אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רושפלד מפתיע: הודיע על סגירת המסעדה החדשה שלו - בגלל הביקורת על מחירי המנות

80 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

80.
צריכים להבין את הסיבות לכשלונות
אין מושג כזה שף בארץ. באירופה שף זה מישהו שלמד בבית ספר לקולינריה 4 שנים ועשה סטאז׳ במסעדות עוד שנתיים לפחות. בישראל כל אידיוט שמלטף עגבניה קורא לעצמו שף. גם המחוקק פה לא דאג לעשות סדר במקצוע הזה. זה כמו שכל רופא היה קורא לעצמו פרופסור רק כי מתחשק לו
יעקב | 01.09.15
77.
מי צריך את הכלום עם כלום הזה
אילו זה היה תלוי בי כל הפלצנים "השפים למיניהם" (טבחים סוג ז') היו מחפשים עבודה, הם לוקחים כסף על כלום כל הבישולים שלהם כביכול הם הבל ורעות רוח ומי שרוצה לאכול טוב ובמחירים נורמליים שיכנס למסעדות ביתיות או מזרחיות או איטלקיות נורמליות ושם יקבל גם אוכל טוב וגם מחיר נורמלי אנחנו מעשירים "ערמה של "אןאלפאביתים" שגם מתנשאים וגם לא יודעים לבשל, צה קרה לנו איבדנו את השכל?????
ירון | 31.08.15
63.
ל 44/43 למה פיקוח על המחירים ?
אין צורך בפיקוח,פשוט לא ללכת למסעדות וצימרים במחירים מופרזים כמו שרושפלד סגר את המסעדה בגלל ביטול הזמנות כך יעשו כל בעלי העסקים שיבטלו להם הזמנות בגלל התמורה העלובה שמקבלים ,לא איכות,לא שירות וכמובן מחירים גבוהים. אין דרך אחרת לעלות את הרמה ולהוריד מחירים,רק ביטולים. בכל העולם מקבלים במחירים טובים איכות ושירות בארץ רק רוצים להתעשר בזמן קצר.
המופתע | 31.08.15
57.
אם כמה ביקורות הרסו לו את המקום אז האוכל שלו פשוט גרוע
אכלו לי שתו לי התנכלו לי - זה לא עובד. אם מסעדה נסגרת בגלל כמה ביקורות, אז ברור שלא היתה תשתית מתאימה, שהכל נבנה על השם של השף שחשב שהקהל יקבל ממנו כל נבוט על הראש באהבה. אז שיפיק לקחים, שיתחיל באמת לבשל במטבח אחד ולא יפתח 3 מסעדות בכמה חודשים. והעיקר, שיזכור שכבר אין לו את הגב של שטראוס מאחריו...
אין הסבר אחר | 31.08.15
56.
ברכות לרגל בסגירה
שמחתי לקרוא את הכתבה למרות שמשהו לא נשמע לי אמין בטענות של הטבח הקצר. אם המסעדה היתה מלאה 4 חודשים והכל היה כל כך טוב טעים ונפלא לא מאמין שביום אחד הפסיקו לבוא. כנראה שזה סתם חירטוטים יאללה שיהיה בהצלחה פתח דוכן של כרוביות כמו החבר הרמאי שלך אייל שני כל כלב בא יומו אלהים
זגורישרטיים | 31.08.15
53.
למה להרוס עסקים ????
האמת , מאוד מקומם אותי עובדה אחת וזו שהישראלי המצוי תמיד רוצה לקבל את הכי טוב כמעט בחינם ואם לא כך הדבר , יתלונן ויקטר עד הרס חיים של אחרים. הישראלי המצוי לא מבין שבכדי להפעיל עסק, צריך הרבה מאוד כסף, עבודה קשה וכמובן הבעל רוצה להרוויח בהתאם כפי שכל אחד מהמגיבים נגד פה, היה רוצה. נכון שמסעדות גורמה יקרות יותר אבל האוכל וההשקעה טובים יותר אז מי שלא יכול, שימשיך בחומוסיות אבל למה להרוס עסקים של מוכשרים ?????
אני | 31.08.15
48.
אף אחד לא הכריח אותה לאכול שם
הזמנת מהתפריט ..אני בטוח שראית את המחיר מראש אם לא מתאים המחיר - קמים והולכים ! התיאור שלה ..כאילו נפלה לתרגיל עוקץ מקווה שהיא שמחה ... מלבד רושפלד היו שם גם עובדים שמתפרנסים היום כל תחת מעלה פוסט ולא חושב על ההשלכות של מעשיו לא יפה !
עודד | 30.08.15
43.
ל30 - אני חושב שלא הלכת מספיק רחוק
רכבים חדשים עד 60,000 שקל בלבד!! רוצה לקנות מכונית משפחתית? בעייה שלך, אני החלטתי שהמוצר הכי יקר הוא 60,000. מה זה השטויות האלה? אם משהו יקר לך, אתה לא חייב לקנות. אם הוא יקר לכולם אז אף אחד לא יקנה והמחירים ירדו. אם המחירים נשארים כמו שהם, זה אומר שיש מספיק אנשים שמוכנים לשלם את זה על ארוחה. מי אתה שתתערב להם ותחליט לאסור עליהם לאכול דברים יותר יוקרתיים? יש מספיק מסעדות שאפשר לאכול בהן ב100 שקל לסועד, אבל מסעדת של שף מפורסם מהטלוויזיה היא לא אחת מהן, וזה בסדר.
יוסי | 30.08.15
35.
מסעדות שף
ארוחות במסעדות עילית בעולם הם התחביב שלי מזה שנים. אתם יכולים לאכול במסעדת 3 כוכבי מישלן בניו יורק ארוחה מלאה בת 4 מנות תמורת 120 דולר. כלומר , כ- 450 שקל. בישראל, עם כל ה״שפים״ בעיני עצמם אין ולא תהייה מסעדה שתקבל 3 כוכבי מישלן אבל יש די הרבה מסעדות ״יוקרה״ שלא מתביישות לקחת סכום כזה ויותר עבור ארוחה. מי שרוצה סכומים בסדר גודל כזה - צריך לתת תמורה מתאימה אבל - כאמור - איש מהם אינו מתקרב אפילו לרמה של 3 כוכבי מישלן! קצת צניעות לא תזיק להם.
דני | 30.08.15
30.
מחירי מקסימום למסעדות וצימרים
אין הצדקה לשם יותר מ 200 שקל לארוחה זוגית במסעדה שתהיה פלצנית שתהיה ואני שמח שלקוחות ביטלו הזמנות בעקבות הכתבה,כך שרושפלד נהג נכון כשסגר את המסעדה אם הוא לא יכול להגיש ארוחה טובה במחיר סביר. בנוסף גם לגבי צימרים הדבר נכון,אם הם לא יכולים לעמוד בתקציב של 200 שקל שיסגרו. מלונות שלא יכולים לעמוד בתקציב של 300 ש״ח שיסגרו. אני תקווה שביטויים של לקוחות יגברו .
המופתע | 30.08.15
14.
גם שף מאוד מוכשר לא תמיד מבין בכלכלה
כמו שכלכלן מוכשר לא תמיד יודע לבשל. אז שיעור ראשון בכלכלה מספר על עקומת היצע וביקוש שהמפגש בינהם קובע את מחיר השוק. כאשר מנסים לקבוע מחיר גבוה יותר הביקוש יורד ואי אפשר למכור. יתכבד השף הנכבד ויוזיל את המחיר לנקודת שיווי המשקל. זה עדיף (מבחינה כלכלית) מאשר להוריד את ההיצע לאפס (לסגור את המסעדה). ועוד דבר שלא יאשים את התקשורת בכשלון המסעדה. למעט מאוד אנשים חשוב מי השף (יהיה מכובד ככל שיהיה) . אנשים רוצים ארחוה טובה במחיר סביר. אין שום סיבה שהעלויות שלו יהיו גבוהות משל מסעדות אחרות ולכן אין שום סיבה שהמסעדה שלו לא תרויח כמו מסעדות אחרות. בהצלחה
החוק היבש | 30.08.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת