אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כלור באמת מטהר את הבריכה?

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
חיידקים מתים, חיידקים חיים..
פיפי זה מה שמטריד אותך? ומה עם אנשים שנכנסים לבריכה עם פצעים פתוחים ונודפי נגיפים? ואולי למישהו מהם יש הפטיטיס? או איזושהי מחלת עור מדבקת? אבל עזבו אתכם חיידקים, נגיפים ופטריות, ואם אפשר לחטוף אותם בבריכה ציבורית - לא מגעיל אתכם לשחות במרק הליכלוך וההפרשות האנושיות הזה?? פשוט מגעיל? אני אסתדר עם הים. שם לפחות המים מתחלפים קצת.
רועי | 16.05.15
8.
היום הבריכות נקיות יותר ממי הים הם ברמה של מי שתייה ויותר
בריכות עם רישוי וניהול נכון מנוהלות עם מערכות בקרה ותפעול מחמירים שכל תקלה ובעיה קופצת ונרשמת ומטופלת מיידית רמת התברואה והניקיון חשובים גם למנהלי הבריכות גם בהיבט השיווקי והתדמיתי בכל בריכה יש מפעיל מוסמך שעבר
חן | 02.05.15
6.
Trihalomethanes and Chlorinated water
Trihalomethanes (THMs) are a family of very dangerous and hazardous chemicals found in Chlorine, which are collectively suspected to cause cancer. THMs are absorbed through your skin and are known to cause asthma. THMs are also linked to bladder and colon cancer as well as being linked to reproductive issues and birth defects. Trihalomethanes are formed as a by-product predominantly when chlorine is used to disinfect water for drinking. They represent one group of chemicals generally referred to as disinfection by-products. They result from the reaction of chlorine and/or bromine with organic matter present in the water being treated. The THMs produced have been associated through epidemiological studies with some adverse health effects. Many governments set limits on the amount permissible in drinking water. However, trihalomethanes are only one group of many hundreds of possible disinfection by-products—the vast majority of which are not monitored—and it has not yet been clearly demonstrated which of these are the most plausible candidate for causation of these health effects.
Mohamad Samhori | 01.05.15
5.
המון אי דיוקים...
1. ידוע בדיוק מה כלור עושה, הוא מחמצן במנגנון המערב רדיקלים, ליצורים זערים כמו גורמי המחלות למניהם שטח פנים עצום יחסית לנפחם ןמעטפת עדינה ופגיעה, ךנו שטח פנים קטן ומעטפת עבה וחסינה שמגינה עלינו מרוב נזקי החימצון. 2. ששתן פוגש את הכלור נוצרים חומרים רעלים שחלקם חשודים כמסרטנים, אבל עדיף מדובר על ריכוזים נמוכים בעלי השפעה כנראה בעיקר על המשתין עצמו. 3. לבני אדם הסכנה האמתית היא מגז כלור שעשוי להיפלט ורעיל כבר בריכוזים נמוכים, ולא מההפיכלוריט המסיס במים שצריך להיות בריכוזים מופרעים באמת כדי לסכן חיים.
דן | 01.05.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת