אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

גם באמריקה חוסמים את שוקולד קדבורי

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
ביקרתי בפארק השעשועים של הרשי בארה"ב
כחלק מהמסלול המודרך הם התגאו בכך שמר הרשי לא הבין כלום בייצור שוקולד ופיתח את התהליך בעצמו אחרי שטעם שוקולד באירופה. זה מסביר את טעמי הלוואי הדוחים, הטעם המתוק מחליא, המרקם המוזר והאחוז הנמוך של מוצקי הקקאו במוצר החום שדומה לשוקולד שהם מייצרים ומתגאים בו ללא כל סיבה. האמריקאים בולסים אותו בלי לדעת מה טעמו של שוקולד אמיתי טוב!
חובב שוקולד | 03.03.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת