אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ההערכות: העלאת הריבית בארה"ב תגיע רק בספטמבר

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
תגובה ל-3
האינטרס של היצואנים הוא רק מרכיב אחד בשלל השיקולים. כלכלה חזקה לא יכולה להרשות לעצמה מטבע חלש, ואז זה כבר עניין של הגדרה מה הערך הריאלי של המטבע, לא מחיר השוק שלו. יתר על כן, לא משנה כמה דולרים יש לפלוג בבנק, היא לא תוכל להשפיע על מגמה גלובלית של התחזקות הדולר.
אלעד | 19.03.15
7.
תגובה ל-2
האינטרס של היצואנים בוא רק מרכיב אחד בשלל השיקולים. כלכלה חזקה לא יכולה להרשות לעצמה מטבע חלש, ואז זה כבר עניין של הגדרה מה הערך הריאלי של המטבע, לא מחיר השוק שלו. יתר על כן, לא משנה כמה דולרים יש לפחות בבנק, היא לא תוכל להשפיע על מגמה גלובלית של התחזקות הדולר.
אלעד | 19.03.15
4.
זהו העיוות שגורם ה"פד": "הורדת תחזית הצמיחה של הפד הביאה לאופטימיות בשווקים"
ככל שמצב המשק גרוע יותר, הבורסות אופטימיות יותר. כי הם יודעים שהריבית האפסית תימשך זמן רב ותנפח עוד את הבורסות. פישר מחבר ספרי כלכלה שקרית שתתפוצץ לאמריקאים בפרצוף. התקווה שלו, שזה יקרה אחרי סיום הקדנציה שלו.
אחת העם | 19.03.15
3.
לבנק ישראל יש אין סוף תחמושת
אני לא מצליח להבין איזו מגבלה יש לבנק ישראל לשמור על שקל נמוך למען היצואנים : הבנק יכול לקנות כמה דולרים שירצה . איפא המגבלה ? חסר דיו במכונת ההדפסה של השקלים ? האנפלציה נמוכה מדי ותוספת שקלים לשוק תעלה אותה לרמהת היעד . או אולי אין מקום לבנק ישראל לשים את יתרות מטבע החוץ שיעלו בעקבות הרכישות ? אין בעיה , לי יש מספיק מקום בחשבון הבנק שלי -בחינם מישהו יכול להסביר לי איפא טעיתי ? ?
מינו רוקח | 19.03.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת