אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ויש גם עמלות: כמה מרוויח בעל מכונת שתייה אוטומטית?

27 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

27.
חישובים שגויים
כותב הכתבה לא כל כך בקי בפעולות חשבון בסיסיות. כאשר כל אגורה חשובה, ידיעת חיבור וחיסור + כפל וחילוק הן פעולות חשובות ביותר. מחיר פחית של 7 שקלים ללא מע"מ הוא 5.98. בעל עסק שמכר 19,200 פחיות בחודש (640X30) עם רווח של 0.63 לפחית השיג רווח של 12,096. אם ככה מחשבים, מה הפלא שלא מרוויחים?
אלי | 22.01.19
20.
יש פה מגיבים הזויים
שטוענים שפחות קולה עולה 1 ש"ח ומטה. אני בעל פיצוציה ופחית קולה עולה לי ארגז 93 ש"ח ישירות מקוקה קולה אז איך הגעתם ל 1 ש"ח. מסטיק לא עולה 1 ש"ח . ואיפה בכלל החישובים של התקלות במכונות האלה וטכנאים וחלקי חילוף. ופחת של הציוד. וגניבות ופגי תוקף של מוצרים. וונדליזם. ידוע שתמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
דייויד  | 31.01.15
18.
הפושעים בסיפור הזה הוא בתי החולים !צריך שבתי החולים ייקנו את המכונות
ויימכרו כל פחית ב- 5 שקל אפילו פחות למה לעשות עסקה על גבי החולים שלכם באים חולים רוצים להתאושש יורדים למטה לנוח על הכורסאות ומחכה להם הפתעה בדמות פחית ב-10 שקלים או כריכים ב-12 שקל לתבוע מראש הממשלה להתחייב שבתי החולים שבבעלות המדינה יירכשו את המכונות ויימכרו את הפחיות בסכום דיי סביר
אזרח | 31.01.15
17.
לא ראיתי מכונה שדורשת 7 ש"ח לפחית (אפילו בקיוסק עולהי יותר)
שיפסיקו לקשקש, העסק הזה הוא רווחי מאוד באופן יחסי לעסק , קטן עם הוצאות יחסית קטנות, בבתי חולים הם דורשים אפילו 10ש"ח עבור פחית שתיה, ומי שמחזיק שם מכונות לא צריך בכלל להפסד, מכונת קרור שכזו עולה באופן יחסי מעט, (אפילו למקרר בבית) ואם היא תקינה היא מחזיקה עשרות שנים, (ותחזוקה מועטה) חברות שמחזיקות מקררים שכאילו מחזיקות בסה"כ 2 או 3 עובדים, כאשר הוצאות כלי הרכב הם לא מי יודע מה, ורכב אחד, דלק ,ונסיעות עירוניות מידי בוקר , ואל תחשבו לרגע שהחברות האילו ישימו מקררים במקומות שיש בהם הפסד, או לא מספיק לקוחות,,, "שקר מוכח" העלות והרווח הם גדולים יותר ממכולת קטנה או קיוסק, שמוכרים הרבה יותר מוצרים, (וגם מחזיקות מקררים) (
 | 31.01.15
14.
למה בית חולים צריך לשלם חשמל ולספק מקום ???
ברור שבית החולים צריך לגבות פה עמלה. מערכת קירור שעובדת 24/7 על חשמל לא עולה כסף ? לא מדובר במוצר מציל חיים, מותרות ! על מותרות משלמים וטוב שבית החולים השכיל לגבות עלות. בעיניי זו הכנסה ראויה ונכונה. אם אפשר היה להציב שלט ענק לפרסום, גם דרך טובה לייצר הכנסה לבית החולים. כמה שיותר למקסם הכנסה כל עוד הכל מדווח ולא פוגע באף חולה (מסתיר חלון בחדר, מקטין את כמות החניה או מגביל בצורה כל שהיא אורח).
אמנון | 30.01.15
13.
ל5
המע"מ מועבר למדינה - הוא לא מקבל ולא מרוויח מזה. אם יש הפסדים זה מקוזז כהוצאה מוכרת והחלק הזה מתקזז (הפסדים כגון רכישת המכונות - לא פחיות, או תפעול שגוי , וגם זה החזר (אולי חד פעמי...), בגדול הכתבה צודקת רק של30 מכונות עם 3 החלפות בחודש לכל אחת (90 החלפות) - דורש לוגיסטיקה לא פשוטה.. אני בטוח שאין רק קוקה קולה במכונה ומילוי זה מובל בחינם :)
תומר | 30.01.15
11.
שכחתם משהו. מה מתקבל מהמכונות האלה?
מזומן. קש מני. לכן ההנחה שמשולם מע"מ ומס הכנסה על מלוא הסכום, היא הנחה מאד נאיבית. זה תחום עם הרבה מאד כסף שחור, באופן טבעי. אגב, מאד מכוער מצד בתי החולים לקחת חלק בעושק הזה. הפוך צריך להיות: רוצה לשים מכונה אצלנו? תתחייב למחיר נמוך ואיכות גבוהה. זה מה שאנחנו רוצים ממך.
אמיר | 30.01.15
7.
פחית השתייה לא עולה 3 שקלים. מדובר באיזור השקל ומטה
אם תקנו 12 פחיות במארז קרטון בסופר (עולה בסביבות ה-20 שקל), תבינו שפחית בודדת עולה בסביבות השקל וחצי. וזה המחיר בסופר (שעליו המוכר עוד מרוויח כסף). פחית שתייה רגילה ישר מן היצרן מן הסתם תעלה פחות מזה. באופן כללי, שתייה מוגזת היא אחד המוצרים הכי רווחיים לחברות מזון. בין אם זה המזנון בקולנוע ובין אם זה במסעדת מזון מהיר. יש להם סירופ שנמכר במיכלי ענק, אליו מוסיפים מים מוגזים וקרח, ומבקשים מחיר מופקע.
מ. | 30.01.15
6.
מה חסר? עלות פחית בשער המפעל, וכמה מרויחים בדרך?
להערכתי הצנועה - עלות פחית (עם תכולתה) כ - 70 אגורות. אם המפעיל רוכש ב-2.5 ₪ (רווח ליצרן +- 300%), ומוכר ב - 5 ₪, על כל 10000 פחיות נמכרות יש הכנסה של 25 אלף ₪. במכירת 60 אלף יח. יש כ- 150 אלף ₪. הוצאות ישירות כ - 20 אלף, קבועות, עקיפות, פחת ובלצ"מ - כ - 80 אלף. מה? 70 אלף בחודש - לא טוב. מה גם שכל שקל נוסף במחיר - מביא 60 אלף "נקי" בחודש. וברור שמי שלא יודע לנהל -ו/או מפעיל ללא הון עצמי, שיעסוק במה שהוא מבין ויכול.
אחי | 30.01.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת