אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

זכיינים של מקדונלד'ס בארה"ב: "הרשת במיתון, אלה ימינו האחרונים"

45 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

43.
"לזרוק לקיר ולראות אם זה נדבק" לא שמעתי שלושים שנה... חחח
ביטוי של אמריקאים מעולם בישול הפסטה :) חוץ מזה, מקדונלד גוססים ביחוד בגלל שהאמריקאים שזללו צ'יזבורגר וכוסות קולה של ליטר וחצי בלי אבחנה, מבינים סוף סוף שזה אסון בריאותי ומפסיקים עם השטות הזו. גם אני שונא אותם בישראל, אבל מעולם לא היינו שוק שהם בכלל סופרים.
יניב | 21.10.15
41.
אין שום סיבה לאכול במקדונלדס בארץ... ג'אנק פוד במחיר פרימיום
המחירים שם לא הגיוניים... באותו מחיר אני הולך למסעדה נורמלית כמו בלאק, ריבר או BBB. מצחיק... ארוחת המבורגר של 200 גרם בשר צריכה לעלות לא יותר מ-40 שקל. אם הקציצה קטנה יותר אז לא יותר מ-35. כולל צ'יפס ושתיה כמובן. שנים לא הייתי שם.
גיא | 21.10.15
37.
אסור לקנות אצלם, הם מחרימים חצי מהעם היהודי
החברה שיתפה פעולה עם החרם הערבי בעבר. החברה לא פועלת בגולן וביהודה ושומרון מטעמים פוליטיים. זו החברה שמכרה בפומבי קציצת בשר גם גבינה צהובה, מה שלא עשו פעם. זו החברה שסניפים שלמים שלה לא תמצא יהודי אחד לרפואה בסניפים אלו הזילזול בחיילים מגיע לשיאים.
עדן | 19.10.15
28.
בארה"ב טרנד הבריאות נכנס חזק בעשר שנים האחרונות, וזו הסיבה לירידה
מישל אובמה לקחה חזק את נושא הבריאות, ומנסה לשפר מודעות בבתי הספר לצרוך מזון בריאות. זה בנוסף לגל הבריאות ששוטף את ארה"ב בעשור האחרון. האמריקאים הגיעו למימדי השמנת יתר מפלצתיים מכל הג'אנק פוד (לא רק מק דונאלד) ולכן יש נסיגה בצריכת הג'אנק פוד. אם כי לא נסיגה מספקת ... כל השכבות הנחשלות צורכות מזון באיכות ירודה ביותר וממש מכורות לו. זה נורא לראות את זה. הלוואי וכל רשתות הג'אנק פוד יפשטו את הרגל.
בצריכת ג'אנק פוד | 18.10.15
16.
הגיע הזמן !! חתיכת קציצה עם קצת ציפס וקולה ב - 50 שקלים!!!!!
יקר אש , אין שום הצדקה למחיר כלכך גבוה !!! הדבר אגב נכון לכל מסעדות ההמבורגר הרבות שצצות בארץ , ומוכרים את הקציצות הללו במחירים הרבה יותר יקרים אפילו ממקדונלד , פשוט שוד לאור היום, תלכו לכל מסעדה אחרת ותהנו הרבה יותר במחיר סביר....
אלי | 17.10.15
3.
אנשים כבר לא מסתפקים בבשר קפוא. רוצים בשר טחון טרי ואיכותי
זאת הבעיה הכי גדולה של מקדונלדס. הם לא הבינו שאנשים רוצים אוכל טרי ואיכותי וכבר לא מסתפקים בבשר קפוא ומעופש בטעם עבש. שיבינו שהקהל התבגר ורוצה חוויה יותר איכותית, שיציעו בשר טרי טחון במקום עם טעם ועסיסיות ואולי אנשים יחזרו לפקוד אותם.
דודו | 17.10.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת