4. טאבון לא חייב להיות יקר פשוט באזור המרכז מתפלצנים, אם תסעו טיפה צפונה או תזמינו קייטרינג בצפון (או מהצפון) למשל אום ח'ליפה תופתעו לגלות איזה אוכל טעים יש במחיר הגיוני לגמרי, לא חייבים כל הזמן להישבר ללחץ המקומי של בעלי העסקים שמגזימים כמעט בהכל, תצביעו ברגליים אנשים, ואתם תראו איך הם יורידו מחירים מהר מאוד כשלא ייכנסו לאכול אצלם יגאל יששכר | 23.12.15 (ל"ת)
3. אין קשר בין כותרת לתוכן הכותרת אומרת שמדובר במטבח ישראלי. כל המנות ממש לא כשרות בכח (גם כשאן קשר למרכיבים). זה אחלה וזה בטח טעים, אבל בטוח לא מטבח ישראלי. סמיילי | 09.11.15 (ל"ת)
2. אני מתחיל לקרוא ואז נתקל במלת "פרמז'ן" ואני מבין שלא כדאי להמשיך גלי וולוצקי, לפני שאת מבקרת מסעדות תלמדי את השמות של המרכיבים. יש גבינת פרמיג'יאנו והצרפתים קוראים לה פרמזן, אין ולא היה מושג כזה "פרמז'ן" בקולינריה. אייל | 09.11.15 (ל"ת)
הפסקה לעסקית: מהטאבון לשולחן
4 תגובות לכתיבת תגובה