29. הביצה הימנית נתנה בראש לביצה השמאלית לשמע הידיעה המדהימה והמסעירה סערה בין הביצים שלי | 22.04.15 (ל"ת)
28. סליחה - שותף עוזב עסק אחרי שלושה-ארבעה חודשים זו חדשה ? מדובר, לפי הכתבה, במסעדה שנפתחה לפני רבע שעה ובטבח/שותף שעזב אחרי עשר דקות. את מי זה מעניין ? אדי | 21.04.15 (ל"ת)
26. לרלף פיליפס מהיום שספרית נקראת מעצבת שער ותופרת נקראת .....choose whatever you want מעצב(נ)ת | 21.04.15 (ל"ת)
23. נמצאה הסיבה לשריפת השניצלים במחקרים ממושכים שנעשו בארה"ב ובאירופה במקביל, הוכחה במידה גבוהה של מובהקות הסיבה לכך ששניצל שטוגן במחבת יתר על המידה - נשרף בסופו של דבר. מסתבר שהגורם לכך הוא הטמפרטורה הגבוהה מדי של שמן הטיגון, המחממת מצדה את ציפוי השניצל ובכך - בתגובת שרשרת - גורמת לשריפתו. גורמים בכירים במסעדת דא דא ודא הביעו התעניינות בממצאי המחקר. בלטה יותר מכל תגובת השף, שרון כהן: "לא, באמא'שך?" אבי מחיפה | 20.04.15 (ל"ת)
22. עבודה עיתונאית במיטבה לאחר שהכתבת גלי וולוצקי השיגה את התגובה "גורמים מקורבים למיזם מספרים על חילוקי דעות בנוגע לסוגיות ניהוליות של המטבח" אצלנו במשפחה קורה שלפעמים אני ואשתי חלוקים (לא חלוקי נחל) האם להכין את החריימה מלוקוס או מטופו, או האם לקנות קופסאות שימורים של יכין או של דל מונטה. גם היא עזבה את המטבח לא פעם בעקבות כך. ארכימדס | 20.04.15 (ל"ת)
19. נו, שויין, אז עזב מה לכתבה הזו ולכלכליסט? שייך למדור רכילות. כול טבח היום הוא שף, גמאני שף. יוסי צפוני | 20.04.15 (ל"ת)
17. אנ שוקל לתבוע את כלכליסט על דקה וחצי של קריאה מיותרת שלא יחזרו לעולם... אם אין לכם על מה לדווח אז תשאירו מצידי קוביה ריקה באתר עמית | 20.04.15 (ל"ת)
16. תגידו, איבדתם פרופורציות לגמרי? לא ראיתי כותרת על חילוקי דעות בין עובדי מחקר במעבדות לחקר הסרטן, או בצמרת משרד הבטחון באשר לדרך העדיפה לחלק את התקציב, אולם על כל גבעה ותחת כל עץ רענן מופיעים סקופים סנסציוניים בענייני טבח זה או אחר. האם חדשות בעניינם של כמה מטגני חביתות (גם אם קוראים להם "שפים") חשובות ומעניינות כל כך? די, הגזמתם! משה | 20.04.15 (ל"ת)
15. מוטי, הבן של שלום מפלאפל שלום בתחנת הדלק מצפון לטבריה עוזב בגלל לימודים. מקורבים מסרו שהעזיבה מעוררת סערה גדולה מאוד במשפחת שלום ובמשפחת תחת, זאת שבבעלותה הפלאפל "מעניין לי את התחת" שבקרית ביאליק. יונתן | 20.04.15 (ל"ת)
14. אין כמו קמר"ש-הלור"ל מגבעת חלפון קצין מטבח ראשי שנותן הוראות ליוסיפון ובא רק לטעום.... חיים | 20.04.15 (ל"ת)
9. המתדלק יוסי יוסי עוזב את תחנת הדלק בצומת מסמיה. מקורבים טוענים כי הפרידה מתחנת הדלק באה על רקע חילוקי דעות בתדלוק, אך המתדלק אבו טור אומר כי מדובר ב"פרידה טובה וחברית". אתם מחפשים לו מחליף? "כרגע מטבע הדברים הדלתות פתוחות. אנחנו כמו אוטו שהתחיל לנסוע ועכשיו צריך לשים פול גז. יוסי עשה עבודה מדהימה ועכשיו צריך לקחת את זה קדימה. או שאחד מהמתדלקים האחרים יחליף אותו או שנשלב כוחות עם מישהו אחר". ומה עם השותפות בתחנת הדלק קסטינה? "שם הכל ממשיך כרגיל, זה מקום שכבר רץ ויוסי נשאר איתנו שם". את תגובתו של יוסי יוסי לא ניתן היה להשיג. חחחחח | 20.04.15 (ל"ת)
6. השף המהולל אם השף לא יחזור למסעדה עכשיו ומיד אני מפסיק להגיע לתל אביב אי אפשר לעבור על זה בסדר היום ז האיום האירוני | 20.04.15 (ל"ת)
5. המקום שווה - הרוב המנון איכותיות פעם בשבוע קבוע אני שם וכל הזמן מחדשים את המנות והאיכות לרוב טובה מאוד חלק מהמאפים שווים כמו בפריז תל אביבי | 20.04.15 (ל"ת)
4. שמעתי את הבשורה והתפרקתי. צריך לחקור מה קרה למעמד הטבח הישראלי מאז ששף סמי בן גידה עזב את המטבח של בה"ד 14. מוזר שלא חשנו אז, כחיילים, את גדולתם של אנשי ה"שבוע שבוע" מהמטבח וחשבנו את עצמנו, לאליטה. איזו טעות. ואחרי זה עוד הלכנו לאוניברסיטה. עוד פשלה אבנר | 20.04.15 (ל"ת)
1. חדשה מרעישה באמת טבח שלא שמעתי עליו הפסיק לעבוד בבית קפה שלא שמעתי עליו. מי יחתוך עכשיו את הלחמניות, יפרוס גבינה וירקות ויכין סנדביץ'? YYY | 20.04.15 (ל"ת)
סערה בביצה: השף שרון כהן עוזב את מסעדת דא דא ודא בתל אביב
29 תגובות לכתיבת תגובה