12. אתם לא מבינים את נושא השומן עד הסוף... השומן איננו דבר רע אלא אם אוכלים כמויות בלתי נידלות ממנו. שנית הבעייה הגדולה ביוגורטים היא כנות הסוכר שניתנת להורדה בלפחות חצי ואולי יותר. שלישית אין שומן אין ויטמינים מסיסי שומן A,D,E,K אשר חשובים לגוף. אחרון הוספת סידן ליוגורט הופכת אותו לפוליפילה ואיננה מבטיחה ספיגה גבוהה יותר (צריך ויטמין D שיעזור). פה קבור הכלב | 04.02.15 (ל"ת)
11. יחי ההבדל הקטן הכי פשוט להוריד מחיר. בצרפת 4 דנונה פרי עולים 5 ש"ח. כאן כל יחידה עולה 5 ש"ח. יחי ההבדל הקטן נב | 04.02.15 (ל"ת)
10. אחוזי שומן הגיע הזמן שיורידו לא רק שומן גם סוכר מוסף וסוכרים לא מועלים לא רק זה כמויות של מלח ושומנים בכל מיני חטיפים ו מאכלים המדינה לא מסוגלת לקחת אחריות הגיע הזמן שהלקוחות ידרשו ויש צורך בשינוי אנחנו מקווים שתקשיבו וזאת חוכמה של החיים דדי פניינ | 04.02.15 (ל"ת)
8. כמה הערות חשובות על אחוזי שומן, ועל מחירים. היכנסו! יוגורט דיאט לא טעים. עדיף יוגורט 3% שגם בריא יותר מבחינת ספיגת סידן. וקלוריות בכל מקרה צריך לספור. המלצתי לשטראוס היא להוריד מעט את כמות הסוכר, ובכל מקרה להשתמש בסוכר פירות בלבד, ולא בסוכר תעשייתי מזוקק. ירידת המכירות נובעת מתמחור חזירי. 5 שח לגביע של 150 הוא מחיר לפחות פי 3 מהסביר. לדוגמה, לאחרונה מוכר רמי לוי שמיניות של יופלה פרי ב19.90 והופ המכירות קופצות, כי 2.50 לגביע זה ברמה נסבלת, אם כי עדיין מוגזם. גילוי נאות: אני שייך לעשירון עליון, ולא קונה יוגורט פרי של שום חברה, אלא אך ורק מ2.50 שח לגביע ומטה. אני ממליץ לממשלה הבאה לפתוח את שוק היוגורט ליבוא, יש בהחלט פסי ייצור כשרים לפחות למי שאוכל חלב נכרי. אברהם | 04.02.15 (ל"ת)
7. יש ירידה במכירות כי המחיר גבוה, המוצר לא בריא, והגרוע מכל חסר טעם לחלוטין הטעם היחיד שמרגישים זה סוכר קוקו | 04.02.15 (ל"ת)
5. גנבים, שודדים וליסטים!!! מחירי היוגורטים באירופה חצי מחיר מאשר בארץ!!!! תמשיכו במחקרים חסרי התוכן שלכם ואל תנסו להבין שהורדת מחירים, תוביל לעלייה במכירות. מוצרי חלב, מעדני חלב ויוגורטים הפכו לנישת "פרימיום" שהרבה אנשים לא עומדים במחירים ההזויים שאתם גובים או יותר נכון גונבים!!! מילקי גדול בספרד עולה פחות משקל ומארזי יוגורט פחות מחצי מחיר בארץ!!! ופה טמון ההבדל!!!! רוני | 04.02.15 (ל"ת)
4. יוגורט פרי מה שקרוי "יוגורט פרי" הוא בס"ה יוגורט לבן שהוספה לו ריבה דלילה שמכילה קצת פרי. אז אני קונה יוגורט לבן ומוסיף ריבה איכותית בעצמי. כך או כך מחירי היוגורט בארץ מופקעים - פי 2.5 בערך מאשר באירופה. יהושוע | 04.02.15 (ל"ת)
3. הירידה בצריכה היא תוצר ישיר של עליית מחיר המוצר לפני 3 שנים עלה יוגורט פרמיום כמו מולר פרופ 4.2 ש״ח, היום הוא עולה ברשתות הדיסקאונט 5 וברשתות האחרות אפילו 5.4 ש״ח ... תורידו מחיר והציבור יקנה יותר! הילדון | 04.02.15 (ל"ת)
2. לא יעזור, לא קונה שטראוס ותנובה ובכלל הורדתי כמעט לגמרי את צריכת מוצרי החלב. האמת, שאיכות החיים שלי השתפרה. כבר 3 חורפים כמעט ואני לא מצונן. ליחה כרונית שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי נעלמה כלא היתה. תנסו ותראו. יוחאי | 04.02.15 (ל"ת)
1. יצא להם לחשוב שאולי הירידה במכירות נובעת ממחיר מטורף??? גביע יוגורט עולה כמעט כמו ליטר בנזין! גזלן | 04.02.15 (ל"ת)
מהפכה שקטה ביוגורט: שטראוס רוצה שתספרו קלוריות במקום שומן
12 תגובות לכתיבת תגובה