6. איום קיומי? זה לא שהאוכל הזה אותנטי או משהו. אז לא באמת צריך טבחים אסיאתיים בשביל להכין אותו. הם נמצאים שם רק בשביל האווירה, ובדרך כלל מדובר בתאילנדים גם כשהמסעדה מתיימרת להיות סינית או יפנית. אוכל סיני אותנטי כנראה לא ממש יצליח בישראל (מעבר למסעדת יוקרה אחת או שתיים שבאים אליה אניני-טעם כאלה ואחרים). הטעמים מאוד שונים ממה שהחיך הישראלי מכיר וכך גם המרכיבים. אוכל יפני אותנטי קשה להכין בישראל (האורז לא בטעם הנכון, הדגים לא טריים כמו ביפן, המים קשים ולא דומים למים שהיפנים מבשלים בהם). אף יפני לא נוגע בסושי ישראלי... הם מעדיפים להזמין סשימי אם הם חייבים. אוכל קוריאני לא הצליח לתפוס פה (והמסעדה היחידה בישראל נסגרה). אז מה נשאר? תאילנדי. וכל מיני דברים שאנחנו חושבים שהם סיניים ובסין לא שמעו עליהם (אגרול... רוטב חמוץ מתוק...), וסושי שנראה כמו שניצל. מרימה גבה | 23.03.15 (ל"ת)
5. איש עסקים מבריק וקודם כל בנאדם איש עסקים מבריק שקודם כל בנאדם התחיל מלמטה והשמיים הם הגבול המון בהצלחה רוני | 22.03.15 (ל"ת)
מיזוג משמעותי בענף המזון המהיר: צ'וקה רוכשת את המתחרה צ'יינה טאון
7 תגובות לכתיבת תגובה