אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בקשת פירוק למסעדת "אחד העם" של מיכל אנסקי; החובות: 6.5 מיליון שקל

55 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

53.
לכל מוציאי הדיבה, המסעדה היתה כשרה.
זה קטע מראיון עם מיכל: המטבח של המסעדה הוא מטבח כשר, לא תמצאו בו מנות שמשלבות בשר עם חלב, פירות ים, או בשר לבן. "יש בזה משהו מאוד נכון וישראלי בעיניי", אומרת אנסקי, "כשרות זו בחירה בדרך חיים איכותית ובריאה יותר, מתוך מודעות לערכים שהכשר מייצג. שחיטה הומנית יותר, בחירה באכילה של בעלי חיים מפריסי פרסה ומעלי גרה, ושמירה על המצווה שאין לערבב בשר וחלב מתוך שיקולים בריאותיים, אלה נוגעים לכולם". אחת העבירות הקשות בתורה זו לשון הרע והוצאת דיבה. מי שליכלך על מיכל אנסקי צריך לבקש ממנה סליחה. נה ק
פיני | 05.11.15
45.
כשר זה פיגולים
יש כאן כמה תגובות של בורים, שכותבים שזה סופו של מי שמוכר פיגולים ולא כשר. אבל היו לא מעט מסעדות עשרות שנפלו ומסעדות לא כשרות שממליצות. אולי תביאו את חכם מיימון שיסביר את זה. בכלמקרה למטבח הלא כשר יתרונות של טעם וגיוון. אז למה שלא תשאירו את הראש שלכם בקערה שידי המפקח של הכשרות פישפשו בה ותנו לאנשים נורמלים לאכול סטייק טרטר ושרימפס וסטייק עם דם ועם חמאה?
גדעון | 03.11.15
32.
למה ההתלהמות
ישר קוראים כתבה קצרה יחסית ומסיקים מסקנות. אף אחד לא יודע ממה מורכבים החובות לעובדם. איזה עובדים? מטבח , מלצרים או שמא מנהלים?זה הרבה כסף לחצי שנה. וחוץ מזה אף אחד לר יודע למה הגישו את בקשת הפירוק. אולי זה קשור לסכסוך בין בעלי ממון? אולי זה קשור לסכסוך שבא מהחברות שהבעלים מושקע בהן? מספיק עם הפוץ' ההזוי הזה בלי לדעת עובדות. שהכתב יקח על עצמו תחקיר ויבדוק לעומק ויעדכן בכתבת המשך.
יוסי | 02.11.15
30.
אלוהים ישמור (כנראה אין ולא ישמור) מטפשות תהומית
מי מוכן להראות לי תוכנית עיסקית להחזר השקעה בלבד של 3.5 מליוני ש"ח בעסקי מזון בת"א של היום. אני לא מדבר על שכר למנהלת ורווח יזמי . או שברמלי וחברתו הזויים וטפשים או שהם רמאים. רמאים לכאורה כי הכספים נמשכו מקלע - כסף של משהו אחר אז מה אכפת "אנשי עסקים" ובאמת חשבו להשקיע במסעדה ללא ניהול מקצועי אמיתי (מיכל ואמא שלה לא מבינות במסעדות) סכום עתק כזה?? משהו כאן עבד על משהו או כולם ניסו לרמות את כולם וכנראה שבקצה השרשרת משהו ראה כסף יפה לכיס כדמי בלב בלה ע"ח הגב העייף של משקיעי קלע המסכנים למשטרה
ערן | 02.11.15
9.
מסתבר שברמלי הוא תלמיד תיכון !!! מי פותח היום עסק בישראל ללא שירשור של חברות
בחו"ל. כלומר. מביאים קוף שהוא פותח את החברה בחו"ל בראש הצמרת (ראש הפרמידה). לאחר מכן החברה עצמה פותחת חברה אחרת במדינה אחרת. עכשיו החברה פותחת חברה בישראל. שירשור של חברות. בראש הפרמידה עומד קוף. גם אם יבואו המפרקים. אתה תמיד עובד על תלוש משכורת. לכו תמצאו את הקוף. תדברו ללמפה. לא פותחים בישראל חברות באופן ישיר. נקודה. לא מדובר פה על עסק שצריך אישור ממשלתי. כל עסק פרטי חובה לפתוח במדינת ישראל באופן הזה. אחרת אתה מסכן את עצמך עם בעיות של הרמת מסך וכו'. ברמלי. אתה תלמיד תיכון. אני חצי מהגיל שלך ואני יודע הרבה יותר ממך בעסקים. חחחח
שלומי דוידי NJ USA | 02.11.15
5.
מאסטרים !!! קודוס !!! כבוד
אם הכותרת נכונה ומורידים את עלות שיפוץ המסעדה, חובות לספקים, עובדים ודמי ניהול - נשארים עם "חור" של כ 1.2 מליון ש"ח. למסעדה שפתוחה כחצי שנה - נעגל ל 200 יום - זה אומרים שהצליחו להפסיד כל יום כששת אלפים - 6,000 - ש"ח כבוד מאסטרים השאלה היחידה היא - אם המסעדה הפסידה האם הבעלים הרוויחו ?.......
משה | 02.11.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת