אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סיפור שמתחיל בעוגת שוקולד

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
ליואב מתגובה 9: למה השינאה העצמית הזו???
מאיפה לקחת שזו תודעת השרות בישראל? למה ללכלך גם כשלא צריך ואין על מה? אני יושבת מסעדות ובתי קפה לפחות פעמיים ביום, כל יום, ומעולם לא נתקלתי במלצרים שפינו צלחות שטרם סיימו לאכול מהן. ואם קורה שהאןכל מונח זמן רב בצלחות ולא נאכל, תמיד שואלים המלצרים אם אפשר לפנות, ולא מפנים על דעת עצמם.
די להקיא על ישראל | 20.05.15
9.
אכלתי בניו יורק, מלצרים מאד מטרידים
ישבתי שם יום אחד עם אשתי והילד, בשבילנו לצאת לשם זה היה מאד מיוחד, נסענו במיוחד מפילדלפיה מרחק של כ3 שעות עם הפקקים, כשהגענו ישבנו שם והלכנו להזמין פוקצ׳ות עוגות ושתיה ואז כשאנחנו יושבים לאכול כל פעם מגיעות מלצריות ומנסות לפנות מגשים חצי מלאים, בניגוד לכל קפיטריה/קונדיטוריה במנהטן שנותנים לך לאכול שם כנראה יש להם איזה מנהל משמרת ישראלי שפוקד לפנות כמה שיותר מהר לקוחות, זה לא הרשת הישראלית הראשונה שבאה לארה״ב וחבל שחלק מהם מייבאים את ״תודעת השירות״ מישראל.
יואב | 19.05.15
8.
כל מי שאומרים שזה יקר מוזמנים להקים בעצמם מאפיה ולמכור בזול
לא פלא שהניו יורקרים מתפעלים מהמוצרים שלו, כי הם נאפים במקום ויוצאים ממש טריים ומעלפים בריחם בעוד שרוב המאפיות בעיר אופות במקום אחד ומוכרות במקום אחר וההבד עצום. כיףלראות אנשים טובים שאיכות חשובה להם מצליחים!
יקר לכם? אל תקנו | 19.05.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת