אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הגילוח חד, הפיקוח קהה

48 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

47.
לאביב מ34
התופעה עליה אתה מדבר מוכרת, אכן פס השימון נוטה להתפרק. התפרקות פס השימון מקורה בחשיפה ממושכת למים. לאחר השימוש, מומלץ ליבש היטב את הסכין (אפשר בנשיפה) ולאחסן במקום יבש עד לשימוש הבא. כמו כן, אפשר לשמן את הפס בשמן טבעי או אחר לפי העדפה אישית. שימון כזה הופך את הגילוח לנוח יותר ומאריך משמעותית את חיי הלהבים.
אבי | 06.03.15
45.
תגובה
אני רוצה לציין שחברת דיפלומט מוכרת מוצרים אכותיים מאוד סכיני הגילוח שלהם מגיעים באכות מעולה וניתן להישתמש בסכינים פעמים רבות כלקוחה קבועה של מוצרי גילט מבית דיפלומט פעם הילדה שלי קנתה סכינים מחברה אחרת ממש אכזבה משקיעים עוד כמה שקלים ונהנים לטווח ארוך כי על מוצר טוב משלמים ודיפלומט מפיצה את המוצרים הטובים בעולם נקודה
אריאנה | 04.03.15
41.
תעברו ל-safety razor או לתער
תעשו מה שאני עשיתי ותתחילו להתגלח כמו שסבא שלכם התגלח: תעברו Safety Razor - המחיר של סכינים להחלפה עבורם הוא אפסי (אבל צריך לקנות באינטרנט - קשה להשיג בארץ). לעוד מידע בנושא, מוזמנים לראות את הסרטונים של הבחור הזה ביוטיוב, ככה אני למדתי: https://www.youtube.com/user/ChiCityTimelapse למעזים יותר, קיימת גם האפשרות של תער - השקעה חד פעמית, שאחריה תזכו לגילוח הכי טוב שיכול להיות, ולא תוציאו אגורה על סכיני גילוח לשארית ימי חייכם.
דניאל | 04.03.15
34.
מבלי לגרוע ממה שכתוב בכתבה לגבי מונופול היבואן
אני לא מבין איך אף אחד לא מדבר על התרמית הברורה של ג'ילט בעניין סכיני הגילוח. סכיני הגילוח של ג'ילט הן טובות מאוד, המתכת עמידה מאוד למים והסכינים נשארות חדות לאורך זמן, אלא שגי'לט כנראה מצאו פטנט שבעזרתו הם מאלצים את הלקוחות להחליף סכינים באופן תחוף, וזאת מעבר לבעית המחיר השערורייתי. יש בראש כל סכין פס ירוק המרוח בחומר שמאפשר ככל הנראה את מתיחת העור בזמן הגילוח, דבר הכרחי להחלקת הסכין על העור ומניעת חתכים. העניין הוא שאחרי 7-8 גילוחים החומר הנ"ל יורד וכמעט שאינו נשאר על הסכין. ללא החומר על הסכין, פעולת הגילוח נעשית קשה במיוחד ומביאה לחתכים. המשמעות עבור מי שמתגלח בממוצע כל יומיים היא החלפת סכין בערך כל שבועיים. האם למישהו זה נשמע סביר?
אביב | 04.03.15
31.
חירטוט מארץ החירטוטים (פי 2? תנסו פי 3!)
פי 2 זה אולי כשמשווים את המחירים לחנות בארה"ב ולא למחיר שהחנותץ רוכשת בו את המוצר. אני מזמין מeBay. 100 סכינים ב32 דולר. קראתם נכון. 32 סנט או 1.2 שקל לסכין. תלוי איזה סכין אתם צריכים אולי תגיעו ל0.5-2 ש"ח לסכין. אין מה להזמין מהיבואן כדי שיגזור עליכם קופון של 300% אחוז. מהיכרות עם פרוקטר אנד גמבל (עבדתי מולם לא בחברה אחת), הסיכוי שהם מוכרים ביוקר ליבואן כדי לעקוף את החוק ומזכים את היבואן לאחר מכן הוא לא רק סביר אלא ככל הננראה המציאות.
בדוק!!! | 04.03.15
23.
זרקתי את ג'ילט ועברתי ל - DE Safety Razor
גם אני לא הבנתי מה זה בהתחלה, אבל אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי כמה פראייר הייתי כל השנים כשהשתמשתי בג'ילט. הגילוח הרבה יותר קרוב, חלק, ללא גירויים בעור, ואפילו מהנה . הזמנתי את הידית והסכינים מחו"ל (מדהים כמה מבחר יש) מחיר של ידית טובה עולה כ 150 שקל, אבל סכין עולה שקל אחד ... ותעשו לבד את החישוב ... תנסו ולא תחזרו יותר לג'ילט.
אילן | 04.03.15
17.
מכונת גילוח חשמלית, מכונת תספורת חשמלית וותרתי על שני טפילים
משקיעים פעם אחת במכונה חשמלית טובה (צריך להחליף כל כמה שנים אבל זה משתלם מהר מאוד. נכון הגילוח לא חלק באותה מידה אבל לחלוטין מספק. אותו דבר עם התספורת במקום להוציא 700-800 ש"ח בשנה על ספר (אני לא ביבי אני יודע להסתרק לבד) מכונה והבעיה פתורה
רמי | 04.03.15
16.
בדיקה דחופה של מחירי ההעברה בין היצרנית בחו"ל למפיצה בישראל ע"י רשות המיסים
מה שמתואר בכתבה ולא ברור לי איך המסקנה לא מכה את הכתב בפנים היא שהיצרנית בחו"ל פועלת עם מחירי העברה שגויים כך שהיא "גונבת" דיבידנידים ללא מע"מ. הסבר: חברה מייצרת בסין ומחזיקה חברת הפצה בישראל. לייצר עולה 10 והיא מוכרת בישראל לצרכן ב 100 - רווח של 90. עכשיו נשאלת השאלה איך מחלקים את ה 90. אם כל הרווח בישראל אז מס הכנסה מקבל 26% מס חברות על ה 90 ועוד מס על חלוקת רווחים שהחברה בישראל תעביר לסין. אם כל הרווח בסין אז מס הכנסה סין מקבל 26% (בהנחה שזה אחוז המס שם) על ה 90 ואין תשלום על חלוקת דיבידנד. לסיכום: גונבים אותנו פעמים פעם אחת במחיר סכין הגילוח ופעם שניה מיסים שמגיעים למדינת ישראל לא מתקבלים בה.
אייל | 04.03.15
10.
עברתי לדורקו, סכין מחזיקה שלושה-ארבעה חודשים במקום שבועיים
ועולה רבע. פעם הייתי מוציא 50 ש"ח בחודש על סכינים, היום - בקושי 2 שקלים. אבל למען ההגינות - ג'ילט מוכרים בכמה שהם רוצים, זה בדיוק העניין של השוק החפשי. רוצים - תקנו, לא רוצים - תקנו משהו אחר. יש מספיק יצרנים טובים בשוק - כמו שיק ודורקו. זה לא חשמל שאין ברירה.
 | 04.03.15
8.
פער תיווך מוגזם!!
להבנתי מהכתווה היבואן מוכר למפיץ והמפיץ לקמעוני. בכל שלב יש עמלת הפצע הקרובה ל 20% וביחד כ 40% ולכן המחיר בארץ מוגזם. פרופ גילה טועה והחישוב צריך להיות פער של 20% בין היבואן והקימעוני. אחרת יכניסו עוד גורמים באמצא(בני משפחה כדוגמא או חברת הפצה נוספת) והמחיר בשמיים בחסות החוק זה מעשה חלם של הממונה , עובדים עליך פרופ
מוטי | 04.03.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת