אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

עדיף מים מינרליים?

40 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

39.
פיספסו בגדול לגבי התפלה - אלו מים נקיים מאוד .?
האמנם נקיים? כן נקיים אבל ממינרלים שחיונים לגוף ונספגים טוב בגוף דרך מים אלא שבמותפלים כאמור יש בעיית מינרלים ובעיקר מגנזיום. מה שמבטיח מוות מהיר יותר לאלפי אנשים בישראל בעיקר חולי לב אז רק לא מים מותפלים בבקשה !
יובל הדר  | 24.08.18
35.
אם מי הברז שלכם חומים או עם טעם מתכת, יש בעיה בצנרת של הבנין
לשתות מי בקבוקים לא פותרת כלום, כי אתם מבשלים ומתקלחים במים האלה, והעור סופג הרבה. טפלו בצנרת. לפחות להתקין מסנן ביתי. עדיף על בזבוז כסף מתמשך, ותוספת לזיהום העולם באשפת פלסטיק , וכל האנרגיה על ייצור והובלה של מים בבקבוקים..
עמית | 22.02.15
20.
אם אתם מעוניינים בחלודה ובזיהומים שיש בכל הצנרת של הבנין שכונה
או לא יודע מה ולפני כמה זמן בנו את הצנרת שלכם, בי מאי גסט! אני יודע מניסיון, שלא כולם אבל חלק מסוגי המים המינרליים נקיים בהרבה יותר ממי ברז שהם הכי מלוכלכים שיכולים להיות, אני לא יכנס לשמות של חברות אבל אני משתמש בחברה מסוג אחד למשל לקומקום חדש שקניתי לפני כחצי שנה ובינתיים אין לי בכלל אבנית והתה הרבה יותר טעים מקומקום שבעבר השתמשתי בו במי ברז, זה וודאי. יותר מזה לסנן זה מכונות בר מים למיניהן, אבל אם הייתם רוצים סינון באמת איכותי (99%) של מי הברז רק אוסמוזה הפוכה. מי שממליץ לכם לשתות ישירות מהברז לא יודע על מה הוא מדבר.
מישהו שבדק | 21.02.15
16.
דוחפים למים גם מנה כפולה של מימן רעיל, ומנת חמצן טהור רעיל ודליק.
המצב הוא שהיום בישראל אי אפשר להשיג מים בלי מימן, ואף אחד מהפילטרים שמוכרים לנו, לא מצליח לסנן את אוטומי המימן והחמצן . עד שלא יהיה חוק, דברים לא יקרו. הגיע הזמן למים נטולי חומרי כימים!!! ניצחנו את הפלואור, כעת למלחמה במימן!!!
 | 21.02.15
15.
שקר וכזב!
למרות שאיני שותי מים מבקבוקים אלא מי ברז מפולטרים, כל בר דעת מזהה בקלות רבה את הטעם המגעיל של מי ברז בישראל. אני מניח שהטעם נובע הן מהכלור והן מצינורות חלודים. הטענה ההזויה השניה נוגעת להפלרה: במקום לצחצח שיניים ולירוק את הפלור, כל חיינו נאלצנו לבלוע את רעל הזה עם המים. אין טמטום יותר גדול מזה!
 | 21.02.15
10.
שלוש הערות
א. יעל גרמן החליטה לבטל את ההפלרה, אז אין יותר הפלרה. ב. יש עוד יתרון אחד למים מבוקבקים ששכחת לציין - אם קונים אותם בשישיות בסופר, צריך לסחוב אותם עד הבית, וזה שורף קלוריות. ג. אם מים מגיעים אליך לא באמצעות אמצעים פרימטיביים כמו לחץ מים בצינורות, אלא באמצעות אמצעים מודרניים כמו מפעל לביקבוק, משאיות חלוקה, מיכלי פלסטיק, דיספנסרים ייעודיים וכדומה, זה תורם לכלכלה, ולא רק זה, אלא גם לזיהום האוויר והסביבה, מה שיש הטוענים שמביא להתחממות, וכידוע בימים קרים אלו זה דבר מאוד חיובי. אגב, אפשר לעשות שימוש חוזר בבקבוקים, ולאחסן בהם אוויר, כדי שאפשר יהיה למכור בקבוקי אוויר בשקל. תחשוב אקולוגי.
מיכאל | 21.02.15
8.
בלדד לא מתאים לך לדקלם חצאי אמיתות של רשות המים.
גם אם זה נכון שבמטולה וקצרין מורידים באסלה מיים שמוזרמים גם למפעל המים המינרליים אז זה אומר שאיכות המים בקצרין ומטולה הרבה טובה יותר מזאת של ת"א . בשום מקום לא נקבע שאיכול מי הברזבכל הארץ חייבת להיות זהה ב 100% אז מי שגר במטולה או בקצרין ( לא הרבה אנשים) שימשיך להנות ממים מנרליים מהברז ובמקלחת ולא ישלם על בקבוקים אבל מי שגר בת"א צריך לשלם על המים בבקבוק שהגיעו במשאית ממטולה. דרך אגב, מפתיע שאתה לא ער לשזה שבמי שתיה יכולים להיות עןד כמה מומסים מלבד כלורידים, כמו חנקות. שני החומרים האלה עדיף שלא יהיו בכלל. הסיפור עם היעלות של הוספת הפלואוריד וזה שההשקעה מחזירה את עצמה פי 40 הוא גניבת דעת . מיי-פה עם פלואיריד עושים עבודה הרבה יותר טובה למניעת עששת ןבגלל שיורקים את זה ןלא בולעים אין נזק לגוף וגם ריכוז הפלואריד הרבה יותר גבוה במחיר של הוספת פלואוריד למי שתיה אפשר היה לחלק כמעט בחינם לכל האוכלוסיה מיי-פה כדי לגרגר כמה פעמים ביום. גם מפחית עששת וגם משאיר ריח רענן במקומות צפופים
$$$$ | 21.02.15
3.
מי היתה המדינה האחרונה להפסיק עם ההפלרה?
ולמה ההפלרה נאסרה בכל מדינות אירופה עוד לפני שהיא הוצאה לחוק פה בישראל? או שמא פלואוריד לדעתך זו מעין תרופת פלא שעושה רק טוב (וואו, חוסכת למישהו צחצוח שיניים?), כי פלואור ופלואוריד מסווגים כרעילים ביותר. ונראה לי שיכול להיות מעניין לדעת מאיפה היה מגיע הפלואוריד למים שלנו (פסולת מפעלים?)
דויד | 20.02.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת