אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

קוואנטי, ביולוגי, ספינטרוני: עולם המחשוב שמעבר לסיליקון

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
ל10
הביקוש למפתחי תוכנה עולה כי אין ממש פריצות דרך בתחום החומרה שיאפשר פיתוח טכנולוגיות חדשות וגם עד עכשיו היו הרבה יותר מדי מהנדסי חומרה לעומת מהנדסי תוכנה. למה? כי בעוד שבן אדם אדם מחליף מחשב פעם בכמה שנים, הוא מתקין ומוחק תוכנות על בסיס יומיומי. הביקוש לתוכנות גדול בהרבה מהביקוש לחומרה.
 | 20.04.15
9.
אנחנו רחוקים מכל אחד מהאמור פה שנות אור. לא תראו אותם בימי חייכם.
כתבה יפה, חמודה, אבל היא בגדר מדע פופולרי. לא צריך להיות 'חזק' בחומר כדי לדעת שמבחינת עלות / תועלת, אף חברה לא תשקיע בזמן הקרוב במחשב באף אחד מהאלמנטים הנ"ל. למה? כי לא שווה, המחשבים היום עושים אחלה עבודה תמורת המחיר. כמו מילת הבאז 'נאנו טכנולוגיה' שמה שיצא ממנה, הוא בידיוק מאיפה שהיא התחילה: ציניוריות פחמן, כך גם הכתבה הזו שזורה במילים מגניבות שבעיקר עוזרות לסייע למלגות, גרנטים שונים, ופרסומסים להשמע נוצצים. מחשוב קוונטי? בחייכם. אתם צריכים מהנדס חומרה שמבין קוונטית. יש כאלה בערך 5 בעולם. אולי. והם לא מתעסקים עם חברות סטארטאפ. האחרון שממש הבין קוונטית נקרא פרופסור שרדינגר. והוא היה בן 50 כשהוא קלט את הקטע לגמרי. אתם חיים בסרט שמשהוא היום יכול להכיל הן את עולם המחשוב והן את עולם הקוונטים ולחיות צלול כדי לעשות עם זה משהו.
אסף | 19.04.15
6.
אני יודע שרבים ייבהלו, אבל תנשמו עמוק. פתרון מס' 5 הכי מעשי לטווח הרחוק, והוא רק ההתחלה
כבר 3 עשורים שמהנדסים בטכנולוגיית המידע, פיזיקאים, וחוקרי בינה מלאכותית, מגלגלים יחד את הרעיון של מוחות אנושיים (של אנשים שנפטרו אך ניתן להחזיק את מוחם פעיל) המחוברים בממשק כימי/ביולוגי וטבולים בתוך מיכל חנקן נוזלי. פתרון אשר יזניק את מהירות העיבוד ויאפשר רובוטיקה ברמת בינה כמעט אנושית.
אני  | 19.04.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת