אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"איבדתי את הכיף לקום בבוקר לעבודה"

39 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

39.
הגיע לרשפון ואז....... .
הוא הגיע לרשפון לפתוח מסעדה חדשה במקום גופרמן. לא עשה שיעורי בית ולא הבין את מהות המקום ואת המרקם החוקי והסביבתי. הרס, עקר עצים וחירב . רק אז נתנו לו להבין שזה לא המקום. כאן אין בולדוזרים. רק עדינות ועבודה חירורגית ואיטית היתה מביאה אותך רחוק. חבל.
פניני | 10.02.18
19.
חבורה של רמאים ושקרנים - שווה דקה
אני מכירה את איציק אנקונינה וניצן רז המון שנים עבדתי אצל שניהם בזמן כזה ואחר מדובר בשני נוכלים ורמאים. לא טוקו לא סושיסמבה ולא אונו הם מסעדות שף(אריטראי מתחנה מרכזית הוא השף של המקום)בכל המקומות האלה מדובר במטבחים שעובדים שם רק אריטראים וחבורה של סינים... לא פעם ולא פעמיים הידיים שלהם דיממו לתוך האוכל שלכם שני אנשים שמתייחסים לצוות שלהם בזלזול מחפיר ומשפיל אני מבטיחה לכולם לחשוף את האמת על צוות הרמאים האלה בהמשך בינתיים ממליצה לכם להתרחק מכל עסק שקשור אליהם תאמינו לי אתם לא רוצים לפרנס פושעים!
אנונימית | 30.03.15
18.
כתבה טובה
תכלס . הגיע הזמן להיכנס לעומק בנק התר שבין השפים ובעלי המיסעדות. משקיעים . יש הרבה אקשן. מספיק בשביל למלא תוכנית ריאלטי חדשה. . בעיקרון משחקי אגו אדירים משפיעים אם מקום יישרוד או ירוויח.. ותכלס לכל הקנאים. מסעדה רווחית ומצליחה שעובדת על חשבונית רציפה תעשה 7אחוז על המחזור. אם הרבה מאוד שעות שינה .תנוחו ואל תחשבו על זה. להיות מסעדן זה מוות@@#
ofer | 30.03.15
11.
אכזבה גדולה - היינו בשישי האחרון וחגגנו יום הולדת
היינו שם ביום שישי בערב, המסעדה הייתה יחסית ריקה. האוכל היה טעים מאד, אך ממש לא מצדיק את המחיר. השירות היה זוועה ולא רק ברמת המלצרית, אלא בכלל, האוכל לא הגיע כמו שהזמנו, וההזמנות מהבר לקחו כל כך הרבה זמן שהשתייה הגיעה אחרי האוכל. הלכנו לשם הרבה פעמים כשזה היה שוסיסמבה וחשבנו שיהיה כיף כמו פעם, חבל שהתקלקל.
רוני | 29.03.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת