39. שייך בעקיפין ל דני פרארו רק יושב שם בתור שוטף שקט כנראה שייך בעקיפין ל דני פרארו רק יושב שם בתור שוטף שקט כנראה רננה | 06.06.17 (ל"ת)
38. אוהבת את הרשת אוכל טוב ונקי - לא אוהבת שדני פרארו עושה הון עלינו הרשת הזו טובה מזל על העובדה דני פרארו לא שולט יחידי ולא גדול שם אחרת המחירים היו קופצים לשמיים טוב ששאר השותפים מגבילים את דני פרארו טובית | 14.05.15 (ל"ת)
37. טום יאם - רק לא שם! לא ברור, אני אוהבת חריף ומתענגת על כל ביס, אבל המרק פשוט לא אכיל. מעניין אותי אם כך בכל הסניפים... בלי קשר, הגיע הזמן למייקאובר לרשת ה-בסדר הזאת אן | 08.04.15 (ל"ת)
36. ל- 24 סושי זה לא כזה בריא ובמיוחד בישראל עקב זיהום הכספית שהדגים חשופים לו. אז לא להגזים עם הסושי, חבר'ה. חביבי | 08.04.15 (ל"ת)
35. דני פרארו שותף סמוי ברשת שקוצר 35% מהרווחים טוב שלא נתנו לדני פרארו את כל השליטה , ונתנו לו רק 35% ככה דאגו לא רק לתת לו רווחים אלא גם הרבה ללוקחות מורן | 04.04.15 (ל"ת)
33. גפניקה רשת נפלאה. אוכל תמיד טרי וטעים. בניגוד להרבה מסעדות פלצניות שהסושי בהן עייף. בגפניקה תמיד כיף לאכול וגם המחירים שפויים, כך שאפשר לבוא עם הילדים. כל הכבוד לאיש שהקים את הרשת הזו. איש חופשי | 04.04.15 (ל"ת)
32. לגפניקה יש את האוכל הכי תפל בעולם,רק אצה!! אני חולה סושי ומוקפצים והסושי הכי טעים היה באצה,בבאר שבע יש מלא סושיות וגפאניקה באיכות הכי זוועתית,אצה בבאר שבע יותר טעים אפילו מהקמפאי שגם הוא שם בכיס הקטן את גפאניקה. יאיר | 03.04.15 (ל"ת)
31. אחד שיודע חבל שבארצנו פחות יודעים לפרגן. רשת שמפרנסת מעל 2000 אנשים ,ומשקיעה משאבים ככ רבים באיכות המוצר מגיע לה הערכה רבה ופירגון חג שמח לכולם רון | 03.04.15 (ל"ת)
29. ג׳פניקה רשת ראויה ביותר. מקבלים מעל ומעבר ממה שמשלמים. גם אוירה, גם שרות ובאמת אוכל מאוד מאוד טעים. בהצלחה! שני | 03.04.15 (ל"ת)
28. כמה פלצנים תלאביבים הסתננו לטוקבקייה.... תרגיעו פלצות. זה שהלשון הורדרדה שלכם נהנית רק לשלם הון על כלום ולהעלות לכולנו מחירים כאן, לא אומר שאי אפשר להנות גם בפחות כסף. אפשר בסבבה. תמשיכו להזרים ת'כסף שלכם לביוב הקפיטליסטי המפונפן שלכם ותנו לנו להנות מג'פניקה. אחלה קומבינציות אחלה ספשלים ועוד נשאר משו בארנק. אבי ליאני, גבר גבר. עממי, נחמד, חרוץ, לקח סיכון גדול עם הקונספט אז בימי דיזנגוף והשולחן וחצי.. איזה תקופה. בהצלחה גבר. סחטיקה! עמחא | 02.04.15 (ל"ת)
27. תטעמו את "סושי בכפר" בכפר חב"ד ותשכחו את כל מה שהכרתם עד עכשיו. בוטיק הסושי והאוכל היפני האסתטי והטעים ביותר שקיים בארצנו הרווייה בחאפרים. הסוד של האורז המהול בתחמיץ ייחודי ותחושת הקטיפה המסחררת, יובילו אותך בוודאות להחלטה לא לאכול יותר ג'אנק אסיאתי הנמכר בג'פניקה וחבריו החפארים. תעבירו את השמועה למי שאתם אוהבים באמת! יוסי | 02.04.15 (ל"ת)
25. שליחה על הגסות אבל התגובה שלך היא שום דבר חוץ ממטומטמת אם השיקול היחיד שלך היכן לאכול זה שהמקום יהיה לא כשר אין לי אלא לרחם עלייך למגיבה 3 | 02.04.15 (ל"ת)
24. מי שאוכל בג'פניקה יחיה עד גיל + 100 אולי הסושי שם לא הכי טעים בעולם, אבל היפאנים הם אלופי העולם באריכות ימים. זה בזכות הסושי! אישימוטו | 02.04.15 (ל"ת)
21. האוכל שם הוא לא אנין טעם כמו במסעדות יפניות מקוריות!! האוכל בגאפניקה הוא אוכל תעשייתי לכל דבר ודבר. לא פרייאר | 02.04.15 (ל"ת)
18. ייאמר לזכות ג'פניקה שהמחירים ממש טובים יחסית לכל הסושיות שתופסות תחת הרמה בינונית פלוס עד טובה וזה מספק הרבה מאוד אנשים במחירים הנוחים יחסית. פרגנו קצת מה יש?? | 02.04.15 (ל"ת)
16. איך יוצרים נפט ישראלי? הטיול של פסח רוצים לגלות איך מכינים נפט ישראלי? מיוחד לפסח - www.gpi.org.il/afek רמת הגולן | 02.04.15 (ל"ת)
15. ל-1: לאוכל יפני אין טעם לדג נא אין טעם. לא משנה אם אתה אוכל טונה, סלמון או כל דג אחר. | 02.04.15 (ל"ת)
14. הסניף בכפר סבא מגעיל - השירות והאוכל התדרדרו פלאים. על אף אכזבות העבר (בעיקר מהשירות) ניסינו להזמין TA והיה פשוט נורא. הבן שלי שממש אהב ג'פנקו - טעם וזרק הצידה. מרק טום יאם הפך להיות דלוח וחסר טעם. בשלב זה אנחנו נוותר על "התענוג"!!! מבינה בדבר | 02.04.15 (ל"ת)
12. גפינקה מרכז הכרמל מדפסת כסף 8 יפנים עובדות ללא הפסקה 12 שעות רק מכינים סושי.. איך לא יתעשרו? אחד שמבין | 02.04.15 (ל"ת)
11. אני מעדיף לשלם יותר ולאכול בסושי רחביה, סוהו ועוד מקומות עם סושי טעים!!! בג'פניקה הסושי ברמה ירודה.. שוסי | 02.04.15 (ל"ת)
9. ג'פניקה - ניצול עובדים מקווה שהבעלים החדשים לא יעברו על חוק העסקת עובדים. היום הבעלים משלמים למלצרים ע"ח הטיפים: נותנים שכר מתחת למינימום ומשלימים את השכר מתוך הטיפים - לא חוקי בעליל. שלא נדבר על תנאים שמחוייבים בחוק שלא ניתנים לעובדים. ראשי משמרות מודיעים מלצרים על ביטול משמרת או דחייה - רבע שעה לפני הזמן ללא תגמול ועוד הרבה דוגמאות......הקיצר - לעשות סדר..... ayzik | 02.04.15 (ל"ת)
7. ישראלים חושבים שהם אוכלים בארץ אוכל אסיאתי עד שאוכלים באסיה... ואז מבינים למה באמת התכוון המשורר... | 02.04.15 (ל"ת)
6. שיהיה להם בהצלחה אכלתי בסניף גפניקה הארבעה אוכל מצויין ושרות אחלה נהנינו מאד . ומחירים שלא קורעים לך את הכיס יוסי | 02.04.15 (ל"ת)
3. מקווה שימשיכו להיות לא כשרים רק בגלל זה אני אוכלת שם.. אם כי יש להם כמה סניפים כשרים. ישראלית | 02.04.15 (ל"ת)
1. ג"פניקה ב 50 מיליון???!!! אני עובד ברמת החייל בתל אביב, לפני כשבועיים ישבתי לאכול צהריים עם עוד שני חברים בג'פניקה רמת החייל, טעות!!!. האוכל היה פשוט לא טעים (לשלושתנו), חסר טעם וריח לחלוטין למעט הטעם של הסוייה בכמות נדיבה שמנעה כל אפשרות לזהות מה יש לנו בצלחת. שי | 02.04.15 (ל"ת)
מייסד ג'פניקה מוכר את הרשת ב־50 מיליון שקל
40 תגובות לכתיבת תגובה