אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הישראלים מוציאים 20% פחות על אופנה: "שוק האופנה חי כמו סופרמרקט"

19 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
נזהר עם הכסף וקונה בחכמה אבל מתרחק מH&M וכדומה
כי האיכות של הבגדים ממש עלובה; מה לעשות שאני כבר לא סטודנט שלא שם? ולא שאני מת על הרשתות המקומיות; בוודאי כאשר החולצות המכופתרות עם צווארון זעיר, החולצה קצרה מדי ויוצאת מהמכנס את מתכופפים או סתם כך, או שהן פשוט לא רחבות בכתפיים (קסטרו, סליו כולם כך וקוראים לזה YOLK). החולצות הבאמת טובות הנן של טומי, גאנט, פולו ואפילו נוטיקה. ואם יודעים היכן לקנות לא משלמים בהרבה יותר.
 | 21.06.15
13.
יקר בישראל. שיורידו מחירים, יראו עלייה במכירות.
כל מה שאני קורא בכתבה הזאת אומר הפוך. ירידה במכירות? בואו נעלה את המחירים ונבטל את המבצעים. אני מסתובב לי בבריטניה בימים אלה, לא בדיוק המקום הכי זול בעולם. נעלי הספורט היקרות ביותר שמצאתי פה, הכי יקרות, בכוונה, של נייק, רק 60 פאונד (360 שקל). גם הבגדים לא זולים במיוחד, ובכל זאת, לא ראיתי פה שום דבר עולה יותר מ40 פאונד (240 שקל). בישראל הנעליים הכי זולות שמצאתי עלו 400 שקל. , נעליים (אני לובש רק נעלי ספורט) ממוצעות עלו 600 שקל, למצוא כאלה ב800+ לא היה קשה במיוחד, בחנות בבצרה שאמורה להיות זולה. המחיר הכי נמוך של ג'ינס שראיתי בישראל היה 230 שקל. גם בבריטניה חצי מיובא, יש מע"מ פסיכי, מיסוי לא נורמלי והדברים יקרים, ובכל זאת, איך יתכן שהרוב זול בסביבות ה30% מישראל? (וזה כשהמשכורת גבוהה ב50%).
 | 21.06.15
12.
יקררררררר פה. לא יודע אם זה בגלל החנויות או בגלל הקניונים
למה הרשתות חייבות להיות בקניונים ולא נמצאות יותר במרכזי הערים ? הרי בסוף העלות הזו מגולגלת על הצרכן. כמו כן צודקים פה הרבה מגיבים. כל מי שמזדמן לחו"ל ובד"כ קהל הצרכנים שקונה בגדים מזדמן פעם בשנה לחו"ל .. אם במסגרת עבודה ואם במסגרת טיול .. רואה את המחירים, רואה את ההיצע מקבל חום .. וחוזר עם מזוודה. מאותו רגע הוא יודע טוב מאד את מידותיו ויכול להזמין באינטרנט או פשוט להמתין לשנה הבאה. בחו"ל אפשר לקנות מותגים בינלאומים מובילים במחירים זולים יותר ממה שפה אפשר לקנות בגדים מאיכות נמוכה.
k | 21.06.15
2.
העוני מחלחל מ 99 המאיונים התחתונים
פתאום הקטע הזה של אי-שיוויון הולך וגדל מזיק גם לאלפיון העליון. אנשים רעבים, מחוסרי דירה, חסרי אופק כלכלי בפרישה, אנשים שלא יצאו לחופשה כבר 3 שנים, לא אכלו במסעדה 3 חודשים, ויתרו על טיפול רפואי כי הוא יקר מדי - לא קונים "אופנה". מקסימום הם קונים בגדים כדי ללכת לעבודה. פתאום מתברר שהאלפיון שמכניס מעל 100,000 בחודש - לא מוציא אותו על מוצרי צריכה (אלא על עוד ועוד "השקעה" בנכסים - שמשמעותה האמיתית אינפלציה). יותר ויותר מהכסף הולך לאותו אלפיון שלא צריך אותו - ואז אותו אלפיון לא מבין למה זרם הכסף נעצר...
וגם | 21.06.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת