39. בולשיט .קונים מהספק ב5 שקלים .מוכרים ב30 . כמה בדיוק רוצים להרויח 500 אחוז .תורידו מכיר כל אחד יבא לא פעם בשבוע אלה כל יום אחרי העבודה רמי | 25.08.19 (ל"ת)
38. למה מלצרים וברמנים לא מקבלים משכורת? בכמה מהתגובות מצויין שמלצרים וברמנים מקבלים רק טיפים ולא מקבלים משכורת. למה??? זאת ממש גניבה מהעובדים. ברוב המקומות מלצרים גם מתפקדים כמנקים לפני ואחרי העבודה. איזה ניצול מגעיל. זה נוגד לחוק! טיפ זה לא משכורת, אם המלצר טוב ומקבל טיפ גדול אז זאת הצורה של הלקוח לצ׳פר על שירות טוב. אנחנו הלקוחות לא חייבים לתת טיפ (אני תמיד נותנת טיפ) כי בעל הבית הוא קמצן ונצלן. תמר | 28.01.18 (ל"ת)
37. חוצפה מה - בפריז,מדריד,אמסטרדם,מינכן לא משלמים ארנונה יקרה ? לא משלמים לעובדים? אז איך זה שבכל מקום שם בירה עולה 1-1.5 יורו ? פה גנבים וחזירים . כל אחד דורך על הלקוחות ואלה מטומטמים ממשיכים להתלונן אבל לצרוך כמו צאן לטבח אריה | 04.06.16 (ל"ת)
31. 23 - אתה שקרן. ואני דווקא אצביע ללפיד כי יש דברים יותר חשובים מבירה לפיד אחראי על העלאת המס על הבירה כמו שהוא אחראי להורדת המס על הוויסקי מיצפטל | 07.02.15 (ל"ת)
30. קחו נתונים בירה טובורג חצי עולה כולל המס כ8.5 ש"ח, גולדסטאר קצת פחות אבל לא בהרבה, ווינשטפן וגינס מגיעות כמעט ל12 ש"ח לחצי ליטר. על בקבוק בסופר אין את המס (2 שקל לפני מע"מ לליטר), בנוסף בירה מהחבית זה מוצר שונה לגמרי מבירה בבקבוק, זה כמו ההבדל בין חלב טרי וחלב עמיד, בבירה מהבקבוק מפסטרים הרבה יותר ולכן היא עם פחות טעמים. אכן יש הרבה פחת בבירות, גם בחבית עצמה (לדברי הספקים), גםבמזיגה, גם בצנרת וגם בתחזוקת הצנרת. יש הוצאות קבועות של של כמה עשרות אלפי שקלים: שכירויות גבוהות מאוד, ארנונה יקרה, חשמל של כמה אלפי שקלים בחודש, הוצאות לכל סחטני המוזיקה (אמי פדרציה וכו), עובדים, שמירה, תשלומים לרשויות ויש עוד הרבה. בנוסף לרוב הפאבים שאינם בתל אביב רק בסופ"ש באמת מלא, אז קשה רק מהסופשים להתקיים. המחירים בכל זאת אצלינו: טובורג חצי 27, גינס ווינשטפן חצי 31 (בכוסות חצי אמיתיות של היצרנים) וצייסרים ב12. מרקורי פאב פולג | 06.02.15 (ל"ת)
29. שוב יותר מהיכולת... למה בירה צריכה לממן הלוואה? ולמה בירה צריכה לממן טבח ושני מלצרים? אורי | 06.02.15 (ל"ת)
28. לא צריך לעלות 30 שקל התחשיב בעסקי המזון הוא שמחיר המוצר צריך להיות פי 3 מהעלות לבעל העסק. אפ הפאב קונה ב-7 שקלים הוא צריך למכור ב-21 שקל או מקסימום 25 שקל. אבל איזה בעל פאב משלם 7 שקלים לחצי ליטר? בקיוסקים מוכרים בקבוק חצי ליטר גולדסטאר ב-8 שקלים! אז בטוח שפאב משלם הרבה פחות. הפאבים נכשלים כי מנהלים אותם בצורה חובבנית לא יודעים חשבון | 06.02.15 (ל"ת)
27. פתחתי פאב בבית! לא הולך יותר לפאבים.היום יום שישי מלא בירות במקרר טקילה וג'וני בבר חמוצים ופיצוחים יחד עם חברה וחברים רואים שובר שורות בגוזלן דרך לפטופ עם חיבור hdmi מה רע וגם לא חוטף רפורטים בדרך חזרה מהפאב!!! yo man peace ג'סי | 06.02.15 (ל"ת)
26. ב30 שקל ל400 מ"ל אני יושב כל הערב אצלו שיתפוצץ חזירים !!!!! מי שנופל זה מי שלא יודע לנהל עסק אריק | 06.02.15 (ל"ת)
25. הפסקתי ללכת לפאבים כי אני מכין בירה בעצמי אני מכין בירה לבד כך שיוצא לי עלות של ליטר כ 7 ש"ח. חוץ מיזה ויש תמיד בירה טריה בבית עם גיזוז טבעי . עכשיו תעשו את החשבון לבד כמה באמת עולה לייצר גולדסטאר ... ציון | 06.02.15 (ל"ת)
23. יאיר לפיד ממש לא "שינה את רמת המיסוי" השינוי הזה נקבע ונחתם ע"י הממשלה הקודמת בהתאם להתחיבויות של הסכמי שכר שיש לישראל. גם אם יאיר לפיד התנגד למס לא הייתה לו שום ברירה כאן ובתור שר האוצר בזמן שההחלטה נכנסה לתוקף הוא היה חייב לאשר זאת. אמיר | 06.02.15 (ל"ת)
21. נו באמת, מסכנים ממש הם מפסידים כסף בגלל דברים אחרים לחלוטין. בגלל משקאות חינם שברמנים מחלקים לחברים - אולי לברמנים זה חינם, למקום והבעלים זה עולה כסף. על שוטים שהם מחלקים חינם - שוב, לברמנים ולחברים אולי זה בחינם אבל למקום זה עדיין עולה כסף. שלא ינפח במוח על חבילת נאצוס וקופסת שימורים של 5 ק"ג זיתים, זה לא מה ששובר אותם. כל מה שיוצא מהמטבח\הבאר חייב להיות כנגד הכנסה כספית, כל עוד הם מחלקים דברים בחינם, העובדים שותים בחינם והחברים הקרובים של העובדים גם כן, הם יפסידו ויכשלו. זו בדיוק הסיבה למה אנשים נכשלים בעסקי המסעדנות. "מגניב לשבת עם חברים על בירה" - תמיד מגניב, רק שהחברים הם לא באמת חברים, הם לקוחות שלך, והם בעצם שותים לך את הכיס, אם אתה לא מבין את זה. אתה בדרך להתרסקות. אין ארוחות חינם. אחד אחר | 06.02.15 (ל"ת)
20. חצי מהדברים לא מדוייקים בוא נתחיל מזה שאין הרבה מקומות שכבר מגישים זיתים או בוטנים, את התחתיות והכוסות רוב המקומות מקבלים בחינם כי זה פירסום וממש אין הרבה מקומות שמשלמים לברמן או למלצרים שלהם משכורת או מחזיקים מנקה. ככה שהרווח שלהם גדל בעוד 5 ש"ח בערך. אבי | 06.02.15 (ל"ת)
19. יותר מ70 ש"ח (כולל טיפ) לפחות מליטר בירה - ממש לא מתאים לי! בגלל זה אני ועוד רבים לא מגיעים לפאבים. פעם לפחות היו כוסות נורמליות של חצי , שאחריי 2 כוסות היינו "תופסים ראש". איפה עוד בעולם משלמים יותר מ100 ש"ח על ליטר בירה וקצת ?! בליין לשעבר | 06.02.15 (ל"ת)
18. 90 בירות באמצע שבוע ורק 130 בסופ"ש? אתם עושים צחוק? זה היחס? תוספת של כמה עשרות אחוזים ברווח בין יום שני בערב ליום שישי בערב? החישוב שלכם כל כך מטעה שלפי דעתי יש להוריד את הכתבה השקרית הזאת מהאינטרנט. ניב | 06.02.15 (ל"ת)
17. מה ששכחת לציין הוא שרוב הברים כיום מגישים ״חצי״ בכוס שהיא בפועל קצת יותר משליש.... זה הגזל ופה הגנבה של בעלי הברים מהלקוחות! מעבר לכך, ברוב הברים הברמנים מקבלים שכר רק מהטיפים ולא מקבלים שכר מהבר, אז גם את החישוב הזה צריך להוריד... ברמנית | 06.02.15 (ל"ת)
15. רגע רגע רגע אם הכנסת ארנונה וחשמל, עובדים (טבח?) לחישוב הבירה - אזי כל דבר אחר שמוכרים לנו עלותו לבעל הפאב הוא אך ורק חומר הגלם. כל צ'יפס, כל טוסט, כל צ'ייסר אלו רווחים נקיים מוגדלים כיוון שאת עלות העובדים כבר גילמת בבירה... | 06.02.15 (ל"ת)
14. ברור שחזירות גם במסעדות זאת חזירות. הייתי ברומניה ומחיר של בקבוק בירה זהה גם בסופר וגם במסעדה והוא שווה ערך ל-5 שקלים ואל תגידו ששם אין הוצאות, גם יש הוצאות והם עדיין לא חזירים כמו כאן. W | 06.02.15 (ל"ת)
13. למה בשביל להגיש בירה צריך טבח? העלויות שפרסמתם הזויות תורידו את התשלום לעובדים לגמרי, המלצר הרי מתפרנס מטיפים. ואיפה בירה עולה 30 שקל? המחיר היום עומד על 38. בנצי | 06.02.15 (ל"ת)
12. מלל רב מיותר וטרחני שאין בו משום מאומה כמו בבית קפה שאדם יכול לשבת שעות ולצרוך כוס קפה כך בפאב, ומשכך ממילא לתשלום עבור המוצר שצורכים אין כל קשר לעלותו, התשלום הוא עבור המקום שתפסת הקורא האקראי | 06.02.15 (ל"ת)
11. חזירות כי זה ישראל פה הכשלון נובע מכך שיש המון פאבים ןהאמת היא שבמדינת ישראל שהיא מדינה חמה אין תרבות ממשית של צריכת אלכוהול ובירה לאורך כל השנה ( אין תרבות כלל,אבל נניח לזה ) ולכן הם לא מוכרים מספיק. | 06.02.15 (ל"ת)
9. סתם -איך 7 וחצי חומר גלם ? חצי ליטר בבקבוק פרטני נמכר בסופר ב 9 שקל והוא קונה בחבית אא | 06.02.15 (ל"ת)
8. 3 בקבוקי גולדסטאר חצי ליטר ב23 ש"ח באמפם. אז איך בסיטונאות עולה להם יותר? לדעתי עיקר הבעיה היא שלא מעט פאבים נפתחים על ידי אנשים חסרי נסיון שחושבים שזה מגניב ו/או כאלה שממהרים לכסות את ההשקעה בהקדם האפשרי. פאב, כמו כל עסק, מצריך הרבה תכנון, השקעה, וסבלנות... מי שפותח פאב במרכז ת"א נלחם על חייו עוד לפני שהתחיל. יש תחרות מטורפת והרבה מקומות ותיקים שמושכים אליהם את הבליינים וצריך הרבה סבלנות וכושר עמידה עד שמבססים קהל לקוחות ראוי. עידו | 06.02.15 (ל"ת)
7. מה אתה מקשקש, אני לקוח פרטי קונה בירה גולדסטאר חצי ליטר ב 6.2 מבורנשטיין בנתניה אבי | 06.02.15 (ל"ת)
6. אך אפשר להסביר אחוז הרווח וההצלחות בחו"ל ובאזורים יוקרתיים!! והכל בחצי מחיר המחירים בארץ כבר בשמיים.. סהר | 06.02.15 (ל"ת)
4. אתם לא משלמים לרוב העובדים - ברמן ומלצרים לא מרוויחים שקל בד"כ כל המשכורת שלהם מהטיפים של הלקוחות. מסריח, לא חוקי אבל ככה זה בישראל. אז תבלבל במוח... אולי רק שומר, וטבח (כי המלצרים והברמנים גם מנקים) ברור שלא רק הם אשמים והמדינה שלנו עושקת כל חלקה טובה אבל תעשו לי טובה... מ 20-25 שקל לחצי ליטר בירה טובה - עליתם ל 35+ ל 400 מ"ל. חזירות. מישו | 06.02.15 (ל"ת)
3. הצביעו למפלגת המקטרגים ושוחרי הפאבים רק הפאבים ? הכל פה יקר הממשלה עם המיסים, הרשויות המקומיות עם הארנונה, אגרות משרדי הממשלה, המזון ברשתות הגדולות (אין מכולות יותר, נבלעו ע"י הרשתות) מחירי הדלק עולים מהר ויורדים לאט לאט, ומה נותר לאזרח הקטן ? פשוט להעלות מחירים ב"טריקים ושטיקים" של שינוי אריזות, של אקסטרות נסתרות, של "לא כולל" של אחוזי נכות פיקטיביים לקבלת קיצבאות מל"ל, של עבודה שחורה בלי קבלות, ובפרנסת הבנקים באוברדרפט . העיקר שניתן לקטר ולבכות יחד. בבוקר דופקים אחד את השני כספית ( בימים אלה הניצבים בכותרות ), ובערב הולכים להפגין בככרות ולשמוע את הסלבס שנשכר על מנת לקבץ המונים, ושניתן לומר שהיו כמה מאות אלפים בהפגנה. אז תסבירו לי איך זה שבסקר של הלמ"ס נמצא כי 86% מאזרחי המדינה מרוצים מחייהם ? פשוט אל תקחו לישראלים את היכולת לקטר. אני מקים מחר מפלגה שה"מצע" שלה כולל סעיף אחד בלבד. אזרחי המדינה יקבלו שקל על כל קיטרוג ובסוף השנה נקיים פסטיבל מקטרגים מדי שנה. אליעזר | 06.02.15 (ל"ת)
2. בפאב שלי הרווח הוא על כל כוס ועל מי שמשלם עליו !!! ۩*)ⵗⵗ☼ⵗⵗ(*۩ לוצ'יאנו פאב ארוטי | 06.02.15 (ל"ת)
1. כשמוכרים בירה ב 32 שקלים ל 400 מיל (המצאה ישראלית) וצ'יסר עולה 27 שח פחות ופחות אנשים באים לבר כחלק מבילוי. למעשה כמעט כל מי שאני מכיר כולל בליינים תל אביבים שיצאו פעמים שלוש בשבוע - כולם מחרימים את הברים. אני לא ממן תוכניות העיסקיות של חברה שמנסה לגלגל עלי את המיסים שלה הארנונה יקרה? אל תפתחו עסק בעיר. אנחנו משלמים מספיק מיסים בעצמנו לבד, למה לשלם גם מיסים של מישהו אחר? שיורידו מחירים ויראו שכל השבוע הם מלאים! | 06.02.15 (ל"ת)
מחירי הבירה בפאבים: חזירות או מלחמת הישרדות?
39 תגובות לכתיבת תגובה