40. לפי האתר, אכן נראה מימוש של פטנט פג תוקף . לפחות אין כבר מי שיתבע אותם על הפרה . חכמים . השאלה היא אם הוציאו פטנט ה"ממחזר" את הפטנט המחוק בתור פטנט חדש . אחד שמבין | 02.12.20 (ל"ת)
39. כנראה מימוש פטנט US4196332A מ 1978 של אוניברסיטת אלברטה שפג תוקף בשנת 1998 כנראה שהסתבר כבר אז שהתועלת בשיטה לא שווה את העלות הגבוהה . סתם מהנדסת חשדנית | 29.09.20 (ל"ת)
36. הכי טעים תנור רגיל. מיקרוגל הורס את האוכל וגורם לטעם לוואי. לא הייתי מאמר על הבריאות בשביל להרוויח כמה דקות או אפילו פחות. אבי | 28.01.15 (ל"ת)
35. כתבה שיקרית בתור אחד שמכיר את הנפשות הפועלות ומכיר את החברה מבפנים כל הכתבה הזו היא שיקרית שנים שהם לא מצליחים לייצב את המוצר ושנים שמנסים להיות מתחת לראדר והנה פתאום יוצאים החוצה??? לא נראה לי... וזה עוד לאור שהחברה פתרה לאחרונה כשליש ממצבת הכוח האדם שלה... תמוהה... כמו שזה נראה לי שהכסף הולך ונגמר אין משקיעים (כולם מכירים למה) אז אולי מנסים לעשות בז כדי שיקנו את החברה... וזו רק דעתי אחד שיודע | 27.01.15 (ל"ת)
34. אין מה לפחד אור זה קרינה, חום זה קרינה (תת אדומה), גלי מיקרו זה קרינה וגם גלי רדיו. הכל זה קרינה ובלי קרינת השמש, למשל, אין חיים. אז לכל פחדני הקרינה - אפשר להרגע... לכל סוג קרינה יש אורך גל. ככל שאורך הגל קצר יותר, כך האנרגיה גבוהה יותר. קרינת גלי מיקרו היא קרינה חזקה ובמיקרוגל היא מווסתת בדיוק על תדר שיכול להקלט ע"י אלקטרונים של מולקולות מים. גם גלי רדיו הם קרינה והם עשויים לפעול על מולקולות שונות בהתאם לאורך הגל שלהם. יש גם סוגים אחרים של קרינה שכן יכולים להזיק. קרינה מייננת וקרינת חלקיקים. מי שמתעניין או חושש מוזמן לפתוח ויקיפדיה. זה חינם. סנופקין | 26.01.15 (ל"ת)
33. הייתי שמחה מאווווד להשתתף בניסוי בבית. אני מאמינה שלא רק מסעדות ורשתות מזון אמורים להיות הלקוחות של במוצר Kiki | 27.01.15 (ל"ת)
32. בשורה לעצלנים אם הדבר הזה יכנס לשוק חזק זה בודאי יביא להוספת מוצרים רבים להכנה מהירה. יש נצטרך יותר להשקיע יותר מאמץ מעבר ללפתוח מקרר ולפתוך מיקרו גל כזה עצלני | 26.01.15 (ל"ת)
31. בטיחות וקרינה התנור משתמש בגלי רדיו (מיקרוגל) לחימום. רמת הקרינה של התנור הרבה מתחת לרמות התקינה הנידרשות והן בערך פי מיליון יותר נמוכות מאשר כל טלפון סלולארי. לגבי הבישול בתנור - האוכל יוצא איכותי ביותר. ואין מה להשוות עם תנור מיקרו. דודי | 26.01.15 (ל"ת)
29. מה מקור החום ? כל המילים היפות לא אומרות מה מקור החום. אם זה קרינה אלקטרומגנטית - אז זה עוד תנור מיקרו ! יותר משוכלל, יותר ממוחשב, אבל מיקרו. אף בשלן שמכבד את עצמו לא עובד עם מיקרו. אפילו לחימום בלבד זה לא טוב כמו תנור רגיל. אוכל ממיקרו מתקרר מהר מאד ומקבל מרקם מסטיקי. מיקרו זה לסטודנטים ממהרים. דוד | 26.01.15 (ל"ת)
28. ל-23 כל טכנולוגיה חדשה מתחילה יקרה מאד והופכת זולה עם התפשטותה גם מכשירי וידאו, DVD, טלויזית פלזמה ו LCD, מכשירי GPS ועוד - כום היו יקרים מאד בתחילת דרכם. עם השנים הטכנולוגיה והייצור התעשייתי הופכים זולים יותר והמוצר מתפשט להמונים במחיר נגיש יותר | 26.01.15 (ל"ת)
26. צריך טכנולוגיה נגד הווידאו האוטומטי שלכם ונגד כל הפופ אפים שלא נחסמים למורת שיש חוסם. אתם מגזימים עם הפופ אפים. | 26.01.15 (ל"ת)
25. נשמע מגעיל ומפחיד לאכול את כל הקרינה הזאת הוצאתי מהבית את המיקרו, ואני בטח לא רוצה לאכול במסעדות שמבשלות עם קרינה. קרינה זה לא טעים | 26.01.15 (ל"ת)
23. לא יודע אם יש לזה שוק בעולם הקונבנציונאלי שבו תנור מיקרו פשוט נמכר ב-200ש"ח אבל אין ספק שזו טכנו' מעניינת | 26.01.15 (ל"ת)
22. אהה, כן. נשמע בריא במיוחד. אפילו במיקרוגל אני לא משתמשת בגלל הקרינה. חוצמיזה, מה עושים עם כל הדקות הפנויות האלה שהטכנולוגיה מאפשרת לנו ?? בציניות כמובן.. מירב | 26.01.15 (ל"ת)
20. רעיון מעולה למטבחים תעשייתיים בלבד לא ברור לי האם הכלי שבו מחממים את האוכל, יכול להיות חד פעמי, כמו למשל כלי פלסטיק במיקרוגל, שלא מושפע מהתנור. הרעיון לא עושה תאבון במיוחד, ולכן יתאים רק למטבחים תעשיתיים. אינני רואה מה ההגיון להכניס את הסלט לצלחת לפני הבישול. אריאל | 26.01.15 (ל"ת)
19. זה לא מייתר שום מיקרוגל זה מיקרוגל מתוחכם עיתונאי יקר כדאי שתבין את החומר שעליו אתה כותב Eli | 26.01.15 (ל"ת)
18. למגיב 7 תראה למשל את הוקינג - הוא "מחרים" אותנו כלפי חוץ, אבל המחשב שמאפשר לו לדבר ולנוע מיוצר בישראל. דורדור | 26.01.15 (ל"ת)
15. תגובה ל-11 הרגת אותי! לא ידעתי את מי הוא מזכיר לי :-) גם גאס התעסק עם "בישול" כך שכנראה זה באמת הוא! השפוי | 26.01.15 (ל"ת)
10. כולם מתלהבים מטכנולוגיות חדשות בלי טיפת ספקנות או חשדנות - אולי, אולי יש כאן "האוכל נראה רך ולא אסתטי?" - לכל דבר יש סיבה ותוצאה... השלכות בריאותיות לא ידועות? | 26.01.15 (ל"ת)
9. הצעה - אל תדברו על סלולארי ומשהו שמבשל מזון באותו משפט או באותה שיחה. הפרנויה מהקרינה אוטמת לאנשים את המח. עמית | 26.01.15 (ל"ת)
7. עם פיתוחים כאלה... ...נראה לכם שהעולם באמת מסוגל להחרים אותנו? כל הכבוד למפתחי המוצר! אורן | 26.01.15 (ל"ת)
5. למה שלא שיתקדמו צעד אחד קדימה ויפתחו תנור שאופה חלקים בדרגות אפייה שונות, כנל לגבי בישול. עוז | 26.01.15 (ל"ת)
2. תנור מהפכני לפני מספר שנים ראיתי פיתוח של חברה אמריקאית של תנור העובד על עיקרון של פלזמה וצולה סטייקים עסיסיים (כולל השחמה) תוך שניות ספורות, רק שמחירו היה יקר מאוד. צ'מפיון | 26.01.15 (ל"ת)
1. לא נשמע טעים למה לעזאזל צריך רשת חברתית של תנורים? ומה הקטע של להכניס את הסלט למיקרו? ובטח שלא כשאתם עושים השחמה בסוף, עם גוף חימום סטנדרטי. תקבלו סלט קר מושחם. בקיצור, לא מש נשמע כמו משהו שאני צריך במטבח שלי, ואני לא חושב שאני רוצה לאכול במסעדה שיש לה כזה במטבח שלה. יכול להיות שיהיה לזה שימוש במצבים מסויימים כתחליף למיקרוגל, אבל עם כל האנטנות המתכווננות והמחשב הפנימי נשמע כאילו זה הולך להיות יקר מדי ורגיש מדי לתקלות כדי להיות תחליף אמיתי. חיסכון של 500 וואט בקושי מצדיק את כל הטררם מסביב. אה כן, והבבל"ת הזה של האנרגיה שלא מחממת טיפות מים אלא מכוונת למרכז המסה של גוש המזון זה באמת קשקוש גמור. מיקרו לא מחמם טיפות מים, הוא מחמם מולקולות מים שנמצאות במזון. ומה בדיוק אתם חושבים יש במרכז המסה של המזון? עוד מולקולות מים. | 26.01.15 (ל"ת)
מייתר את המיקרו: תנור הפלא של שלמה בן חיים בהצצה ראשונה
40 תגובות לכתיבת תגובה