3. אתה טועה! הפיצה האיטלקית המקורית היא באותה צורה והם לא יצליחו בחיייייםםםם באיטליה, הם צריכים להיות זולים מאוד, ובכל זאת להשתמש בחומרי גלם ברמה גבוהה פיצה במסעדה ועם שירות עולה אוליייי 10 יורו והאיטלקים אוכלים למה שאנחנו קוראים פיצה משפחתית- כארוחה ליחיד בקיצור אולי יצליחו בתור מסעדת תיירים... פיצה פסטה | 06.10.15 (ל"ת)
2. דומינוס בארץ מזעזע בצק יבש ואין כמעט גבינה. רוטב עגבניות מר. הסיבה היחידה שהם שורדים היא שיווק אגרסיבי וכי במילואים / פריפריה זה הדבר היחיד שאתה מכיר. ואגב, בניגוד ואולי למרות, דווקא פיצה האט סבבה. מלא שמן- אבל שירות איכותי ומלא גבינה- אם כבר למות מהתקף לב אז לפחות עם חיוך על הפנים. חחח | 06.10.15 (ל"ת)
1. אם אני לא טועה כל הקונספט של פיצה הומצא בארה"ב ע"י מהגר איטלקי הוא לקח את המסורת מהבית ומיסחר אותה לצורה שהיא נראית קיום. בעקרון פיצה מאיטליה אמורה להראות מאוד שונה ממה שאנו רגילים לראות. למרות שאני לא יודע איך זה השתנה באיטליה במהלך השנים. ליקריש | 06.10.15 (ל"ת)
האתגר הלוהט של דומינו'ס: תנסה למכור פיצה לאיטלקים
3 תגובות לכתיבת תגובה