39. הגיע לרשפון ואז....... . הוא הגיע לרשפון לפתוח מסעדה חדשה במקום גופרמן. לא עשה שיעורי בית ולא הבין את מהות המקום ואת המרקם החוקי והסביבתי. הרס, עקר עצים וחירב . רק אז נתנו לו להבין שזה לא המקום. כאן אין בולדוזרים. רק עדינות ועבודה חירורגית ואיטית היתה מביאה אותך רחוק. חבל. פניני | 10.02.18 (ל"ת)
37. קונה מט"ח לכבוד סגירה המסעדות עקב מצב ביטחוני רגיש בהצלחה לכולנו, נדל"ן קורס ניצן טל | 07.04.15 (ל"ת)
36. כשהגת לארץ כולם ידעו מי זה ניצן רז? אני לא ידעתי ולא יודע גם עכשיו. אכלתי פעם אחת בסושי סמבה ולא היה משהו מיוחד. המחיר בשמים אבל על זה מתגברים. חיים ארד | 04.04.15 (ל"ת)
32. יהויכין לא מעניין אותי מי השף מעל 150-200 שח גג לסועד לא מוציא למה מי מת .לקבל מנה שעם משקפת של שען חרש לא רואים כלום, ועוד לשמוע את חמשירי הטמטום של אייל שני על כרובית שחנטה פגיה,או אנקות ייחום מאנסקי על קישוא שנעלם לה בין הבהונות דייייי. יש גבול למזוכיזם. יהויכין | 01.04.15 (ל"ת)
31. ואני איבדתי את הכיף לקום לעבודה כי הבוס שלי חלאה. מעניין מישהו? אחרי 10 שנים בעבודה התחלתי טיפולי פוריות ומאז הוא פשוט בן זונה מתעלל. מה לעשות? לבכות על זה בעיתון או באתרי האינטרנט? בחיים זה לא עובד. אז די לבלבל את המוח. עוד אחד | 01.04.15 (ל"ת)
29. השותפות עומדת בפני פירוק כאשר שומעים את דברי השותפים בכתבה, מבינים שאין ביניהם שום חזון משותף. כל אחד הולך לכיוון אחר, ולכן פירוק השותפות הוא רק עניין של זמן. אסי | 31.03.15 (ל"ת)
25. ראו הוזהרתם!!! אצל איציק אקונינה עבדת משכורת לא קיבלת לבן אדם יש יותר תיקים בבית דין לעבודה ממה שיש ללואי ויטון בכל הקולקציות שלו | 30.03.15 (ל"ת)
19. חבורה של רמאים ושקרנים - שווה דקה אני מכירה את איציק אנקונינה וניצן רז המון שנים עבדתי אצל שניהם בזמן כזה ואחר מדובר בשני נוכלים ורמאים. לא טוקו לא סושיסמבה ולא אונו הם מסעדות שף(אריטראי מתחנה מרכזית הוא השף של המקום)בכל המקומות האלה מדובר במטבחים שעובדים שם רק אריטראים וחבורה של סינים... לא פעם ולא פעמיים הידיים שלהם דיממו לתוך האוכל שלכם שני אנשים שמתייחסים לצוות שלהם בזלזול מחפיר ומשפיל אני מבטיחה לכולם לחשוף את האמת על צוות הרמאים האלה בהמשך בינתיים ממליצה לכם להתרחק מכל עסק שקשור אליהם תאמינו לי אתם לא רוצים לפרנס פושעים! אנונימית | 30.03.15 (ל"ת)
18. כתבה טובה תכלס . הגיע הזמן להיכנס לעומק בנק התר שבין השפים ובעלי המיסעדות. משקיעים . יש הרבה אקשן. מספיק בשביל למלא תוכנית ריאלטי חדשה. . בעיקרון משחקי אגו אדירים משפיעים אם מקום יישרוד או ירוויח.. ותכלס לכל הקנאים. מסעדה רווחית ומצליחה שעובדת על חשבונית רציפה תעשה 7אחוז על המחזור. אם הרבה מאוד שעות שינה .תנוחו ואל תחשבו על זה. להיות מסעדן זה מוות@@# ofer | 30.03.15 (ל"ת)
17. איציק אנקונינה איש מדון .מסעדן ללא נשמה.מסתכסך סידרתי עם שותפים .רוצה לאכול יותר מהקיבולת שלו .הסוף ידוע . ש.ע | 29.03.15 (ל"ת)
16. יהיר ומתנשא - חושב שהוא מלך יצא לשמוע אותו במקום מסויים והוא התנהג כאילו הוא מלך בכלל לא ידעתי מי זה שיוריד את האף , חיים כהן , אהרוני אייל שני יש לו מה ללמוד מיכל | 29.03.15 (ל"ת)
15. איציק אנקונינה, מסעדן המחזיק ב־16 מסעדות; העיקר בוכים על שולי רווח פעוטים בהצלחה לרז.....החיים מתחת למים קלים לעתים מאשר מעל המים | 29.03.15 (ל"ת)
11. אכזבה גדולה - היינו בשישי האחרון וחגגנו יום הולדת היינו שם ביום שישי בערב, המסעדה הייתה יחסית ריקה. האוכל היה טעים מאד, אך ממש לא מצדיק את המחיר. השירות היה זוועה ולא רק ברמת המלצרית, אלא בכלל, האוכל לא הגיע כמו שהזמנו, וההזמנות מהבר לקחו כל כך הרבה זמן שהשתייה הגיעה אחרי האוכל. הלכנו לשם הרבה פעמים כשזה היה שוסיסמבה וחשבנו שיהיה כיף כמו פעם, חבל שהתקלקל. רוני | 29.03.15 (ל"ת)
8. בקיצור עוד פלוץ שחי בבועה עשירה. לא רוצים לשלם 200 ש"ח לפאקינג סושי. מתי תבינו שישראל זה לא ניו יורק? יש סיבה למה לא סופרים אותך בישראל. המציאות | 29.03.15 (ל"ת)
6. אז מה קורה לטוקו רמת החייל? מסעדת הבית שלי הסושי מעולה ותמיד יש שוברים של 100 שקל הנחה. מת על המקום הזה. | 29.03.15 (ל"ת)
4. עשית צעד נכון! המסעדה ממש לא עומדת בציפיות של ״מסעדת שף״ ומנות רבות שהיו בתפריט ממש לא זרמו עם הקונספט של המסעדה. וכפי שאני זוכרת את איציק , הוא מנהל טוב ויודע לזהות כשרון או רעיון טוב אבל הוא לא יודע לשחרר איפה שצריך. שיהיה בהצלחה! עובדת ברמת החייל | 29.03.15 (ל"ת)
1. שף ענק אין שף כמוהו בעולם, השתתפנו ב 2 ארוחות פרטיות שהוא בישל, רגעי אושר צרופים... ניצן מחכים למסעדה החדשה. אורן | 29.03.15 (ל"ת)
"איבדתי את הכיף לקום בבוקר לעבודה"
39 תגובות לכתיבת תגובה