13. זה נכון מה שאתה רואה אבל... אין מה לדשדש בזה.. זו תהום שרק תשאב אותך...תסתכל לכיוונים אחרים ותחפש את המשמעות עבורך ואז הרוח תתעורר לחיים בהווה . חבל לבזבז את הזמן על זה ....זו סתם בריחה... לרועי | 20.05.15 (ל"ת)
11. לרועי - אני מציע לך לקרוא את המסילת ישרים המסילת ישרים יכול לענות על כמה מהקושיות שהעלת, מפרגן מאוד ללחמים עושים עבודה מצוינת. בהצלחה לכולנו. אהבת אמת | 20.05.15 (ל"ת)
10. ליואב מתגובה 9: למה השינאה העצמית הזו??? מאיפה לקחת שזו תודעת השרות בישראל? למה ללכלך גם כשלא צריך ואין על מה? אני יושבת מסעדות ובתי קפה לפחות פעמיים ביום, כל יום, ומעולם לא נתקלתי במלצרים שפינו צלחות שטרם סיימו לאכול מהן. ואם קורה שהאןכל מונח זמן רב בצלחות ולא נאכל, תמיד שואלים המלצרים אם אפשר לפנות, ולא מפנים על דעת עצמם. די להקיא על ישראל | 20.05.15 (ל"ת)
9. אכלתי בניו יורק, מלצרים מאד מטרידים ישבתי שם יום אחד עם אשתי והילד, בשבילנו לצאת לשם זה היה מאד מיוחד, נסענו במיוחד מפילדלפיה מרחק של כ3 שעות עם הפקקים, כשהגענו ישבנו שם והלכנו להזמין פוקצ׳ות עוגות ושתיה ואז כשאנחנו יושבים לאכול כל פעם מגיעות מלצריות ומנסות לפנות מגשים חצי מלאים, בניגוד לכל קפיטריה/קונדיטוריה במנהטן שנותנים לך לאכול שם כנראה יש להם איזה מנהל משמרת ישראלי שפוקד לפנות כמה שיותר מהר לקוחות, זה לא הרשת הישראלית הראשונה שבאה לארה״ב וחבל שחלק מהם מייבאים את ״תודעת השירות״ מישראל. יואב | 19.05.15 (ל"ת)
8. כל מי שאומרים שזה יקר מוזמנים להקים בעצמם מאפיה ולמכור בזול לא פלא שהניו יורקרים מתפעלים מהמוצרים שלו, כי הם נאפים במקום ויוצאים ממש טריים ומעלפים בריחם בעוד שרוב המאפיות בעיר אופות במקום אחד ומוכרות במקום אחר וההבד עצום. כיףלראות אנשים טובים שאיכות חשובה להם מצליחים! יקר לכם? אל תקנו | 19.05.15 (ל"ת)
6. מקנא באנשים שיש להם מוטיבציה ומצאו תכלית בחיים כי לי אין,בסופו של דבר הכל נגמר,ההורים מזדקנים והולכים לעולמם,כך גם האחים כל דבר נראה כל כך חסר חשיבות לרגלי הנצח שלפני והנצח שאחרי ,בו היקום הסתדר ויסתדר בלעדי ובלי אהובי/ רועי | 19.05.15 (ל"ת)
5. אחד שעבד בלחמים ובעוד כמה מקומות דומים לחמים מספר 1 בארץ בכל תחום ותחום , מהמרכיבים , יצירתיות , טעם כמובן, ומקצוענות!! ובשביל לקבל איכות צריך לשלם.. למי שמתאים לו לשלם. גיא | 19.05.15 (ל"ת)
4. מקום מדהים ואיכותי! מומלץ בחום! בארץ עסקתי בענף הקונדיטוריות, אני מתגוררת בניו יורק ויש לי מנהג קבוע ביום שישי לאכול שם ולקנות לשבת. מאפים לחמים וארוחות מדהימות, המון הצלחה! טליה ניו יורק | 19.05.15 (ל"ת)
3. המחירים בלחמים הם שוד לאור יום. רוגלך אחד 4 ש"ח ובמשקל זה יוצא 3.5 ש"ח. מוגזם לגמרי. | 19.05.15 (ל"ת)
סיפור שמתחיל בעוגת שוקולד
13 תגובות לכתיבת תגובה