אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

דכדוך של חמגשית

69 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

65.
***הגברת משדרת צביעות בלתי ניסבלת במסך הטלווזיה ומבינה אולי בבמבה
הכעס הוא על שלישיית השופטים הגברים שמכסים על רדידותה וחוסר הבנה בסיסי של הגברת במזון. הרי הם שפים מובילים ויודעים מתי לזהות חרטא אם הילדה שלי זיהתה שהגברת תמיד טועמת שנייה בכדי לרכב על השיפוט של אחרים זה תמרור ברור לחוסר הבנה בשיפוט. השופטים פשוט בונים לעצמם קריירה ושומרים על מקום עבודתה ולהכנסות שלה דרך טיפשות ההמונים שבאמת חושבים שמדובר באושייה קולינירית.
אילן | 19.08.15
62.
צוות מתנשא ולא יעיל זה הכי גרוע
שימו לב שהבעיה עם צוות ! צוות מתנשא זה הכי גרוע... ילדים קטנים שחושבים שהם עובדים במקום נחשב אז מותר להם לעשות לך פרצוף כל תא מוצפת בצוותים מגעילים במסעדות ! היפסטרים, חשים אחד אחד. שמצפים לטיפ מוטרף וזכיות יתר. יאללה תנו שירות ותקפלו הביתה ... כולה מארחת, מלצרית או איזה ברמן שעף על עצמו מאחורי הבר. תנו להינות! שחררו מפוזה לגבי אנסקי : מההתחלה ברור שזה לא אמין שהיא יודעת לטעום , כמו שירי מיימון בתוכנית שירים... מי היא בכלל.? מי הכשיר אותך לשפוט ולתת ציונים רואים את הציון שלך במסעדה
אכלנית | 18.08.15
57.
רצינות ומקצועיות
לאור רצף הביקורות האחרון מסעדן רציני היה מבין שיש בעיה שחייבים לתקן באופן דרסטי ולא תוך כדי תנועה. קודם כל הוא היה מודיע על סגירה לשבוע שבועיים לשם הערכות מחדש, מגייס צוות מקצועי באמת ומדריך אותו ומפקח עליו על ידי מלצרים ואחראי משמרת מנוסים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא כאלה שפשוט התחנפו למיכל ושותפיה במקומות בהם היא אכלה. בנוסף וקודם לכל מוודא כי כל התקלות ברשת החשמל תוקנו וכי המיזוג עובד באופן סביר וחלל הישיבה הצפוף רווח יותר. מרענן את צוות המטבח ואת התפריט מוציא מנות חסרות הגיון כמו הירקות המאודים ומרענן מנות קיימות. לאחר מכן להודיע על פתיחה מחודשת ולהקפיד שתמיד יהיה במסעדה מבוגר אחראי (רצוי הגב' אנסקי אשר נתנה את שמה למסעדה) על מנת לוודא שהכל באמת עובד. זו עבודה קשה - בעיקר בהתחלה אבל זו הדרך היחידה להציל את המסעדה הזו
Pix37 | 18.08.15
51.
אנסקי חכמה, נאה, מתוקשרת ונכנסת לכם לכיס
אנשקי מנסה לחקות את קונפורטי. להגיש אוכל עם מרכיבים בשקל, עם אצטלה שפית מתוחכמת ומלאן כסף. לעשות מכה על הטרנד הסלבי בו היא מתהדרת. אבל קונפורטי גאון ומוכשר, לכן למרות המרכיבים של בזול במנות הוא רוקם אותם להפליא ומביא מנות בגאונות ועל זה אני מוכן לשלם. אנסקי זה חינכוניםבולגריים ריקים מתוכן אמיתי. לא נכנס למקומות שהגברת פותחת בסיטונות. כרעש ההקמות, אני מזהה את פיצוץ הקריסה. חבל, אבל מסעדנות זה גם בסיס אמיתי
קורן | 18.08.15
43.
כתבה שלילית וזרועה בציניות מכוערת
אינני מאוהדי הפלצנות והמחירים המופרזים ובפרט שאין הצדקה. אבל דיבור כה מכוער על צוות העובדים וחיסול ממוקד של המסעדה בפלטפורמה שניתנה ליוצר טור הרכילות הזה היא בגדר חוסר אחריות. יש דרך לומר את הדברים ופניה ישירה למיכל כנראה היתה מיצרת אפקט מכובד יותר. הכתבה הזאת לא יוצרת אוהדים לעצמה או לכותב. ברכה והצלחה.
אידן בן ישי | 18.08.15
42.
אף פעם לא אכלתי שם אבל מה כל כך חשוב לך להסתחבק עם הברמן??
מה אכפת למבקרת שהברמן דיבר עם חברים שלו?? מירמור יתר. מוכן לנחש שהכותבת לא טובת מראה, בלשון המעטה. יכול להיות שזו גם הסיבה לכך שהיא תוקפת את אנסקי. בכל מקרה לא אכלתי שם ולא יכול להעיד. הגיוני גם שהאוכל טפל.
יוסי | 18.08.15
32.
לא ביקרתי במסעדה אבל כשהייתי בארץ נסעתי במיוחד לאכול את סנדוויץ דג מלוח של שרי אנסקי (האמא)
זה היה הסנדוויץ הכי יבש, בלי נשמה והכי לא טעים שאכלתי בביקור בארץ. מסקנה: יחסי ציבורי מתעתעים בציבור. (מי שכן גרם לי לחזור כל יום ולאכול באותו המקום זה "המזנון" בקינג גורג של אייל שני - מדהים, טעים ברמות, כל הכבוד) כל כך פינטזתי על הסנדוויץ הזה של אנסקי- ומה שקיבלתי זאת אכזבה גדולה. אני מעריץ את אופן הכתיבה וספרי הבישול של שרי אנסקי, אבל זה לא אומר שהיא יכולה להקים עסק של אוכל. לפי התגובות אני רואה שהבת הולכת בעקבות האם, יש לה אישיות מקסימה בטלוויזיה אבל צריך להיזהר מאוד כשפותחים מסעדה, כשאהיה בארץ בכל זאת אתן לזה צ'אנס ואבדוק את המקום.
רון | 18.08.15
31.
ידע זה כוח ולמיכל יש את הידע
מיכל אנסקי למדה לימודי גסטרונומיה גבוהים באיטליה, במוסד יוקרתי , הנחשב אחד הטובים בעולם. גם התרבות הקולינרית שהיא ספגה מהבית מאמא שלה שהיא שפית בחסד , חידדו ושיפרו את הבנתה באוכל ובמרכיביו. כדי להיות שופט במאסטר-שף לא חייבים להיות שף . מיכל מביאה ידע גדול באוכל ובשילובים שלו . בנוסף למראה המצודד שלה ויכולת הדיבור וניתוח המאכלים , היא בהחלט מביאה נופך נוסף ומעניין לתוכנית. לא חייבים ישר לקטול ולהשמיץ. בקשר למסעדה , זה כבר משהו אחר. יתכן שבאמת לא הצליח לה , אבל תמיד ניתן לתקן ולשפר. גם באוכל וגם בשירות. אני אומר - תנו לה עוד צ'אנס ואל תהיו כאלה ארסיים ורעי-לב כשמדובר במישהו מפורסם ומצליח.
צנוע | 18.08.15
30.
אל תסתכל בבעלים אלא במה שיש בפנים
במסעדה שותפה מיכל אנסקי אך היא לא נמצאת שם ומבשלת, וגם אם היא הייתה מבשלת מאכלים מעולים עדיין צריך לדעת לנהל עובדים, אז אל תקפצו על מקום כי השותף סלב. מי שרוצה לזרוק את כספו כי מחר יוכל להתרברב אכלתי במסעדה של מיכל אנסקי זכותו לפזר את כספו ואל יתלונן.
Rץ יונה לי | 18.08.15
23.
גם אליי לא חזרו מעולם...
ישבנו לחגוג יומולדת אך הוענשו על כביכול איחור להזמנה בכך שהגישו לנו את המנות הראשונות והעיקריות במעין טורנדו שלא היה אפשר להנות. השירות באמת מחריד ויש מלא מלא מקום לשיפור. העיפו אותנו ע״י הגשת חשבון ללא שביקשנו כלל. רק כדי שהשולחן הבא בתור יוכל לסבול בזמן...
גם אליי לא חזרו מעולם... | 17.08.15
16.
מה רוצים ממנה? היא מגישת טלויזיה עם פנים נאות, סה טו.
הייתם מצפים מדני רופ שירים מסעדה איכותית? לא! הייתי שמח אם אמא שלה היתה מבשלת שם... ואגב, המנות שתיארתם אינן מסעדת שוק. מסעדת שוק זה מה שיש בשווקים בתאילנד שם עומדים עשרות טבחים\טבחיות עם דןכנים ומציעים מזון טרי שעולה גרוש ורבע, והרבה יותר טעים (ובריא ונקי) ממסעדות שעולות פי 20.
 | 17.08.15
12.
לא מבין את כל הפלצנות הזו?
מנת סלט שווארמה 60 ש"ח???!!! הזוי... מי הפראייר שיישלם את הסכום הזה? בכלל אני לא מתקרב לכל המסעדות הפלצניות האלו ,שמפציצות במחירים והתמורה לא שווה כלום. המסעדנים שכחו מזמן שבסך הכל מרבית האוכלוסיה בארץ,הם מעמד הביניים שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם סכומים כאלו גבוהים. ומפה אני קורא לכל השפים המפורסמים,רדו מהעץ הגבוה שטיפסתם עליו ותנו לנו להנות ממזון איכותי במחיר שווה לכל כיס.
אנונימי | 17.08.15
8.
אם אלה המנות שהיו מוגשות לה במאסטר שף
היה לה תכף ומיד מה לומר על מכיני המנות. אבל בעצמה היא לא מבינה באוכל ולא מבינה בקולינריה כלום . זו לא הכתבה הראשונה על המסעדה הזאת של אנסקי האמת? נמאס כבר לקרוא כי זה חוזר על עצמו. אבל זה עושה לה פרסום ושיווק טוב כי אנשים חושבים שאם יורדים כל כך על האוכל של אנסקי כנראה שהוא ראוי ומקנאים בה. לכן הם באים לפקוד את המסעדה מתוך אותה סקרנות שהגיעו אליה מבקרי המסעדות של העיתונים השונים. אם מסעדה לא טובה למה לכתוב עליה בכלל?
שג | 17.08.15
6.
במדינת החלטורה-מקבלים לשופט במאסטר שף, בגלל 'ייחוס' משפחתי
אין קשר, לכישרון או הבנה בבישול באמת. כי מה לעשות כל אמא ממוצעת שגדלה בבית יהודי יודעת ומבינה יותר מהשופטים המהוללים. ה"שפית אנסקי"...זו כבר העונה הלא ראשונה שלה למדה קצת...אבל איך אומרים...זה לא זה...הכל יח"צ וייחוס משפחתי ותו לא...שימו לב בהרבה פעמים היא פשוט חוזרת על מה ששף אחר מהשופטים אומר...וכמובן השופטים מפרגנים לה...אבל מי שבאמת מבין במטבח יודע-זו הצגה...אבל אין על מה להלין, אנחנו חיים במדינת הקומבינה שבה קשרים/ייחוס משפחתי הם הדבר הכי חשוב בדרך לתפקיד ניכסף או אפילו סתם תפקיד.
יואב בנימין | 17.08.15
3.
לכל אניני הטעם, לפלצ..., לאלה שמוכרחים לספר ל'חברה', וכמובן לפראיירים...: רוצו לשם
מהר ובהמוניכם, עימדו בתור אם יש כזה, תיהנו מהחום הביתי (באין מיזוג \ חשמל) ואיכלו לתיאבון מזון "מיוחד ונהדר", מבית היוצר של השפית המהוללת ...(עאלק). זוהי הכתבה השלישית - באתרים שונים - ש"מפארת ומקלסת" את המקום הזה, לכן חובה להשקיע ויפה שעה אחת...אחרת יתפסו לכם את הכסא... אנחנו הוספנו את המקום הזה לרשימה ארוכה למדי, של מקומות שחובה להחמיצם. שיהיה בתיאבון!
חפטליהו | 17.08.15
2.
לפי מראה עיניים בטלויזיה נראה שהמשתתפים בתחרות יכולים לעשות בית ספר לשופטים
ממליץ לחבורה בפינלה לפתוח מסעדה משותפת המחולקת לפי טעמים איטלקי צרפתי ערבי מרוקאי ושוודי לפני כ 15 שנה נפתחה מסעדה גדולה בשתי קומות בלונדון מיניסטור בתל אביב ,היכן שהיה רהיטי דירן ,הסופרפארם וארומה של היום. זו היתה רשת סקנדינבית עד כמה שאני זוכר
דעה אישית | 17.08.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת