אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"כשר זה טרנדי"

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
העיקר שהם יודעים " איך לעשות מסעדה"
או בתרגום לעברית- אין לנו מושג באוכל. אנחנו יזמים שבאו לעשות קופה, נעשה מוצר שנראה טוב אבל ריק מתוכן ואתם תבלעו את הצפרדע לא מבינים כלום באוכל אבל ניקח מכם 400 שקל לארוחה. אה, והעיקר שיאמה סאן עובד שם. עוד מסעדת יזמים בישראל הקפיטליסטית והבהמית.
יונתן | 14.08.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת