69. השף שם לא רק שהוא גרוע גם טיפש חסר תקנה אחרי הסלט שווארמה הנורא הזה בקשתי להחליף אותו והוא הסביר לי שברגע שיוצא משהו מהמטבח באישורו אין להחזיר לא משנה מה הלקוח מרגיש אל אף כמה ששילמתי נוא לא היה מוכן להקשיב הכבש השישה עשר | 10.09.15 (ל"ת)
67. הביקורת והתגובות עשו אותי עצובה ואני נזכרת שהייתי בת חמש וישבתי על השיש במטבח של סבתא שלי ואכלתי לוקשים מיכלל | 20.08.15 (ל"ת)
66. עזבו הכל- את האוכל, השירות, המחיר. אבל הפסקות חשמל??? כל הזמן? ובאמצע הקיץ בשיא החום? ואנסקי עוד מעזה ברוב חוצפתה להשאיר את המסעדה פתוחה?? הייתי בכל המסעדות של כל השפים, אני אוהב מסעדות שף ומוכן לשלם- אבל לא אוהב חוצפה ושדורכים לי על הפרצוף. אנסקי היי שלום יונתן | 19.08.15 (ל"ת)
65. ***הגברת משדרת צביעות בלתי ניסבלת במסך הטלווזיה ומבינה אולי בבמבה הכעס הוא על שלישיית השופטים הגברים שמכסים על רדידותה וחוסר הבנה בסיסי של הגברת במזון. הרי הם שפים מובילים ויודעים מתי לזהות חרטא אם הילדה שלי זיהתה שהגברת תמיד טועמת שנייה בכדי לרכב על השיפוט של אחרים זה תמרור ברור לחוסר הבנה בשיפוט. השופטים פשוט בונים לעצמם קריירה ושומרים על מקום עבודתה ולהכנסות שלה דרך טיפשות ההמונים שבאמת חושבים שמדובר באושייה קולינירית. אילן | 19.08.15 (ל"ת)
64. מכיל - פשוט תצמצמי. מרוב אימפריה תראי מה יצא. שווה? תתחילי מחדש בהרבה יותר קטן. אוריה | 18.08.15 (ל"ת)
63. מה אתם מצפים ממי שרק למדה את זה בתאוריה ומעולם לא נחשבה לשפית כמו חבריה לתוכנית שי | 18.08.15 (ל"ת)
62. צוות מתנשא ולא יעיל זה הכי גרוע שימו לב שהבעיה עם צוות ! צוות מתנשא זה הכי גרוע... ילדים קטנים שחושבים שהם עובדים במקום נחשב אז מותר להם לעשות לך פרצוף כל תא מוצפת בצוותים מגעילים במסעדות ! היפסטרים, חשים אחד אחד. שמצפים לטיפ מוטרף וזכיות יתר. יאללה תנו שירות ותקפלו הביתה ... כולה מארחת, מלצרית או איזה ברמן שעף על עצמו מאחורי הבר. תנו להינות! שחררו מפוזה לגבי אנסקי : מההתחלה ברור שזה לא אמין שהיא יודעת לטעום , כמו שירי מיימון בתוכנית שירים... מי היא בכלל.? מי הכשיר אותך לשפוט ולתת ציונים רואים את הציון שלך במסעדה אכלנית | 18.08.15 (ל"ת)
61. אנסקי פשוט עושה פרומו לריאלטי אוכל החדש שלה... אנסקי פשוט עושה פרומו לריאלטי אוכל החדש שלה - גרסה ישראלית לתוכנית של גורדון רמזי שבא להציל מסעדות כושלות... גיורא | 18.08.15 (ל"ת)
60. קשה להסביר אבל משהו באנסקי לא אמין ולא בא לנו לאכול מכף ידה. מריונטת סוכר שהתפוצצה | 18.08.15 (ל"ת)
57. רצינות ומקצועיות לאור רצף הביקורות האחרון מסעדן רציני היה מבין שיש בעיה שחייבים לתקן באופן דרסטי ולא תוך כדי תנועה. קודם כל הוא היה מודיע על סגירה לשבוע שבועיים לשם הערכות מחדש, מגייס צוות מקצועי באמת ומדריך אותו ומפקח עליו על ידי מלצרים ואחראי משמרת מנוסים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא כאלה שפשוט התחנפו למיכל ושותפיה במקומות בהם היא אכלה. בנוסף וקודם לכל מוודא כי כל התקלות ברשת החשמל תוקנו וכי המיזוג עובד באופן סביר וחלל הישיבה הצפוף רווח יותר. מרענן את צוות המטבח ואת התפריט מוציא מנות חסרות הגיון כמו הירקות המאודים ומרענן מנות קיימות. לאחר מכן להודיע על פתיחה מחודשת ולהקפיד שתמיד יהיה במסעדה מבוגר אחראי (רצוי הגב' אנסקי אשר נתנה את שמה למסעדה) על מנת לוודא שהכל באמת עובד. זו עבודה קשה - בעיקר בהתחלה אבל זו הדרך היחידה להציל את המסעדה הזו Pix37 | 18.08.15 (ל"ת)
56. הביקורת של שגיא כהן בהארץ היתה קטלנית בעשרה סדרי גודל, אבל התובנה ברורה. מינוף פרסום טלוויזיוני לעשיית כסף ללא תמורה הולמת אם בכלל. אין בעיה לתקן את הליקויים, אבל את זה צריך לרצות לעשות. | 18.08.15 (ל"ת)
51. אנסקי חכמה, נאה, מתוקשרת ונכנסת לכם לכיס אנשקי מנסה לחקות את קונפורטי. להגיש אוכל עם מרכיבים בשקל, עם אצטלה שפית מתוחכמת ומלאן כסף. לעשות מכה על הטרנד הסלבי בו היא מתהדרת. אבל קונפורטי גאון ומוכשר, לכן למרות המרכיבים של בזול במנות הוא רוקם אותם להפליא ומביא מנות בגאונות ועל זה אני מוכן לשלם. אנסקי זה חינכוניםבולגריים ריקים מתוכן אמיתי. לא נכנס למקומות שהגברת פותחת בסיטונות. כרעש ההקמות, אני מזהה את פיצוץ הקריסה. חבל, אבל מסעדנות זה גם בסיס אמיתי קורן | 18.08.15 (ל"ת)
50. עם הרזון האנורקסי שלה- לא קונה את זה שהיא אוהבת אוכל או מבינה בו. לימודי קולינריה לא עושים אותך למבין באוכל. צריך קודם כל לאהוב לאכול ואיך שהיא נראית- לא נראה לי שהיא אוכלת משהו מלבד הביסים שלה בצילומי מאסטר שף. | 18.08.15 (ל"ת)
49. לא הייתי שם עדין.. אבל 'העליהום המטורף' שרץ פה.. פתח לי את התיאבון :)) ניראה לי מזמין את הסלט שווארמה אודי | 18.08.15 (ל"ת)
47. לא נורא יתקינו לה קטטר וינקזו את השתן שעלה לראש מה שכן תמיד היא יכולה לחלוק חוויות משיחה עם עגבניה או תרפיה של חציל עם ידידה אייל שני. בדרך הם יכולים לצרף את זה שמכריז על עצמו השכם והערב כגאון. שלי | 18.08.15 (ל"ת)
45. לצערי אנסקי אינה שפית ולא מבינה באוכל וקישקוש על תואר בגסטרונומיה הוא זריקת חול בעיניים. המתרברבים האלה שאין להם ידע בבישול וניהול מסעדה מנסים לבנות בכל כוחם טרנדים עלובים שמושכים את ילדי הסיבוס בצהריים מיקה | 18.08.15 (ל"ת)
43. כתבה שלילית וזרועה בציניות מכוערת אינני מאוהדי הפלצנות והמחירים המופרזים ובפרט שאין הצדקה. אבל דיבור כה מכוער על צוות העובדים וחיסול ממוקד של המסעדה בפלטפורמה שניתנה ליוצר טור הרכילות הזה היא בגדר חוסר אחריות. יש דרך לומר את הדברים ופניה ישירה למיכל כנראה היתה מיצרת אפקט מכובד יותר. הכתבה הזאת לא יוצרת אוהדים לעצמה או לכותב. ברכה והצלחה. אידן בן ישי | 18.08.15 (ל"ת)
42. אף פעם לא אכלתי שם אבל מה כל כך חשוב לך להסתחבק עם הברמן?? מה אכפת למבקרת שהברמן דיבר עם חברים שלו?? מירמור יתר. מוכן לנחש שהכותבת לא טובת מראה, בלשון המעטה. יכול להיות שזו גם הסיבה לכך שהיא תוקפת את אנסקי. בכל מקרה לא אכלתי שם ולא יכול להעיד. הגיוני גם שהאוכל טפל. יוסי | 18.08.15 (ל"ת)
41. העיקר שמבקרת מתחרים במאסטר שף כאילו שהיא מבינה משהו בהכנת אוכל. נטו שופוני עם מילוי נדיב של חשיבות עצמית. אייל | 18.08.15 (ל"ת)
38. הצורה בה היא מצולמת פה זאת הטרדה מינית ! החור בחולצה זאת הטרדה מינית לכל דבר ועניין ! נניח שאני הייתי הולך וה "מה שמו" שלי מבצבץ לו מחוץ למכנסיים ... היו מכניסים אותי למעצר מיד. אז למה לחזה שלה מותר לבצבץ ? אני | 17.08.15 (ל"ת)
37. אם הייתה פותחת פיאסקו שכזה בחיפה היו שוברים לה ת'בירה ב 35 ש' בראש שלה. או שבאף ואז הוא היה מתאזן קלות למראה צנוע ולא של חכה. אבל מצד שני זה מצויין כי תלהביבים הם כמו אישה מוכה שחוזרת למכה, אולי במכה ההמאה וכמה הם יבינו שעובדים עליהם , טמבלים. בוב סקמנו | 18.08.15 (ל"ת)
36. כמו מגיב 28, אני מודה לכם על כתבה, שהיא שרות לציבור! אני מוותר על ביקור שם אני מאלה שכן מוכנים לשלם עבור ארוחה טובה מחיר ראוי, אבל לא עם פאסאדה! סתם סקרן | 18.08.15 (ל"ת)
35. צרות העין היא בלתי נסבלת! הכל מונע אינטרסים וסגירת חשבונות. ביקורת עלובה של אדם ממורמר ואפור שלא יצליח להנות גם אם ההנאה עצמה תאכיל אותו עם מזלג. בדיוק אנשים כאלה גומרים לי את המדינה ואת הרצון להיות חלק מהמקום הזה. לשפוך דם זה תחביב מסתבר. עדי | 18.08.15 (ל"ת)
33. מיכל אנסקי עם האף כנראה כבר תסגור את המסעדה אחרי הביקורות שקיבלה לא נראה לי שמישהו יעז להגיע לשם גד | 18.08.15 (ל"ת)
32. לא ביקרתי במסעדה אבל כשהייתי בארץ נסעתי במיוחד לאכול את סנדוויץ דג מלוח של שרי אנסקי (האמא) זה היה הסנדוויץ הכי יבש, בלי נשמה והכי לא טעים שאכלתי בביקור בארץ. מסקנה: יחסי ציבורי מתעתעים בציבור. (מי שכן גרם לי לחזור כל יום ולאכול באותו המקום זה "המזנון" בקינג גורג של אייל שני - מדהים, טעים ברמות, כל הכבוד) כל כך פינטזתי על הסנדוויץ הזה של אנסקי- ומה שקיבלתי זאת אכזבה גדולה. אני מעריץ את אופן הכתיבה וספרי הבישול של שרי אנסקי, אבל זה לא אומר שהיא יכולה להקים עסק של אוכל. לפי התגובות אני רואה שהבת הולכת בעקבות האם, יש לה אישיות מקסימה בטלוויזיה אבל צריך להיזהר מאוד כשפותחים מסעדה, כשאהיה בארץ בכל זאת אתן לזה צ'אנס ואבדוק את המקום. רון | 18.08.15 (ל"ת)
31. ידע זה כוח ולמיכל יש את הידע מיכל אנסקי למדה לימודי גסטרונומיה גבוהים באיטליה, במוסד יוקרתי , הנחשב אחד הטובים בעולם. גם התרבות הקולינרית שהיא ספגה מהבית מאמא שלה שהיא שפית בחסד , חידדו ושיפרו את הבנתה באוכל ובמרכיביו. כדי להיות שופט במאסטר-שף לא חייבים להיות שף . מיכל מביאה ידע גדול באוכל ובשילובים שלו . בנוסף למראה המצודד שלה ויכולת הדיבור וניתוח המאכלים , היא בהחלט מביאה נופך נוסף ומעניין לתוכנית. לא חייבים ישר לקטול ולהשמיץ. בקשר למסעדה , זה כבר משהו אחר. יתכן שבאמת לא הצליח לה , אבל תמיד ניתן לתקן ולשפר. גם באוכל וגם בשירות. אני אומר - תנו לה עוד צ'אנס ואל תהיו כאלה ארסיים ורעי-לב כשמדובר במישהו מפורסם ומצליח. צנוע | 18.08.15 (ל"ת)
30. אל תסתכל בבעלים אלא במה שיש בפנים במסעדה שותפה מיכל אנסקי אך היא לא נמצאת שם ומבשלת, וגם אם היא הייתה מבשלת מאכלים מעולים עדיין צריך לדעת לנהל עובדים, אז אל תקפצו על מקום כי השותף סלב. מי שרוצה לזרוק את כספו כי מחר יוכל להתרברב אכלתי במסעדה של מיכל אנסקי זכותו לפזר את כספו ואל יתלונן. Rץ יונה לי | 18.08.15 (ל"ת)
27. לא מסעדנית מעניין שמספר מבקרים שונים לא מחמיאים לאנסקי אבל בורים להגיד פה שרודפים אחריה. אנשים שמשלמים רוצים תמורה. היא מאוד יפה, אבל בשלנית היא לא, לא בטלויזיה ולא בחיים האמיתיים אחד | 17.08.15 (ל"ת)
26. כרגיל אנחנו טובים בלתת ביקורות לאחרים --- עאלק שופטת במאסטר שף ניסים, משלם המיסים | 17.08.15 (ל"ת)
24. למגיבים- אכלתם שם או שאתם מאמינים תמיד למבקרים מעניין - עד כמה קוראים לוקחים ברצינות ביקורת. | 17.08.15 (ל"ת)
23. גם אליי לא חזרו מעולם... ישבנו לחגוג יומולדת אך הוענשו על כביכול איחור להזמנה בכך שהגישו לנו את המנות הראשונות והעיקריות במעין טורנדו שלא היה אפשר להנות. השירות באמת מחריד ויש מלא מלא מקום לשיפור. העיפו אותנו ע״י הגשת חשבון ללא שביקשנו כלל. רק כדי שהשולחן הבא בתור יוכל לסבול בזמן... גם אליי לא חזרו מעולם... | 17.08.15 (ל"ת)
21. ביקורת עדינה למסעדה סוג ז' אוכל גרוע שירות עוד יותר גרוע רק פוזה ריקה מתוכן כשהיינו שם היו מעט מאד פרייארים כמונו שהרגישו שאכלו אותה.ולא אכלו אוכל ברמה הכי מינימלית .לא מאמין שתשרוד לאורך זמן בקצב הזה אכלתי אותה שם | 17.08.15 (ל"ת)
20. מגיע לה... סנובית - הערתי לה על הסיפור הזה באינסטגרם ובמקום להגיב או להשיב איכשהו החליטה לחסום אותי גועל נפש - בחורה מתנשאת לא בהצלחה הראשון שידע... | 17.08.15 (ל"ת)
18. אפשר לבלף פעם אחת, פעמיים, שלוש פעמיים זה נגמר בסוף אנשים לא מוכשרים, יודעים רק לעשות רוח ובסוף הבלונים מתפוצצים לא צריך לדעת לדבר על אוכל טוב צריך גם לבשל טוב אנסקי עפה על עצמה , קופצת מתחום לתחום ולא מבינה באף תחום יוסי | 17.08.15 (ל"ת)
17. טוב, מיכל אנסקי לא שפית ולא מתיימרת להיות מגדירה עצמה כגסטרונומית. למעשה היא אשת עסקים, שמעסיקה כניראה שף לא כל כך מוצלח. | 17.08.15 (ל"ת)
16. מה רוצים ממנה? היא מגישת טלויזיה עם פנים נאות, סה טו. הייתם מצפים מדני רופ שירים מסעדה איכותית? לא! הייתי שמח אם אמא שלה היתה מבשלת שם... ואגב, המנות שתיארתם אינן מסעדת שוק. מסעדת שוק זה מה שיש בשווקים בתאילנד שם עומדים עשרות טבחים\טבחיות עם דןכנים ומציעים מזון טרי שעולה גרוש ורבע, והרבה יותר טעים (ובריא ונקי) ממסעדות שעולות פי 20. | 17.08.15 (ל"ת)
15. מדובר במסעדה עם אוכל גרוע ומחיר פלצני וגבוה!!!!!! שגיא מעיתון הארץ ביקר במסעדה וסיכם: הכל גרוע!!!!!!!אנסקי חשבה שהציבור מטומטם אבל לו עוד, מסעדה כושלת!!!!!!מתעללת בלקוחות עם אוכל גרוע ומחירים גבוהים ולא ריאליים!!!!!!!!! אלי תל אביב | 17.08.15 (ל"ת)
14. היא בסה"כ דמות ריאלטי שעושה הצגות מבויימות על המרקע,אבל כשיוצאים מעולם הדימיון ומגיעים למציאות רואים מה אנשי הריאלטי שווים. gnh | 17.08.15 (ל"ת)
12. לא מבין את כל הפלצנות הזו? מנת סלט שווארמה 60 ש"ח???!!! הזוי... מי הפראייר שיישלם את הסכום הזה? בכלל אני לא מתקרב לכל המסעדות הפלצניות האלו ,שמפציצות במחירים והתמורה לא שווה כלום. המסעדנים שכחו מזמן שבסך הכל מרבית האוכלוסיה בארץ,הם מעמד הביניים שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם סכומים כאלו גבוהים. ומפה אני קורא לכל השפים המפורסמים,רדו מהעץ הגבוה שטיפסתם עליו ותנו לנו להנות ממזון איכותי במחיר שווה לכל כיס. אנונימי | 17.08.15 (ל"ת)
11. מה זה טרנד חדש - לרדת על מיכל מישהו יכול להסביר לי מה זה מנה עצובה מכל הכתבה הזאת לא הבנתי טעים או לא טעים אדי | 17.08.15 (ל"ת)
10. לפי כמות הקטילות אי אפשר לדעת אם זה אמיתי או מוזמן אנסקי ממש אבל ממש לא יודעת מה היא עושה? שקשוקה | 17.08.15 (ל"ת)
8. אם אלה המנות שהיו מוגשות לה במאסטר שף היה לה תכף ומיד מה לומר על מכיני המנות. אבל בעצמה היא לא מבינה באוכל ולא מבינה בקולינריה כלום . זו לא הכתבה הראשונה על המסעדה הזאת של אנסקי האמת? נמאס כבר לקרוא כי זה חוזר על עצמו. אבל זה עושה לה פרסום ושיווק טוב כי אנשים חושבים שאם יורדים כל כך על האוכל של אנסקי כנראה שהוא ראוי ומקנאים בה. לכן הם באים לפקוד את המסעדה מתוך אותה סקרנות שהגיעו אליה מבקרי המסעדות של העיתונים השונים. אם מסעדה לא טובה למה לכתוב עליה בכלל? שג | 17.08.15 (ל"ת)
7. מקסימום רווח במינימום זמן, העיקר השם אנסקי - ערובה לאיכות. לכו, קבלו שרות חובבני ואוכל ירוד וספרו לחבר'ה. יודהל'ה | 17.08.15 (ל"ת)
6. במדינת החלטורה-מקבלים לשופט במאסטר שף, בגלל 'ייחוס' משפחתי אין קשר, לכישרון או הבנה בבישול באמת. כי מה לעשות כל אמא ממוצעת שגדלה בבית יהודי יודעת ומבינה יותר מהשופטים המהוללים. ה"שפית אנסקי"...זו כבר העונה הלא ראשונה שלה למדה קצת...אבל איך אומרים...זה לא זה...הכל יח"צ וייחוס משפחתי ותו לא...שימו לב בהרבה פעמים היא פשוט חוזרת על מה ששף אחר מהשופטים אומר...וכמובן השופטים מפרגנים לה...אבל מי שבאמת מבין במטבח יודע-זו הצגה...אבל אין על מה להלין, אנחנו חיים במדינת הקומבינה שבה קשרים/ייחוס משפחתי הם הדבר הכי חשוב בדרך לתפקיד ניכסף או אפילו סתם תפקיד. יואב בנימין | 17.08.15 (ל"ת)
5. אחרי הלינץ' ששגיא כהן עשה למסעדה בשבוע שעבר, הביקורת הזו כבר נדמית כנקרופיליה מישהו | 17.08.15 (ל"ת)
4. מישהו השתגע פה. תאוות בצע. שוארמה קטנה ב 60 ש"ח???????? שןארמה זה מאכל עממי שאמור להיות זול יחסית. עמרם | 17.08.15 (ל"ת)
3. לכל אניני הטעם, לפלצ..., לאלה שמוכרחים לספר ל'חברה', וכמובן לפראיירים...: רוצו לשם מהר ובהמוניכם, עימדו בתור אם יש כזה, תיהנו מהחום הביתי (באין מיזוג \ חשמל) ואיכלו לתיאבון מזון "מיוחד ונהדר", מבית היוצר של השפית המהוללת ...(עאלק). זוהי הכתבה השלישית - באתרים שונים - ש"מפארת ומקלסת" את המקום הזה, לכן חובה להשקיע ויפה שעה אחת...אחרת יתפסו לכם את הכסא... אנחנו הוספנו את המקום הזה לרשימה ארוכה למדי, של מקומות שחובה להחמיצם. שיהיה בתיאבון! חפטליהו | 17.08.15 (ל"ת)
2. לפי מראה עיניים בטלויזיה נראה שהמשתתפים בתחרות יכולים לעשות בית ספר לשופטים ממליץ לחבורה בפינלה לפתוח מסעדה משותפת המחולקת לפי טעמים איטלקי צרפתי ערבי מרוקאי ושוודי לפני כ 15 שנה נפתחה מסעדה גדולה בשתי קומות בלונדון מיניסטור בתל אביב ,היכן שהיה רהיטי דירן ,הסופרפארם וארומה של היום. זו היתה רשת סקנדינבית עד כמה שאני זוכר דעה אישית | 17.08.15 (ל"ת)
דכדוך של חמגשית
69 תגובות לכתיבת תגובה