אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אחרי 8 שנים עדי ועירית שטראוס נפרדים מהשף יונתן רושפלד

24 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
תחשבו פעמיים.......
פעם הבאה לפני שאתם הולכים לאכול ארוחת ערב במסעדה יקרה תעצרו תחשבו פעמיים ותעצרו ל 5 דק: קחו לחם תבצעו אותו שימו בטוסטר ל 3 דק עד שיהיה חרוך - מרחו מיונז טונה ועוד 2 דק בטוסטר..... תביאו מלפפון טרי, עגבנייה בצל 2 שיני שום, גמבה כרוב עלי חסה וגרעיני תירס תאכלו סנדוויץ וסלט לבריאות!!! ועכשיו בא לכם לבזבז מאות שקלים שהם סל חודשי כמעט שלם!!!
 | 25.05.15
11.
מי שאוכל במסעדות האלה הוא קודם כל טיפש ומיד אח"כ חסר ערך לכסף
עוד לא נבראה המנה שהיא כל כך מיוחדת או טעימה שהיא שווה מאות שקלים ויותר. זה הרי נכנס דרך הפה ותוך שניה נבלע לתוך הגוף וכמה שעות אח"כ יוצא בשירותים בדיוק כמו מנת שווארמה ב- 30 ש"ח. לא חבל לזרוק מאות ש"ח לאסלה?! גם לא ברור לי איך טבח שחותך ירקות ובשר מבשל אותם ומקסימום מוסיף איזה רוטב הופך לאיזה אייקון תקשורתי כאילו הוא מינימום שר בממשלה ומקבל תמורת זה מאות אלפי ש"ח בחודש.... נהיינו פסיכים לגמרי!
אאא | 25.05.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת