אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מייתר את המיקרו: תנור הפלא של שלמה בן חיים בהצצה ראשונה

40 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

35.
כתבה שיקרית
בתור אחד שמכיר את הנפשות הפועלות ומכיר את החברה מבפנים כל הכתבה הזו היא שיקרית שנים שהם לא מצליחים לייצב את המוצר ושנים שמנסים להיות מתחת לראדר והנה פתאום יוצאים החוצה??? לא נראה לי... וזה עוד לאור שהחברה פתרה לאחרונה כשליש ממצבת הכוח האדם שלה... תמוהה... כמו שזה נראה לי שהכסף הולך ונגמר אין משקיעים (כולם מכירים למה) אז אולי מנסים לעשות בז כדי שיקנו את החברה... וזו רק דעתי
אחד שיודע | 27.01.15
34.
אין מה לפחד
אור זה קרינה, חום זה קרינה (תת אדומה), גלי מיקרו זה קרינה וגם גלי רדיו. הכל זה קרינה ובלי קרינת השמש, למשל, אין חיים. אז לכל פחדני הקרינה - אפשר להרגע... לכל סוג קרינה יש אורך גל. ככל שאורך הגל קצר יותר, כך האנרגיה גבוהה יותר. קרינת גלי מיקרו היא קרינה חזקה ובמיקרוגל היא מווסתת בדיוק על תדר שיכול להקלט ע"י אלקטרונים של מולקולות מים. גם גלי רדיו הם קרינה והם עשויים לפעול על מולקולות שונות בהתאם לאורך הגל שלהם. יש גם סוגים אחרים של קרינה שכן יכולים להזיק. קרינה מייננת וקרינת חלקיקים. מי שמתעניין או חושש מוזמן לפתוח ויקיפדיה. זה חינם.
סנופקין | 26.01.15
29.
מה מקור החום ?
כל המילים היפות לא אומרות מה מקור החום. אם זה קרינה אלקטרומגנטית - אז זה עוד תנור מיקרו ! יותר משוכלל, יותר ממוחשב, אבל מיקרו. אף בשלן שמכבד את עצמו לא עובד עם מיקרו. אפילו לחימום בלבד זה לא טוב כמו תנור רגיל. אוכל ממיקרו מתקרר מהר מאד ומקבל מרקם מסטיקי. מיקרו זה לסטודנטים ממהרים.
דוד | 26.01.15
20.
רעיון מעולה למטבחים תעשייתיים בלבד
לא ברור לי האם הכלי שבו מחממים את האוכל, יכול להיות חד פעמי, כמו למשל כלי פלסטיק במיקרוגל, שלא מושפע מהתנור. הרעיון לא עושה תאבון במיוחד, ולכן יתאים רק למטבחים תעשיתיים. אינני רואה מה ההגיון להכניס את הסלט לצלחת לפני הבישול.
אריאל | 26.01.15
1.
לא נשמע טעים
למה לעזאזל צריך רשת חברתית של תנורים? ומה הקטע של להכניס את הסלט למיקרו? ובטח שלא כשאתם עושים השחמה בסוף, עם גוף חימום סטנדרטי. תקבלו סלט קר מושחם. בקיצור, לא מש נשמע כמו משהו שאני צריך במטבח שלי, ואני לא חושב שאני רוצה לאכול במסעדה שיש לה כזה במטבח שלה. יכול להיות שיהיה לזה שימוש במצבים מסויימים כתחליף למיקרוגל, אבל עם כל האנטנות המתכווננות והמחשב הפנימי נשמע כאילו זה הולך להיות יקר מדי ורגיש מדי לתקלות כדי להיות תחליף אמיתי. חיסכון של 500 וואט בקושי מצדיק את כל הטררם מסביב. אה כן, והבבל"ת הזה של האנרגיה שלא מחממת טיפות מים אלא מכוונת למרכז המסה של גוש המזון זה באמת קשקוש גמור. מיקרו לא מחמם טיפות מים, הוא מחמם מולקולות מים שנמצאות במזון. ומה בדיוק אתם חושבים יש במרכז המסה של המזון? עוד מולקולות מים.
 | 26.01.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת