26. כל הצורך הזה ברשימות הוא מלאכותי ומטופש מה זאת אומרת? שהמסעדה במקום הראשון היא הכי טובה מכולן בכל המנות שהיא מייצרת? ניתן להשוות חווית אכילה? אין באף אחת מהמסעדות הללו מנות קצת פחות מוצלחות? האם התמורה לכסף היא הכי טובה? הצורך האנושי לדרג כל דבר ולבנות רשימה של הכי טוב הוא מגוחך. אני לא בטוח שהסביח של עובד או שווארמה שמש אכן יותר טובים מהמסעדות הללו כפי שכתבו חלק מהמגיבים אבל אני בטוח שהן עונות לצרכים אחרים, ייתכן אפילו של אוכלוסיות אחרות. באותו האופן אני מתנגד לתחרויות כגון מכונית השנה שכן משווים שם מכוניות יוקרה לאלפיון העליון לרכבי שטח למכוניות סופר מיני. שכל אחד יאכל מה שבא לו ואיפה שבא לו. אני אגב מאוד נהנה לקרוא ביקורת מסעדות. בשלן אנין טעם | 03.06.15 (ל"ת)
24. 21- you are right This list is intended for people who appreciate fine dining, not for people who eat shawarma. Not that there's anything wrong with shawarma, but it is completely different than the culinary experience you get in these restaurants. foodie | 02.06.15 (ל"ת)
23. ולפני שאתם שואלים אז לא. אף אחת מהמסעדות איננה כשרה , וכן- אפשר להזמין מקום לערב יום כיפור. Zאביק השועל | 02.06.15 (ל"ת)
21. תרשו לי להגיד ש... ...כמה מהתגובות קצת מרגיזות. כל אלה שענו לא מומחים לקולינריה ברמה הזאת. אני במקומם, הייתי קורא, לומד ומפנים. זה לא אומר צריכים לרוץ לשם. חוץ מזה, המאמר הזה הוא לאנשים שמבינים ושיש להם המון המון כסף, שזה לא פשע - כל הזמן שלא גנבו אותו ממני. כל פעם שברשת מתפרסם משהו על בית יפה ומפואר, יש תגובות דומות. כל זה אומר רק: קנאה מכוערת. תמיד יש מה ללמוד ממאמרים כאלה. ולהבין שזה לא לכיס שלנו. בלי טינה, בלי כעס. Nita10 | 02.06.15 (ל"ת)
20. אכלתי באל סלר ואמרתי לאשתי: ככה אני רוצה כל יום. אמרה לא מתאים לי. התגרשתי. מאז אני די רעב.... הרעב מאל סלר | 02.06.15 (ל"ת)
17. שווארמה שמש או כל השווארמות היקרות של המגיבים בשכר אולי משתוות לרשימה במחיר לא בתמורה פרוסור | 02.06.15 (ל"ת)
11. זה אפילו לא נראה כמו אוכל חוץ מהמנה הראשונה שנראית כמו ברבוניה על מגש ולא על צלחת, שאר המנות נראות כמו פסלים מודרניים ולא כלכך מעוררות תיאבון מהסיבה הפשוטה שהן לא נראות כמו מנות לאכילה. שילה | 02.06.15 (ל"ת)
9. מעניין... איפה כל הקולינריה הצרפתית, שטוענת מאז ומתמיד להיות המובילה בעולם?... דוד | 02.06.15 (ל"ת)
8. יש לי את המתכון למנה בתמונה הראשונה חתיכה סלמון מהסופר (קטנה) שפריץ חרדל שפריץ מיונז עם פפריקה שפריץ קטשופ שפריץ חרדל מדולל שפריץ פסטו בלי החתיכות למרוח בעדינות עם כפית את השפריצים. לפזר סטרפסילס, בוטן שבור, פרח מהגינה, עליל פטרוזילה בהתאמה. להגיש קר ובתאבון | 02.06.15 (ל"ת)
3. אכלתי לפני כמה חודשים באל סלר דה קן רוקה יותר מדי מתוחכם בעיניי. צריך הסבר על כל מנה כדי לדעת מה אתה אוכל. לא ממש נהניתי. היה מעניין ויפהפה ויזואלית, אבל בזה זה הסתכם. יותר חוויה אמנותית מאשר קולינרית. אני כנראה לא אלך לפי העצות של המדריך הזה. דידי | 02.06.15 (ל"ת)
דירוג המסעדות הטובות בעולם ל-2015: אל סלר דה קאן רוקה חוזרת למקום הראשון
26 תגובות לכתיבת תגובה