3. לצערי, מסכים שכבר לא רלבנטית שנים היתה המסעדה הכי טובה בארץ בעיני אבל בביקור לפני כמה חודשים זה כבר לא היה זה. האוכל וחומרי הגלם עדיין משובחים אבל משהו בחוויה המסעדנית שהקיפה אותם הרגיש מיושן. אני חושב שהאשם העיקרי הוא העיצוב הנובורישי של השיפוץ האחרון, בניגוד לפשטות היחסית שהיתה שם כל השנים. אבל כן, מסכים עם דיויד פרנקל. מסעדה כזו צריכה חוויה מסעדנית מרגשת מסביב לאוכל והסיכוי שמסעדן בן 65 - עם כל הזכויות הרבות שיש לו - ימציא את הריגוש הזה הוא כנראה נמוך. ריק סטיין | 10.08.15 (ל"ת)
2. שרפו בכוונה בשביל הביטוח כן, בטח, קצר חשמלי, מקררים משנת תרפפו, אז למה להחליף בעצמם? שהביטוחח ישלם המסעדה היתה ישנה ורקובה | 10.08.15 (ל"ת)
"מפעל חיים שרץ ב־200 קמ"ש, ובום, נתקל בקיר"
5 תגובות לכתיבת תגובה