אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סערה בביצה: השף שרון כהן עוזב את מסעדת דא דא ודא בתל אביב

29 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

23.
נמצאה הסיבה לשריפת השניצלים
במחקרים ממושכים שנעשו בארה"ב ובאירופה במקביל, הוכחה במידה גבוהה של מובהקות הסיבה לכך ששניצל שטוגן במחבת יתר על המידה - נשרף בסופו של דבר. מסתבר שהגורם לכך הוא הטמפרטורה הגבוהה מדי של שמן הטיגון, המחממת מצדה את ציפוי השניצל ובכך - בתגובת שרשרת - גורמת לשריפתו. גורמים בכירים במסעדת דא דא ודא הביעו התעניינות בממצאי המחקר. בלטה יותר מכל תגובת השף, שרון כהן: "לא, באמא'שך?"
אבי מחיפה | 20.04.15
22.
עבודה עיתונאית במיטבה
לאחר שהכתבת גלי וולוצקי השיגה את התגובה "גורמים מקורבים למיזם מספרים על חילוקי דעות בנוגע לסוגיות ניהוליות של המטבח" אצלנו במשפחה קורה שלפעמים אני ואשתי חלוקים (לא חלוקי נחל) האם להכין את החריימה מלוקוס או מטופו, או האם לקנות קופסאות שימורים של יכין או של דל מונטה. גם היא עזבה את המטבח לא פעם בעקבות כך.
ארכימדס | 20.04.15
16.
תגידו, איבדתם פרופורציות לגמרי?
לא ראיתי כותרת על חילוקי דעות בין עובדי מחקר במעבדות לחקר הסרטן, או בצמרת משרד הבטחון באשר לדרך העדיפה לחלק את התקציב, אולם על כל גבעה ותחת כל עץ רענן מופיעים סקופים סנסציוניים בענייני טבח זה או אחר. האם חדשות בעניינם של כמה מטגני חביתות (גם אם קוראים להם "שפים") חשובות ומעניינות כל כך? די, הגזמתם!
משה | 20.04.15
9.
המתדלק יוסי יוסי עוזב את תחנת הדלק בצומת מסמיה.
מקורבים טוענים כי הפרידה מתחנת הדלק באה על רקע חילוקי דעות בתדלוק, אך המתדלק אבו טור אומר כי מדובר ב"פרידה טובה וחברית". אתם מחפשים לו מחליף? "כרגע מטבע הדברים הדלתות פתוחות. אנחנו כמו אוטו שהתחיל לנסוע ועכשיו צריך לשים פול גז. יוסי עשה עבודה מדהימה ועכשיו צריך לקחת את זה קדימה. או שאחד מהמתדלקים האחרים יחליף אותו או שנשלב כוחות עם מישהו אחר". ומה עם השותפות בתחנת הדלק קסטינה? "שם הכל ממשיך כרגיל, זה מקום שכבר רץ ויוסי נשאר איתנו שם". את תגובתו של יוסי יוסי לא ניתן היה להשיג.
חחחחח | 20.04.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת