20. יהוד צעיר קודם שיתרום לקהילה ולחברה כל אחד שפותח חנות פלפל חושב שהוא תותח משה משה | 06.03.15 (ל"ת)
19. בחור הזוי ופשוט לא נחמד בתור אחת שמכירה אותו ובכל פעם שעובר מולי בא לי להקיא ממנו, הוא גם שף בינוני וגם שוויצר לא נורמלי, מה ציפיתם שיצא ממנו בכתבה? האמת נחשפה, דיוויד סתם משחק אותה, הוא מגעיל ואפילו לבשל כמו שצריך לא באמת יודע. מחכה שיירד מהעץ. מיכל | 06.03.15 (ל"ת)
17. שחצן, או לא שחצן, הוא פשוט עושה את האוכל הכי טוב בעיר כיום אין על המסעדה הזו; אחללה שירות, אוכל טרי, עשוי על המקום, אסתטי וטעים להחריד. ומעבר לכך שאני חושבת שהוא בחור ממש חמוד, להגיב על אישיותו של השף זה פשוט לא ענייני. ורד | 06.03.15 (ל"ת)
16. 2011 זו השנה שבה נסגרה פרונטו סופית ה"שף" שעדיין מרוח לו חלב אם מהשפתיים ורפי ימכרו את אמא שלהם בשביל שקל ואגורה. כמו שעשו ב2011. נוח | 06.03.15 (ל"ת)
15. חי בסרט אני מכיר אותו עוד מתקופת "אורקה" עד שנסגרה. הבנאדם יהיר בקטע מחריד. תמשיך לחיות בבועה דייויד פרנקל לירן | 06.03.15 (ל"ת)
12. אחלה גבר דיוויד ,המשך בדרכך אכן הצעירים של תל אביב הם אלה שמניעים את שוק האוכל כולנו מעדיפים מסעדות צעירות ועדכניות על פני "מסעדות יוקרה" כמו מול ים וקלואליס אשר מכוונת עצמן לפוליטיקאים וגנרלים לשעבר רוני | 05.03.15 (ל"ת)
11. קשקשן קשקשן, חסר טקט ויכולת, הוא הגורם האמיתי שאני וחבריי הטובים נמנעים להגיע לפרונטו עוד אחד שנמצא במדרון חלקלק בדרכו לקריסה אודי | 05.03.15 (ל"ת)
8. מצחיקים המגיבים. מתייחסים להערות של ינוקא הסיפור של הכוכבים בני העשרים צץ כל כמה שנים. הם פולטים אמרות שרק עכשיו למדו ואנחנו כבר שכחנו, מפציצים בפואטיקה בתיאור המנות ואז נעלמים מהנוף. ראו את הפוזה בתמונה - מי אמר ילד ולא קיבל? נחכה עוד כמה שנים ונראה אם הילד יתבגר וילמד או יעלם. | 05.03.15 (ל"ת)
7. 4 מי שגר בלאס וגאס המגעילה והממוסחרת לא ראוי לדבר על אוכל תבדוק בכל מגזין אוכל בארה"ב בשנים האחרונות, איזה שבחים הם מעטירים על האוכל בישראל בכלל ובתל אביב בפרט. בלאס וגאס אוכל דוחה, ממוסחר ומגעיל. תמשיך לאכול אותו ולחשוב עצמך למבין משהו. בתל אביב אוכל מעולה ומעלה | 05.03.15 (ל"ת)
6. 1 אם קלואליס מתה לפני עשור איך זה שהיא עדיין קיימת? אתה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר | 05.03.15 (ל"ת)
5. קצת צניעות לא תזיק לבחור אמנם הוא שף כשרוני אבל רק בעוד שנים רבות יגיע למצב שבו הגיוני שיתבטא כך על מול ים ויורם ניצן אלי | 05.03.15 (ל"ת)
4. there is no good sea food in israel there is not good sea food restaurant in Israel.... eric | 05.03.15 (ל"ת)
3. מי שמספיד את מול ים הוא אידיוט שלא מבין באוכל יש הבדל בין טרנד, רעש וצלצולים לבין אוכל איכותי אמיתי ששומר על רמתו ואיכותו כבר שנים. אם היו נותנים כוכבי מישלן, אין ספק שמול ים היתה עם לפחות שני כוכבים. אוי למי שמתיימר לקרוא לעצמו ׳שף׳, מבלי שהתחנך אצל גדולי השפים בעולם, שמדבר ככה. אמנם מתאים מאד לתרבות ׳הטרנד׳ הישראלית, אבל כלום מעבר לזה. אורית | 05.03.15 (ל"ת)
דיוויד פרנקל: "שפים הם אנשים שמכורים לריגושים"
22 תגובות לכתיבת תגובה