אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סנט לגיגה-בייט: גוגל מזעזעת את שוק האחסון הארגוני

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
למגיב 9 ממגיב 2
1. אכן הבטחתי 2 הערות ובסוף היו 3. זו אכן טעות חמורה ואני מתנצל על אי הנוחות שנגרמה לך, ולקוראים האחרים. 2. אם תקרא שוב את הכתבה ואת הגדרת השירות של גוגל תראה ששירות הגיבוי הזה לא נועד לגיבוי שוטף של מידע שנמצא בשימוש רגיל, כמו בסיס נתונים פעיל, אלא גיבוי של מידע שאינו נמצא בשימוש שוטף או גיבוי כמויות מידע נרחבות למקרה של אסון (ואז הבעיה לא תהיה רק המידע עצמו כך שגם אם המידע יהיה זמין מיידית לא ניתן יהיה לעשות בו שימוש מיידי). במקרים כאלה המתנה של 4 שעות לא תהווה בעיה. בכל מקרה בהחלט מדובר כאן בשיפור וזמן קצר יותר יכול עזור במקרים מאוד מסויימים אבל זה לא "מהפכה" שכורמת ל "זעזוע" בשוק האחסון הארגוני. אגב, בכל השירותים (גם בזה) מלבד העלות של האסון יש גם עלויות למשיכת המידע ולביצוע פעולות שונות.
אמיר | 13.03.15
7.
אני חושש
ללכת ולגבות נתונים בחברה כמו גוגל אשר למעשה תשלוט על המידע שלי נראה על פניו בעיתי. אנו נוטים לשכוח כי לחברות כגוגל אפל ומקרוסופט אים אלוהים. מה שאסור לממשל כל שהוא מותר לחברות. אין שום חוק אשר יכול להגביל אותן. יותר מכך. אין אקר שלא יוכל לחדור ולמשוך חומרים כאוות נפשו. לעניות דעתי כדאי לחברות להשקיע קצת משאבים ולשמור על סודותיהן קרוב אליהן. הצורה תלויה אך ורק בהם.
חוסיין אובמה | 12.03.15
2.
שתי הערות
1. נכון שאחזור תוך 3 שניות זה מרשים אבל מידע שנשמר לגיבוי בלבד לא מצריך גישה מהירה ואחזור תוך 4 שעות, שמציעה אמזון למשל, אינו בעייתי. 2. המחיר דומה לזה של אמזון כך שאין כאן חידוש. 3. ל CIA אין בעיה להעסיר א המידע שלו כי הוא לא צריך לחשוש שה CIA יוציא צו סודי ויחטט במידע. שאר החברות בהחלט צריכות לחשוש שאחסון המידע בגוגל (או אמזון, או מייקרוסופט) אומר שה CIA עלולים לקבל גישה למידע.
אמיר | 11.03.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת