6. זה בסדר המסעדנים יכולים לספוג לפי התמונות של עובדי המטבח נראה שיש להם כוח עבודה זול כך שזה מתקזז. | 28.07.15 (ל"ת)
5. ל 1 -גם לקרוא אתה לא יודע.... מרכיב האבוקדו ולא כלל עלות הרול. נראה לך שרול סושי עולה 40 אגורות??? בעלי הסושיות היו קונים את תשובה ( כולל הגז) במצב כזה.... שייקה | 28.07.15 (ל"ת)
4. אבוקדו יקר כי משרד החקלאות אוסר ייבוא כדי להגן על החקלאים על חשבוננו! ליברל קלאסי | 26.07.15 (ל"ת)
3. 1 מדגים איך מי ששודד אותנו חושב. כל אחד שודד רק כמה שקלים ובסוף רמת החיים יורדת ב 50%. לבטל את כל המכסים, מייד! אזרח | 26.07.15 (ל"ת)
2. הנה מגיעים החזירים האדומים העיקר שתמכרו בחורף ושלא יהיה לאף אחד במהלך שאר השנה. זיבי איכפת לכם מאנשים קשיי יום. מעניין אתכם רק המונפול שלכם בחסות המועצה העבריינית. קומיסר | 26.07.15 (ל"ת)
1. צרות של עשירים כחקלאי אני יודע שאבוקדו גדל בחורף. בקיץ המעט שנשאר מבוקש ע״י מסעדות. תיכף אני יתחיל לבכות שהרול במסעדת הסושי עולה להם 1.5 שח במקום 40 אג׳. על זה מעזים להתלונן במדינה שבה שולחים ילדים רעבים לביה״ס וקוטג׳ ומוצרי בסיס הם מהיקרים בעולם. פשוט התביישתי לקרוא את הכתבה. כלכליסט עשו טובה ותכתבו על נושאים חשובים יותר. איתי | 26.07.15 (ל"ת)
מחירי האבוקדו זינקו במאות אחוזים, המסעדנים סופגים את העלות בינתיים
6 תגובות לכתיבת תגובה