9. במצריפ העתיקה לא היו עבדים. זה היה זה יותר במודל שמוכר לנו כ"מילואים", עבודות ציבוריות לחקלאים בזמן ההצפה של הנילוס. אחד שיודע | 01.11.15 (ל"ת)
7. חייב לומר שאני ממש מרוצה מ"סצינת" בירות הבוטיק שצמחה פה בשנים האחרונות יותר ויותר חבר'ה יוצאים עם דברים איכותיים, וכל אחד פגז. ישר כח! | 31.10.15 (ל"ת)
3. בירה לא גורמת לעיבוי הכרס זו טעות נפוצה מאוד, אבל בירה לא גורמת לעיבוי הכרס. "כרס בירה" לא נגרמת משתיית בירה אלא מהמאכלים המרובים שמצטרפים. רן כהן | 30.10.15 (ל"ת)
2. תשובה לשאלתך דבר ראשון ובאופן חד משמעי הבירה לא תתקלקל. לגבי בירה מסחרית הדבר אפילו לא יפגע כל כך באיכותה וככל הנראה 99.9% מהאנשים לא יבחינו שהבירה "לא בשיאה". בירות בוטיק קצת יותר רגישות מכיוון שלא עברו שום תהליך של סינון או פיסטור (וטוב שכך - זה שומר על הטעמים של הבירה) ויש סיכוי שהטעם והארומות של הבירה יפגעו קצת יותר, כי מלכתחילה יש להם יותר טעם וארומה אך אין שום חשש לקלקול. הרבה יותר גרוע זה להציב בירה בשמש מאשר להכניסה למקרר ולהוציא אותה. לחיים! איש בירה | 30.10.15 (ל"ת)
1. והשאלה האמיתית היא... האם מותר לקרר בירה (בבקבוק) ואחר כך להחזירה לארון לטמפרטורה של החדר? משום מה כולם אומרים לי שהיא מתקלקלת. האם זה נכון? | 29.10.15 (ל"ת)
איזו בירה אתה?
9 תגובות לכתיבת תגובה