אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רחוב ממש טוב

24 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

23.
M25 מסעדה גרועה ומאכזבת. היינו ב 10.8.15 בצהריים והיה ריק!!!
קסטנבאום פלצן יקרן וחוסך בהכשרה של הגרילמן שלו. הזמנו אנטרקוט במחיר מפולפל. ביקשנו מדיום וול. הגיע מפויח, שרוף בשוליים, חתוך לרצועות ובדרגת רייר. החזרנו למנהלת המשמרת וביקשנו לקבל שוב את מה שהזמנו. קיבלנו את אותו הסטיק ברצועות שרופות ומפויחות עוד יותר!!! לשאלתנו אם השף קסטנבאום אישר את ההגשה הזו נענינו בחיוב. כמובן שהחזרנו את הסטיק. הזמנו שווארמה מעושנים. קיבלנו פירוי בשר מתובלים בעודף גדול מאד, שוחים בטחינה
אייל | 12.08.15
9.
הנה עוד מקומות שיקחו 50 ש"ח על 3-4 רכיבים בתיבול קל
ישבתי עם חבר בפאב השבוע. הברמנית הגישה לנו בירה בכוס פלסטיק, לדעתי.. קצת יותר משליש. סתם הערכה. בוודאות לא חצי וגם לא פינט. כמה עלה? 34 ש"ח. ואז נשאלת השאלה - למה??? (בלי לצעוק אבל כן?) האם זה בגלל שהשכירות של בעל המקום עלתה? האם זה בגלל שהוא ראה אחרים מרווחים יותר אז הוא רוצה גם? האם זה בגלל שהוא חושק במרצדס וחישב שאם יעלה את מחיר הבירה ב 5 ש"ח יוכל להגיע לרכב המיוחל? האם זה בגלל שהוא החל לשלם למלצרים יותר כסף וצריך לממן את זה? מאיפה העליה הזו?? לפני עשור, כאשר אני בירמנתי שליש גולדסטאר עלה 19 ש"ח. חצי עלה 21 ש"ח. מה בדיוק גרם לעליה הזו? ואולי יותר חשוב לשאול - אם הוא פתאום יחליט למכור ב 25 ש"ח חצי ליטר - הוא ימכור בהפסד? הוא יפסיד את העסק? או שהוא יצליח להרויח, רק לא כל כך "מהר".
יניב | 08.07.15
1.
אין שינקין ישן ולא יהיה חדש
השינקין, במובן של רוח הרחוב ההוא בזמן ההוא לא יהיה יותר. שינקין כמושג היה תוצר של תקופה שנגמרה, אז הייתה יצירתיות, הייתה חדווה, הייתה שמחת חיים. היום זו רק רדיפה אחרי כסף או נסיונות השרדות. שינקין ההוא על יתרונותיו וחסרונותיו שייך להסטוריה.
עזבתי כי נהיה יקר | 08.07.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת