55. אז נסגרה עוד מסעדה כי פשוט לא הייתה לה תכלית עיסקית במסעדה יש כל כך הרבה גורמים שיכולים להשפיע על היכולת שלה לשרוד. וכבר ידוע שרוב המסעדות לא שורדות את השנה הראשונה שלהם. יהודי | 06.11.15 (ל"ת)
54. בהקשר לתגובה מס' 30 שמור על פיך ועל ידיך אל תתלהם לפני בורא העולם, תתבייש לך הוא ישלם לך על כל כפירה וטיפשות נבזית שתצא תחת ידך כולם מתביישים בכלל להגיב לך ישראל | 05.11.15 (ל"ת)
53. לכל מוציאי הדיבה, המסעדה היתה כשרה. זה קטע מראיון עם מיכל: המטבח של המסעדה הוא מטבח כשר, לא תמצאו בו מנות שמשלבות בשר עם חלב, פירות ים, או בשר לבן. "יש בזה משהו מאוד נכון וישראלי בעיניי", אומרת אנסקי, "כשרות זו בחירה בדרך חיים איכותית ובריאה יותר, מתוך מודעות לערכים שהכשר מייצג. שחיטה הומנית יותר, בחירה באכילה של בעלי חיים מפריסי פרסה ומעלי גרה, ושמירה על המצווה שאין לערבב בשר וחלב מתוך שיקולים בריאותיים, אלה נוגעים לכולם". אחת העבירות הקשות בתורה זו לשון הרע והוצאת דיבה. מי שליכלך על מיכל אנסקי צריך לבקש ממנה סליחה. נה ק פיני | 05.11.15 (ל"ת)
50. נשמע כמו מכבסה להלבנת הון שהרוויחו עליו פעמיים היא ממש לא אשמה כמי שהיה במסעדה נידהמתי מהיחס הגרוע ללקוחות מאיכות האוכל הירוד. כמסעדה חדשה יחס כזה ללקוחות מדהים ניתן לתיאור כמחפיר.ההרגשה היתה שהם מכוונים לפשיטת רגל השתמשו בשמה בתשלום | 03.11.15 (ל"ת)
48. העובדים המסכנים נשארו בלי משכורת 240 אלף שקל. 240 אלף שקל. 240 אלף שקל. ואנסקי שותקת. היא את הכסף שלה עושה. והעובדים נשארו בלי כלום. בושה וחרפה. יונתן | 03.11.15 (ל"ת)
47. בדיבורים היא ענקית לו הדיבורים והמאכלים שלה היו שווים כסף היא היתה היום מיליונרית.מציע לה להחליף מקצוע לדוגמנית או נערת ליווי!!! שמול | 03.11.15 (ל"ת)
46. חבל לי על מיכל מיכל היקרה אין דבר כמו שנפלת כך תעלי ותקומי מחדש חברים לא ללכלך עודדו אותה השם יעזור לה אמן. יוסי כהן | 03.11.15 (ל"ת)
45. כשר זה פיגולים יש כאן כמה תגובות של בורים, שכותבים שזה סופו של מי שמוכר פיגולים ולא כשר. אבל היו לא מעט מסעדות עשרות שנפלו ומסעדות לא כשרות שממליצות. אולי תביאו את חכם מיימון שיסביר את זה. בכלמקרה למטבח הלא כשר יתרונות של טעם וגיוון. אז למה שלא תשאירו את הראש שלכם בקערה שידי המפקח של הכשרות פישפשו בה ותנו לאנשים נורמלים לאכול סטייק טרטר ושרימפס וסטייק עם דם ועם חמאה? גדעון | 03.11.15 (ל"ת)
42. היא יוזמת .. והיא תצליח , אין לי ספק מיכל ישר כח ! אם לא עושים לא טועים ... לפעמים נופלים אבל החכמה היא לדעת לקום ! אני סומכת עלייך ! בהצלחה ... שושי | 03.11.15 (ל"ת)
41. מיכל מכיל הקטנננה מיכל חשבה שאם השתתפה במאסטר שף כולם ירוצו לאכול ואז גילו שקמצנות באוכל ופלצנות עובר וישלמו כל מחיר כי מיכל במסעדה אבל זה לא מיכל קריסה שלכם תלמדו ממסעדות אחרות ולא כמו מסעדה שלכם חשוכה שלא רואים תמנות הקטנות והפשוטות שלום חובבנים שי | 03.11.15 (ל"ת)
39. למה אנסקי לא קונה את המסעדה? כי אין לה גרוש על התחת. היא רק בלון מנופח שחוץ מלהיות טועמת אוכל בתוכניות ריאליטי, היא לא מבינה כלום במסעדות. עדי | 03.11.15 (ל"ת)
38. משתזפת... אבל היא עכשיו נופשת באיזה מקום לא ? או שהיא עסוקה בפתיחת שווקים בפאקינג ניו יורק או משהו . ממש ליבי ליבי עליה . who me | 03.11.15 (ל"ת)
37. איך יש חוב לעובדים חוצפה שאין דומה לה. בית עסק "מעכב" משכורת לעובדים. צריך לשנות את החוק: כל בית עסק צריך קרן פיצויים מתאים, לכיסוי חדלות פרעון, לנושא שכר. לעובדים? | 02.11.15 (ל"ת)
36. גם צהובון צריך להתבסס על עובדות נמאס מכותרות שאין בהם כלום. מיכל אנסקי בסך הכל פרזנטורית של המסעדה אין לה שום קשר לניהול המסעדה. כנראה שהכותרת הייתה פחות סקסית אבל עדיין צריך לדייק בעובדות. יוסי | 02.11.15 (ל"ת)
35. אנסקי רק מרוויחה מהמצב, לבטח שכירה בחברה בע"מ ולכן תקבל את שכרה בדין קדימה כך שלמזלה היא לא נפגעה | 02.11.15 (ל"ת)
34. מישהו פה כנראה הבריח המון כסף דרך המסעדה הזאת... לפחות 3-4 מיליון ש"ח אין מצב שהמספרים האלה מסתדרים, אלא אם כן השתמשו במסעדה כצינור העברה לבעלים או לאחרים אנליסט | 02.11.15 (ל"ת)
33. שני מיכל אנסקי כולם פושטי רגל שהטלויזיה נותנת להם במה אם הם כל כך טובים שיכולים לשפוט אחרים אז למה הם פושטים רגל רמי | 02.11.15 (ל"ת)
32. למה ההתלהמות ישר קוראים כתבה קצרה יחסית ומסיקים מסקנות. אף אחד לא יודע ממה מורכבים החובות לעובדם. איזה עובדים? מטבח , מלצרים או שמא מנהלים?זה הרבה כסף לחצי שנה. וחוץ מזה אף אחד לר יודע למה הגישו את בקשת הפירוק. אולי זה קשור לסכסוך בין בעלי ממון? אולי זה קשור לסכסוך שבא מהחברות שהבעלים מושקע בהן? מספיק עם הפוץ' ההזוי הזה בלי לדעת עובדות. שהכתב יקח על עצמו תחקיר ויבדוק לעומק ויעדכן בכתבת המשך. יוסי | 02.11.15 (ל"ת)
30. אלוהים ישמור (כנראה אין ולא ישמור) מטפשות תהומית מי מוכן להראות לי תוכנית עיסקית להחזר השקעה בלבד של 3.5 מליוני ש"ח בעסקי מזון בת"א של היום. אני לא מדבר על שכר למנהלת ורווח יזמי . או שברמלי וחברתו הזויים וטפשים או שהם רמאים. רמאים לכאורה כי הכספים נמשכו מקלע - כסף של משהו אחר אז מה אכפת "אנשי עסקים" ובאמת חשבו להשקיע במסעדה ללא ניהול מקצועי אמיתי (מיכל ואמא שלה לא מבינות במסעדות) סכום עתק כזה?? משהו כאן עבד על משהו או כולם ניסו לרמות את כולם וכנראה שבקצה השרשרת משהו ראה כסף יפה לכיס כדמי בלב בלה ע"ח הגב העייף של משקיעי קלע המסכנים למשטרה ערן | 02.11.15 (ל"ת)
24. תמיד אפשר לפנות לאייל שני הוא מומחה לכלכלה וענייני פשיטות רגל. הוא יוציא את העגלה מבוץ. אביב | 02.11.15 (ל"ת)
17. מי שלא יבין מישמיים יסבירו לו כך יעשה לאדם שיבשל וימכור לא כשר סופו יהיה מא וכואב אדם | 02.11.15 (ל"ת)
12. אנסקי גם בין הנעקצים ברמלי קנה את הזכויות במותג אנסקי ועכשיו המותג נפגע. אני במקומה שם לו תביעה על פגיעה במוניטין. אבל כשהולכים לישון עם פשפשים מתעוררים עם עקיצות אנסקי ..שאלי את אייל הוא פרעוש לא קטן! פרעוש | 02.11.15 (ל"ת)
9. מסתבר שברמלי הוא תלמיד תיכון !!! מי פותח היום עסק בישראל ללא שירשור של חברות בחו"ל. כלומר. מביאים קוף שהוא פותח את החברה בחו"ל בראש הצמרת (ראש הפרמידה). לאחר מכן החברה עצמה פותחת חברה אחרת במדינה אחרת. עכשיו החברה פותחת חברה בישראל. שירשור של חברות. בראש הפרמידה עומד קוף. גם אם יבואו המפרקים. אתה תמיד עובד על תלוש משכורת. לכו תמצאו את הקוף. תדברו ללמפה. לא פותחים בישראל חברות באופן ישיר. נקודה. לא מדובר פה על עסק שצריך אישור ממשלתי. כל עסק פרטי חובה לפתוח במדינת ישראל באופן הזה. אחרת אתה מסכן את עצמך עם בעיות של הרמת מסך וכו'. ברמלי. אתה תלמיד תיכון. אני חצי מהגיל שלך ואני יודע הרבה יותר ממך בעסקים. חחחח שלומי דוידי NJ USA | 02.11.15 (ל"ת)
8. נכסי המסעדה המפרק חי בסרט ואין לא מושג ירוק בשווי נכסים בענף המסעדנות - למסעדה בפירוק השווי בימינו בקושי יגיע ל10% - 15% מההשקעה שנעשתה בציוד התפעולי , לגבי התקווה לייצר החזר מזומנים מכל שאר סעיפי ההשקעה שנעשתה שם - כלאם פאדי. הוק | 02.11.15 (ל"ת)
5. מאסטרים !!! קודוס !!! כבוד אם הכותרת נכונה ומורידים את עלות שיפוץ המסעדה, חובות לספקים, עובדים ודמי ניהול - נשארים עם "חור" של כ 1.2 מליון ש"ח. למסעדה שפתוחה כחצי שנה - נעגל ל 200 יום - זה אומרים שהצליחו להפסיד כל יום כששת אלפים - 6,000 - ש"ח כבוד מאסטרים השאלה היחידה היא - אם המסעדה הפסידה האם הבעלים הרוויחו ?....... משה | 02.11.15 (ל"ת)
בקשת פירוק למסעדת "אחד העם" של מיכל אנסקי; החובות: 6.5 מיליון שקל
55 תגובות לכתיבת תגובה