16. לא רק הבשר הקפוא גם הבשר הטרי הולך לעלות לנו הרבה יותר. יצרני הבשר הטרי הולכים לשלם 8 אג לכל קג בשר שיוצא מהמפעל שלהם וזאת על מנת לממן תאגיד מפלצתי לפיקוח וטרינרי שהולך לקום (ואנחנו יודעים מה קרה למחירי המים כשהקימו את תאגידי המים) את העלות הם יגלגלו עלינו הצרכנים ותוך זמן קצר זה יהפוך ל 30 אג לק"ג לפי תחשיב זה ייקר את מחיר הבשר הטרי ב 10 -40 ₪ לק"ג עאלק מורידים את יוקר המחייה ושלא יעבדו עליכם אחד שיודע | 08.11.15 (ל"ת)
15. כמה עוד אפשר ליקר את הבשר , מה זה פה מדינת היהודים ??? כבר הגיע ל250 ש״ח לקילו אנטריקוט 290 לקילו פילה ??? מחירים של פסיכים חמדנות כל מוכר בשר חושב שהוא יעשה אקזיט על הקונים .... בחיים שלי לא ראיתי טימטום כזה באמת | 08.11.15 (ל"ת)
13. בלדי !!!! בלדי!!! אלה שניתפסו בכלבוטק שמוכרים בשר קפוא על טרי ארז די לגנבה הגדולה כמה כסף עובר מהצד ..........מעניין | 07.11.15 (ל"ת)
12. איני מכיר מדינה נוסף לישראל בה מוכרים כמויות כאלו של בשר קפוא חוץ מזה, מה הבעיה למכור אריזות מוקטנות של בשר קפוא מופשר שעד היום הרשתות מכרו "כמיושן" ועוד הרשו להם לשקר ללקוחות התמימים? ואין זה שעלות הבשר תעלה, אלא שהוצאות הבריאות יקנו, כי הטרי עולה לאין שיעור על הקפוא בערכיו התזונתיים. אבל כרגיל במדינתי נעדרת החזון, מסתכלים על הטווח הקצר. | 07.11.15 (ל"ת)
11. 750 גרם פרוסטיז בבריטניה- 15 שקל, סתם קורנפלקס אפשר למצוא גם ב3 שקל. הבשר- זול בערך ב20% למרות שפחות או יותר הכל מגיע ארוז, אם מתאמצים אפשר למצוא קצב. הדבר היחידי שעולה פה יותר בסופרמרקט זה הירקות כי הכל מיובא- וגם זה רק הפלפלים והאבוקדו, את כל השאר אני מוצא באותו מחיר. ב120 שקל אני קונה חצי סופרמרקט ו6 גביעי יוגורט עם שוקולד בצד. מה שהיה עולה לי בישראל 36 שקל במקרה הטוב, עולה פה 18. לא רק שזול יותר בסופרמרקט (ובאיקאה, והכל אפשר למצוא במחירים יחסית נמוכים באיביי או אמאזון) גם המשכורת שלי גבוהה ב50% ואין צורך להחזיק מכונית כי האוטובוס עובר מקסימום כל 10 דקות, יש 5 קווי אוטובוס רוב היממה שטוטאל יוצאים כל 4-5 דקות, עד 3 בלילה, ועובד גם בסופי שבוע (וגם החנויות עובדות בסופי שבוע). בקיצור, אני חוסך פה בשלווה 3000 שקל בחודש, שבישראל הייתי צריך לספור כל אגורה בשביל לחסוך כמה מאות שקלים בשיניים. וכל זה כשבריטניה היא ממש לא מקום זול. אתם טיפשים, בחרתם ביבי, שוב, תסבלו, מגיע לכם. | 07.11.15 (ל"ת)
10. אני מוכן לממן דפי ציור לכל הטבעונים שמגיבים כאן, העיקר שירגעו כבר כמה נודניק אפשר להיות | 06.11.15 (ל"ת)
9. מחיר בשר יש ליקר עוד ועוד אין כל סיבה לצרוך בשר מאף סוג שהוא. צריך לחנך לאכול מהצומח שבריא יותר. בשר הוא מוצר רעיל ביותר וכמו סיגריות יש לדאוג שיהיה רחוק מילדים והרחק מהישג אנשים. בנוסף כמובן, בשר הוא גוויה של חיה אומללה שכל חיה שזכתה לאכזריות ורצח. ככל שנעודד חינוך לחמלה נהיה חברה בריאה יותר. להמשיך ליקר את הבשר | 06.11.15 (ל"ת)
8. ברוווור, הם תמיד מדברים לטובת הצרכן ופועלים נגדו חבר הון-שלטון לדיקטטורה של שליט יחיד ותקבל דיבורים יפים ומעשים הפוכים גיל | 06.11.15 (ל"ת)
7. מחיר הבשר הרצוי הוא 1000$ לק"ג מי שהחליט להכאיב לבעל חיים ולשחוט אותו יהיה נחמד אם מצד שני בעל החיים יכאיב לו בכיס וישחט לו את הארנק אמנם רק צדק חלקי - אבל כך עדיף סוג של צדק | 06.11.15 (ל"ת)
1. עוד ספין של יצרני המזון- דהבני עובד עלינו גם אחרי החוק אפשר יהיה לקנות את הבשר המופשר רק עכשיו ובניגוד למה שנעשה שנים, דהבני לא יוכל לעבוד עלינו בעיניים יותר, ולא נקנה יותר בשר מופשר כשאנחנו חושבים שאנחנו קונים בשר קפוא אחד מה-99 אחוז | 05.11.15 (ל"ת)
ה"הישג" של רפורמת הקורנפלקס: מחיר הבשר יעלה
17 תגובות לכתיבת תגובה