אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הכירו את המדען הישראלי ששומר לנו על היוגורט

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
אני מעדיף חלב לא מפוסטר מלא על כל הגימיקים הללו!
אין שום דבר בריא בחלב מפוסטר על אשר בנוסף מרבית השומן הוצא ממנו. כל הבהלה הולכת אחורה ל1944, אז ד"ר מבן שניים (השני דגל בגישה שאינה דורשת את חימום החלב) המציא עיר באמריקה ותאר כיצד כולם חלו וחלקם מתו משתיים חלב לא מפוסטר. In 1944, however, a series of articles began to appear in popular magazines such as Ladies' Home Journal and Reader's Digest," telling fictitious stories about the risks of undulant fever. One of the authors, Dr. Robert Harris, wrote about a town called Crossroads "in one of those states in the Midwest area called the bread basket and milk bowl of America," in which, he said, an epidemic of undulant fever caused by raw milk struck one out of four people in the town. Both the town and the epidemic were fictional, as he later admitted in an interview. In other articles he published both before and afterwards, he also admitted that "Mortality in acute cases of undulant fever was formerly about two percent, but this has been greatly lowered by modern methods."[30] http://www.sourcewatch.org/index.php/Raw_Milk#History_of_Milk_Pasteurization_in_the_U.S. לא אתרגם לכם אבל אומר שאם שרשרת המזון נקיה והחיות גדלות בתנאים תקינים אין שום בעיה בחלב לא מפוסטר. מעניין גן שבאירופה ניתן לרכוש היום בקבוקי חלב לא מפוסטר באותו האופן בוא אתם רוכשים משקה גל ממכונת שתייה המוצבת בפינת הרחוב.
 | 18.04.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת