אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מחירי האבוקדו זינקו במאות אחוזים, המסעדנים סופגים את העלות בינתיים

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

1.
צרות של עשירים
כחקלאי אני יודע שאבוקדו גדל בחורף. בקיץ המעט שנשאר מבוקש ע״י מסעדות. תיכף אני יתחיל לבכות שהרול במסעדת הסושי עולה להם 1.5 שח במקום 40 אג׳. על זה מעזים להתלונן במדינה שבה שולחים ילדים רעבים לביה״ס וקוטג׳ ומוצרי בסיס הם מהיקרים בעולם. פשוט התביישתי לקרוא את הכתבה. כלכליסט עשו טובה ותכתבו על נושאים חשובים יותר.
איתי | 26.07.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת