אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

דיוויד פרנקל: "שפים הם אנשים שמכורים לריגושים"

22 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
מצחיקים המגיבים. מתייחסים להערות של ינוקא
הסיפור של הכוכבים בני העשרים צץ כל כמה שנים. הם פולטים אמרות שרק עכשיו למדו ואנחנו כבר שכחנו, מפציצים בפואטיקה בתיאור המנות ואז נעלמים מהנוף. ראו את הפוזה בתמונה - מי אמר ילד ולא קיבל? נחכה עוד כמה שנים ונראה אם הילד יתבגר וילמד או יעלם.
 | 05.03.15
3.
מי שמספיד את מול ים הוא אידיוט שלא מבין באוכל
יש הבדל בין טרנד, רעש וצלצולים לבין אוכל איכותי אמיתי ששומר על רמתו ואיכותו כבר שנים. אם היו נותנים כוכבי מישלן, אין ספק שמול ים היתה עם לפחות שני כוכבים. אוי למי שמתיימר לקרוא לעצמו ׳שף׳, מבלי שהתחנך אצל גדולי השפים בעולם, שמדבר ככה. אמנם מתאים מאד לתרבות ׳הטרנד׳ הישראלית, אבל כלום מעבר לזה.
אורית | 05.03.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת