם כאן תלוש מן המציאות ברק | 12.07.15 (ל"ת)
46. צריך לשים בשר כאשר אכלתי בקרים פיצה עם בשר (לא זוכר איזה) אז אני יכול להגיד ש: אף פיצה לא משתווה פה, לעומת שמה, והכל בגלל הכשרות. יבגני | 26.01.15 (ל"ת)
45. מסכים איתך 42 אבל מצד שני ברשתות הגדולות אפשר למצוא לפעמים מבצעים שלא רואים הרבה בפיצריות הקטנות. שבוע שעבר הזמנתי מפיצה האט משפחתית ב20 שקל דרך הטבה מהכרטיס אשראי של מזרחי. אני לא מצדיק את המחיר הרגיל שלהם, אבל לפחות מדי פעם אפשר ליהנות גם מדברים כאלו עופר | 25.01.15 (ל"ת)
44. מי שכתב את הידיעה הזו לא ממש מבין בפיצה כל הפיצריות היום הם אותו הדבר וקונים את המוצרים שלהן מאותו היצרן (טוב אולי הרוב). ליאור | 25.01.15 (ל"ת)
42. אני רוצה לראות פיצה טובה שמוכרת ב-40 שקל מגש.... בפ"ת כל הפיצריות הטובות מוכרות ב-80 שקל לפחות, דון פרדו, האט, דומינוס, סטאר, מנצ'יס וכד'. כל הזולות לא מתקרבות לאותה איכות. עוגיפלצת | 24.01.15 (ל"ת)
36. לא מחוברים לחישובים אני באמת לא מבין איך הם עושים את החישובים האלה ובמיוחד הנתון של הרווח ומכירת המגשים ביום.אני חושב שאנחנו חייבים להתחיל להבדיל בין דעה לעובדה. הכתבה הזאת היא דעה. העובדות בשטח הם ש90% מהפצריות מפסידות. 1.תחרות מחירים קשה-מלחמת דמים 2.עסק קטן קשה לו לשרוד לאורך זמן 3.קלף כניסה קל לענף איש עסקים | 23.01.15 (ל"ת)
34. ברחובות יש פיצה טעימה ב20 שקל, ולדעתי הם עושים כסף טוב, כל העיר מגיעה לשם. כניראה שהחישוב שלכם לא טוב.. אדיר | 23.01.15 (ל"ת)
33. אני לא יודע איך אתם עושים את החישוב אי אפשר לגזור מחשבון החשמל כמה חשמל עולה להכין כל פיצה ללא מונה נפרד לתנורים. מדובר בתנורים מיוחדים שצריך לחמם שעות לפני תחילת האפייה. כנ"ל לגבי משכורות העובדים. אי אפשר לגזור מהתלוש של העובדים כמה שולם לעובד להכין פיצה וכמה שולם לביצוע מטלות אחרות. 2,000 פיצות בחודש כלומר 67 פיצות ביום ממש לא מאפיין פיצרייה שכונתית. מדובר בכמות מטורפת של פיצות. מעט מאוד פיצריות שכונתיות בכלל מסוגלות להגיע לכמות כזאת. בנוסף פיצרייה שמכינה כמויות כאלה חייבת להחזיק יותר משני עובדים ושליח במשרה חלקית. באמת נראה לכם שליח אחד מסוגל לחלק 67 פיצות ביום? עזבו 67 פיצות. 30 פיצות ביום במשלוח זה כמות מטורפת לשליח אחד בחצי משרה. כ מדובר בענף עם רווח נמוך מאוד ותחרות עזה. רוב הפיצריות לא שורדות יותר משנתיים. עם כל הכבוד אי אפשר להכין פיצה איכותית בפיצרייה ב-40 שקל. מדובר בעלות של פיצה איכותית בהכנה ביתית. אני רואה פיצריות מוכרות פיצה ב-25 שקל למגש! 25 שקל!! פשוט עובדים בשביל להפסיד. | 23.01.15 (ל"ת)
32. מוצרלה עניין ששווה בדיקה אבל יש פיצריות שמוכרות מגש משפחתי רגיל ב- 20, 25 ש"ח. יש בראל"צ, אחוזה-רעננה | 23.01.15 (ל"ת)
31. מוצרלה אמיתית הבעיה היא שהיום כל הפיצריות משתמשות בגבינות צהובות או סינטטיות,נדיר למצוא פיצה עם 100% מוצרלה מיכל | 23.01.15 (ל"ת)
30. פיצליאנו בגבעתיים בגבעתיים נפתחה פיצרייה חדשה״פיצליאנו״ שמשתמשת ב 100% מוצרלה אמיתית והעגבניות מיובאות מאיטליה,פיצה דקה שנאפית בתנור לבנים.הפיצה הכי טעימה שאכלתי מאז נאפולי.טעים בטירוףףף דקל | 23.01.15 (ל"ת)
29. מדינת תל אביב כן, יש מקומות שמוכרים פיצה ב-30-40 שח אבל הפיצריות האלה בפרפריה שם מוכרים רק 600 בחודש הגבינה: ברוב המקרים מדובר בכפיר - תחליף בלבד קרטון ארגז: עולה 2-3 שח תלוי בכמות שמזמינים משלוח עולה בפרפריה 17 שח מתוכו 2 שח מהפיצריה ו15 מהלקוח אם אתה עושה פיצריה בבית אז ב100 אלף תקנה : תנור כפול, מערבל בצק ותא התפחה כל השאר מטבח רגיל שלושת אלו עולים 60-80 אלף מה עם מגנטים מה עם פליירים מה עם רבנות מה עם משרד הבריאות מה עם אישור מכבי אש מה עם חשמל מה עם משכורת לעובדים מה עם מס הכנסה מדובר על עסק רציני לפחות תעשו שיעורי בית... גיל | 23.01.15 (ל"ת)
27. ל1 ופיצה שכונתית גם לא מוכרת ב40 שקל. בבני ברק יש תחרות ואפשר לקנות מגש פיצה גם ב10 שקל . | 23.01.15 (ל"ת)
26. רק שפיצה איכותית עולה 60 שקל כלומר רווח של 27.77 מה שזה אומר שנשאר לבעלים 55000 שקל אבל לא חשבתם דברים נוספים כמו ביטוחים חשמל ארנונה וכול הדברים הטובים שיש למדינה להציע בכול מקרה עדין ישאר לבעלים 30-35 אלף שזה מעולה d | 23.01.15 (ל"ת)
24. בלוף גדול אם מוכר פלאפל מוכר מנה עם סלט חופשי ב-5 שקלים ועוד מרויח על זה אז בפיצה יש אותם כמות חומרים ונימכרת פי 10 לכן הכתבה נועדה לאוזני מס הכנסה משה | 23.01.15 (ל"ת)
21. עלות הקמה 100000..כן, כשאתה השיפוצניק המעצב, הסבל, המסגר והנגר.. אה.. וגם איש התריס חשמלי בכניסה. מתי מת"י תפנימו שאולי יועץ צריך לעבור את זה על בשרו ואז… תן ייעוץ כזה לבחור צעיר שמקשיב ללא סייג ותראה איך הוא נכנס לברוך כזה.. חיים בכר | 23.01.15 (ל"ת)
20. פחח... טוני ווספה - מוכרים קילו פיצה במחיר יקר יותר מקילו סטייק פילה ספרו להם על הרווח האומלל שחישבתם פה. מכרה זהב יש להם. יובל | 23.01.15 (ל"ת)
17. לא לקחו בחשבון גם שסלייס עולה לפחות 10₪ , והרבה קונים משולשים בודדים שמכפילים את הרווח ממגש מילנו | 23.01.15 (ל"ת)
16. אני מכין פיצה בבית גם טעים וגם זול .שקל אני לא משלם על פיצות בחוץ . גבינות ברוב המקומות זה תחליף גבינה .במקרה הטוב גבינה צהובה במקרה הטוב ביותר זה מוצרלה אבל אז את משלם לא פחות מי 60 ש"ח.אני קונה ק"ג קמח 4 ש"ח שקית גבינת מוצרלה 15 ש"ח מגורדת מספיק לארבע פיצות .רסק +עגבנניות עוד 3 ש"ח בקיצור 22 ש"ח לארבע פיצות 6 ש"ח לפיצה . אור | 23.01.15 (ל"ת)
15. לא מציאותי הכתבה לא מציאותית רוב האימפורמציה לא נכונה אני מספק ל450 פיצריות בארץ ואני חולק על רוב הנתונים האינפורמציה אינה מדוייקת רוב הגדול של הפיצריות אינו מגרד את השמונה אחוז ואולי פחות מכך ומזמן לא ניתן להקים פיצריה במאה אלף היום להקים סניף ברמה צריך לפחות חמש מאות אלף ישנם הרבה פיצריות שכונתיות שעולות ברמתן על הרשתות הזרות ונותנות מוצר ומחיר הוגן ואפילו נמוך אך רובן סובלות מרווחיות נמוכה מאוד ולכן קצב סגירת פיצריות הוא מהגבוהים בענף המזון כדאי לבדוק נתונים לעומק לפני שזורקים מספרים לחלל פיצה מרקט איציק סוויד | 23.01.15 (ל"ת)
14. ככל הנראה מי שהכין את הכתבה לעולם לא הכין פיצה קודם כל אין סיכוי שתמצא פיצה ב40 שקל עם גבינת מוצרלה 100%, מי שמרשה לעצמו זה הרשתות הגדולות ולרוב המבצע שלהם זה בקניית 2 פיצות. בצק מכיל כ60% מים כלומר מקילו של קמח מתקבלות סדר גודל של 4 פיצות. 200 גרם גבינה לפיצה זה המוןןן, בד"כ שמים 70 גרם ו100 גרם זה בגדר של "תוספת גבינה" כמו כן ישנם הרבה מוצרים נוספים שמוכרים בפיצריות כמו שתיה קלה, מאפים אחרים, קינוחים וכו' כמובן שפיצריה שכונתית זה לא מכרה זהב, אבל מי שעובד נכון יכול להתפרנס מזה מאוד מכבוד. בתאבון לכולם. משה | 23.01.15 (ל"ת)
13. יש פיצות בפחות מ40 ש"ח עם גבינה אמיתית אמריקן פיצה בר"ג, פיצה משפחתית עם גבינה אמיתית ב36 ש"ח, 2 פיצות ב65. אני לא עובד במקום, אני לקוח מרוצה שמפרגן להם. דודו | 23.01.15 (ל"ת)
12. ל 4 - מה אתה מקשקש? אתה רוצה להגיד לי שכל הפיצריות עושות פחות משכר מינימום? תמכור את הסיפורים שלך למישהו אחר. או שאולי כשאתה כותב "בניכוי ההוצאות האישיות והמשפחתיות של בעל העסק" אתה מתכוון גם לגן של הילדה, למשכנתא על הבית ולקניות של הסופ"ש... במקרה כזה, קשה לי לרחם עליך. גם אני רוצה להחזיק משפחה ולחסוך 3K-4K בחודש. | 23.01.15 (ל"ת)
7. פיצה מאיטליה מקורית חסרה רשת בישראל ,שווה לשלם 80 ש"ח למגש ,טעימה מאוד תחתבו על משהו שווה ואיכותי, קבל יעד ישלם עבור פיצה מאיטליה מקורית חסרה רשת בישראל ,שווה לשלם 80 ש"ח למגש ,טעימה מאוד קובי | 23.01.15 (ל"ת)
4. כמה נקודות למחשבה 1- השכר של הבעלים לא מחושב כמו שצריך, הוא צריך להיות מחושב כנגד השכר שהוא היה מרוויח במקום אחר בתור שכיר. 2- פיצריה עובדת 30 ימים בחודש 12 שעות ביום ולפי ממוצע מכירת הפיצריות שציינתם מדובר במכירה של 2.5 מגשים לשעה (100 ש"ח). כלומר אפילו אם יש לי רק שליח ועובד דלפק אחד שמרוויחים ביחד 40 ש" לשעה מדובר ב40% מעלות הפיצה. 3- כ-50% מההכנסות מגיעות ממשלוחים ולא חישבתם דלק, ביטוח, תיקונים- אלפי שקלים בחודש. 4- הוצאות קבועות : מיסים- עקיפים וישירים לא מחושבים כראוי בכתבה= מדובר בכ-10 שקלים למגש, רק האריזה, קרטוני ההגשה והתבלינים עולים כארבעה שקלים למגש. 5- גם אם החישוב שלכם היה נכון והרווח אפילו גבוה יותר (נגיד 20K-30K) אז תוך מס' חודשים יפתח מתחרה חדש ישר ממולך. ענף תזזיתי מאוד וחסר וודאות. עלויות חומרי גלם משתנים באופן חודשי0 (קמח, גבינה, עגבניות, מים) ולא ניתן להעביר את העלויות לצרכן -אני רוצה לראות את הפיצריה השכונתית שתעלה ב-5 שקלים את המחיר בבת אחת, הלקוחות לא יזמינו ממנה יותר בחיים כעיקרון. לסיכום 6- בכל מקרה בניכוי ההוצאות האישיות והמשפחתיות של בעל העסק ישאר לו כ-3K-4K במקרה הטוב בחודש ויקח לו כשנתיים להחזיר את ההשקעה הראשונית של 100K. החלק הרע? 80% מהפיצריות לא שורדות את השנתיים הראשונות. בעל פיצריה | 23.01.15 (ל"ת)
2. למה אתם לא מזכירים את המותג הישראלי החזק דומינו ממש בושה שאתה לא מדברים על הפיצה שלנו ארץ ישראלית פיצה דומינו !! לדעתי הכי טעימה בארץ ארנולד | 23.01.15 (ל"ת)
הרבה גבינה ובצק: כמה מרוויחה פיצריה שכונתית?
50 תגובות לכתיבת תגובה