102. בבאקה אל גרביה 3 לפה 50 שח בשברה בקצה באקה קניתי 3 לאפות שווארמה ו20 כדורי פלפל עם 3 פחות שתיה קולה מותג טורקי ב50 שח עם סלטים וציפס יוסי | 01.05.21 (ל"ת)
100. שכחתם שכחתם לציין שבעזה,בניגוד אלינו,אין בדיקת משנה של וטרינר לבשר,והשחיטה היא שחיטה של ערבים ולדעתי גם אין להם הובלה בקירור אז ככה שאין הוצאות על הבשר עד שהוא מגיע לחנות אור | 10.01.18 (ל"ת)
99. שקרן עלוב הבעלים של שווארמה שמש . הטורקי הזה עשה לו את המקום . היה אחלה גבר . עבד על השיח לארג' ברמות שאין דבר כזה . הסועדים שם ממש אהבו אותו . היית משלם כי תמיד שמש היו יקרים ביחס לאחרים אבל אצל הטורקי יצאת מפוצץ . היה שם לך כמות יפהפיה של בשר בפיתה או בשווארמה . הכיר כל לקוח ולקוח והיה מאד נחמד ומסביר פנים לקליינטים בשמש בז'בוטינסקי . שמש הרמאי הוא הראשון שהמציא פיתה קטנטנה בגודל של עשר אגורות . שאחריו כל הייתר יישרו קו . ומאז קוראים או הפיתה של שמש . ומי שלא ידע את מקור הפיתה הזו קרא לה פיתה של שווארמה . . אז שלא יספר לנו סיפורים . מאז החליף את אבא שלו בשווארמה הקמצנות שם חוגגת . זה פשוט מגעיל לשלם 41 שח ללאפה או קצת פחות על פיתה כל כך קטנה ולצאת רעב משם . אגב הטורקי שעבד בשמש נפגשתי איתו לפני מספר שנים בשווארמה לדעתי בשם סעיד בגבעת שמואל הוא רק ראה אותי שם מה זה התרגש מייד זיהה אותי . והפיתה כמובן חגגה ושמחה מכמות הבשר . קראתי מייד לבעלים של השווארמה לסעיד אמרתי לו יש לך אוצר על השווארמה שמור עליו . ואל תקלקל אותו ואת נדיבותו .. כי יש לך כנס שיביא לך קליינטים רבים . סעיד כמובן הבטיח שבחיים הוא לא יגביל אותו ואת היד הרחבה שלו . קזימודו | 06.01.18 (ל"ת)
98. פיתחו גם אתם. מי שחושב שמרוויחים הרבה מאוד, מוזמן לפתוח עסק ולהתעשר מהר מאוד. מישהו יודע כמה עולה לנקות עסק שווארמה בסיום יום עבודה? אחד שיודע | 14.02.17 (ל"ת)
97. שוורמה דוכן שוורמה לא ריווחי עם את מוכר 50 מנות אבל שוורמה כמו שמש מוכר ביום מעל חמש מאות מינימום וכמה שיותר מנות עלות למנה יורד ובסדר גודל של חמש מאות מנות ביום עלות שלו גג 10 ש״ח ושלא יעבדו אליכם אבי | 21.01.17 (ל"ת)
96. גנבים לא רק שאורמה יקר גם פלפל יקר אני מפסיק לאכול אצל גנבים - מצאתי מקום פלפל זול מוכר בזול ב10 ש"ח ושאורמה ב19 ש"ח אם אני מוצא יותר זול אני עובר - אפילו אם אני מת מרעב לא נותן לאף אחד לגנוב אותי במחירים שלא תגידו לי עליות ובטיח תמיד אפשר להרוויח סביר בלי לפגוע לנו בכיסים מה גם אני עבדתי בשביל הכסף הזה בכיס ישראל | 07.01.17 (ל"ת)
95. שקרנים אין דבר כזה ג'ין עלויות כאלו קודם שקרנים אין דבר כזה ג'ין עלויות כאלו קודם כל מחיק הפיתות זה אולי 20אגורעת לפיתה בכמויות הירקות זה כמעט חינם קונים בארגזים הטחינה כלום הבשר הם קונים בכמויות ישר מהיבואנים עלות פיתה שווארמה כולל כל המרכיבים גם שעד משכורות ומיסים זה לא יותר מ10שקל גג איזה שקרנים יכלו למכור ב20או 25אבל לא למה שלא ירוויחו יותר ואתם יודעים מה אני מחכה לקומיקס של השווארמה אחד ישר שיקום ויאמר פנתה שווארמה איכותית ב20שקל בכלל כל הדיבורים האחו שאין רווח והם לא מייעצים לאנשים לפתוח דוחן שווארמה זה דיבורים מכוונים עם מטרה ברורה שלא יהיו להם יותר מתחרים לדעתי מישהו ירים את הכפפה בקרוב Bone | 09.08.16 (ל"ת)
93. מה השטויות האלה ? היום נסעתי ברחוב ז'בוטינסקי וראיתי שוורמה ב 5 ש"ח נסעתי מהבורסה ברמת גן וזה נמצא ממש ברמזור לפני צומת גהה. מוכרים שם שוורמה - שניצלים - שיפודים בפיתה והכל ב 5 ש"ח. אפילו יותר זול מעזה ואפילו כשר אחד העם | 17.11.15 (ל"ת)
92. שקרן הבחור מהשווארמיה. אין סיכוי שהוא משלם 1.40 לפיתה גם אם הוא קונה אותה בבשופרסל לא קונה יותר באמיל על השקרים האלה. חיים | 17.11.15 (ל"ת)
90. חברות הסלטים הורידו 100 גרם והשאירו את המחיר - ואתם ממשיכים לקנות זאת הדוגמא הכי טובה למה יקר כאן בארץ, צוחקים לכם באופן ברור בפנים ואתם ממשיכים לקנות כאילו מדובר בתרופה מצילת חיים העיקר שהישראלי הממוצע עומד על זה שהוא לא פראייר .. שי | 17.11.15 (ל"ת)
88. "לא מספיק שאני צולע ,גם אין לאן ללכת" סוף סוף כתבה אמיתית שדרך עניים של עניים אמתיים שמנסים לשרוד יום יום ,אך לצערי אוכל רחוב שאמור להיות סמל של מעמד הפועלים נמכר במחיר שיותר גבוה משהשכר השעתי שלי אבל כרגיל ... הקופה שמנה והעם רעב מפיסטו | 16.11.15 (ל"ת)
87. הסיבה היחידה שהמחירים יקרים היא שהציבור משלם הישראלי לא יודע להגיד לא ולהחרים לטוב ולרע רוני | 15.11.15 (ל"ת)
85. האשמה בנו בלבד !!! כולם כבר רגילים לבכות ולקנות כדאי אולי גם אותם ללמד מהו כוח קניה תלמדו מבני ברק או מאה שערים זול כי הלקוח יודע להילחם מרוויח הרבה פחות אבל קונה הרבה יותר תפסיקו להתבכיין כמו תינוקות ותתחילו לתת להם באמת להרגיש שאנו יכולים להשפיע שמש צוחק על כולם ! אל תקנו !!! ונראה אם המחיר ירד או לא . רובי | 15.11.15 (ל"ת)
82. לקוחות, זה בגללכם להגיד יקר ולהמשיך לקנות זה בכייני. אל תקנו חודש שווארמה (תעשו מאמץ) והמחירים יצנחו. אותו כנ"ל לגבי מחירי הקוקה קולה ועוד לא מעט מוצרים שנמכרים ביוקר. המחירים נקבעים על פי מה שאתם מוכנים לשלם, פה זה מתחיל ופה זה נגמר. חן | 14.11.15 (ל"ת)
81. מאפיית הוואדי, כורי ושחאדה 50 מטר מאמיל מוכרות ב- 80 אג' לפיתה. בקיצור, לפי סיפורי העלות של אמיל המחיר האמיתי הוא 57% מהמפורסם ולכן העלות האמיתית של מנת שווארמה בפיתה היא 13.5 ש"ח.... כנראה שהשומן נוטף לא רק מעל לשווארמה. ביי ביי אמיל!!!!!! חיפאי | 14.11.15 (ל"ת)
80. איך זה שאני בתור לקוח קונה 10 פיתות קטנות ב 5 ש"ח או 10 גדולות ב 10, ולכן בסיטונאות מוכרים ב 1.40 לפיתה? | 13.11.15 (ל"ת)
79. חזירות ישראלית אתם מבינים למה מכל העסקים שנסגרים הכי הרבה בשנה זה תחום המסעדנות ? כי הישראלי המצוי פותח דוכן שווארמה או מסעדה ורוצה להיות מיליונר בשנה וחצי , אז מוכר במחירים חזיריים וכך הוא גם נופל כי מייד מתרחקים ממנו . במחירים כאלה עדיף כבר לשבת במסעדה להוסיף כמה שקלים ולאכול כמו בן אדם ולא כמו חוראני בפיתה במחיר מופקע . שווארמה בארץ זה בסך הכל כמה כליפות של הודו שמגרדים מהמתקן שווארמה אין בהם טעם ולא ריח למעט שומן הכבש שמוסיפים .ולך תדע באיזה תנאים מוחזק הבשר . דודו | 13.11.15 (ל"ת)
78. פלאפל בהרבה מקומות עולה 5-6 ש"ח. תוסיפו בשר יוצא מקסימום 12-13 ש"ח. גם זה לא. עלות אמיתית | 13.11.15 (ל"ת)
77. פשוט לא קונים את הזוועה הזאת תקנו במקומות זולים את חומרי הגלם ותכינו לבד.לא ייתכן שבמסעדה עבור פסטה והמבורגר יקחו 200 ש"ח.מדינה של חזירים והצרכנים גם גרגרנים.רק לראות בשבתות בקניונים את ההמונים צובאים על פתחי בתי הקפה והמסעדות.להקיא. תרבות צריכה ארורה | 13.11.15 (ל"ת)
76. העליות שעשה הרו"ח הנכבד מצוצות מהאצבע. לעלויות שרשומות בתרשים אין אחיזה במציאות. תכפילו אותן ב% 50 ותגיעו לעלות בפועל של לא יותר מ12 ש"ח למנה מה שגוזר למנה שווארמה מחיר לקוח של גג 20 ש"ח עד 25 ש"ח לחזירים מביו בעלי הדוכנים. זה רחוק מה-43 שהפריארים הלא נגמרים של דבוש משלמים לו תיבין ותקילין. עבודה בעיניים | 12.11.15 (ל"ת)
75. אני כותב מלונדון, מנה גדושה בצלחת 27 ש"ח - לא בפיתות מיניאטוריות של שמש בישראל יש הבדל בין פיתות רגילות לחומוס ופיתות מוקטנות לשווארמה... בעלי העסקים בישראל הם כמו חזיר שאוכל כמה שרק יתנו לו. כשהקונים יפסיקו לקנות ויצביעו ברגליים, המחירים יצנחו! | 12.11.15 (ל"ת)
74. אמיל שקרן- 1.40 לפיתה? ממש אמין איבדתם את כל האמינות בחישובים שלכם. אתם עושים רווח טוב מאד. ליאור | 12.11.15 (ל"ת)
72. חברים קנו שווארמה בקצביה ועשו בבית טעים וטרי .מתכון בפנים בקשו שווארמה הודו מהקצב חתוך לרצועות דקות ללא שומן .בצל קצוץ תבלינים כמון פלפל שחור מלח כורכום . לערבב הכל להכניס למקפיא לחצי שעה לחמם מחבת ברזל עם מעט שמן זית טהור .לזרוק הכל למחבת ולהשחים חמש דקות .להכין ציפס סלט חומוס לאפה טובה סחוג פיטרוזיליה למי שאוהב לגלגל . אור | 12.11.15 (ל"ת)
70. הנה הקופיקס של השווארמה- "חופשי בפיתה"- 26 ש"ח 30 בלאפה הגעתי למקום, נקי כמו בית מרקחת , סלטים טריים והכי חשוב ניתנת לך פיתה טריה חמה ומגש גדול שכרגע חתכו לתוכו כמות נכבדה מאוד של שווארמה. באמצעות מלקחיים אתה מתחיל להעמיס בעצמך כמה שווארמה שרק תרצה עד להתפקע. לוקח צ'יפס בצלוחית וחמוצים +שתיה ב 5 ש"ח והתענוג מתחיל. אחרי הכל אתה שואל איפה הקאטץ' אז אין כזה. מקום מנצח שראוי שרבים יכירו ובפרט שמש שנמצא 30 מטר קדימה. ז'בוטינסקי 69,רמת גן 053-9381045 דן | 12.11.15 (ל"ת)
69. צוו / חוק שיגדיר משקל מנת שוארמה, מנת מזון בעיה עיקרית משקל המנה בחו"ל יש כלי מידה שאותו ממלאים, סלטים, שווארמה, . שימלאו מנת שוארמה, בשר, על משקל. התשלום לפי משקל, הוגן לכולם ובר שהוואה יש מי שמוכר שוארמה בזול, אבל כמו קוסם ממלא כמות קטנה ומיד ממשיך למלא סלטים. לך תתווכח . לכן: צוו / חוק שיגדיר משקל מנת שוארמה, מנת מזון רז | 12.11.15 (ל"ת)
68. hajeu vbgrho kpbhbu להזכיר לכולם גם על קפה אמרו פעם שפחות מ 10 שקלים לכוס וצפונה אין כמעט רווח והיום מוכרים מאפים קפה קפה בטעמים ואפילו אוכל מבושל (גם בשרי )ב 5שקלים אז אמרו כמאמר השיר "הציבור מטומטם הציבור ישלם" הבעיה היא לא השווארמה זה לא מוצר בסיסי שימכרו בכמה שרוצים הבעיה זו האווירה שמאפשרת לעשוק את הציבור בתחומים החשובים באמת חינוך רווה בריאות דיור וכ"ו ראה גם מתווה הגז או מכירת גולן טלקום האיום האמיתי זה לא דעאש זה הטלפון מהבנק....... ניסים | 12.11.15 (ל"ת)
67. כרגיל, זה מתאפשר רק כי אנחנו ממשיכים לקנות. זהו. פשוט. אנשים באים, ועומדים בתור(!) בשביל לשלם 40-50 שקח למנה, לא יקחו?? עמית | 12.11.15 (ל"ת)
66. שקר בשווארמה , היא יקרה כי אנחנו משלמים כל מחיר לגבי פיתות הבחור משקר, פיתות נמכרות 10 ב- 12 ש"ח , על כמות גדולה הוא בוודאי מקבל הנחה. אותו הדבר בשאר העליויות שלו , הוא לא מדייק... המחיר נקבע ע"י צרכן!!! אם נתאפק קצת ולא נקנה מה שיקר מדי - המחירים יירדו , זה נכון לגבי כל מוצר כמעט. crash | 12.11.15 (ל"ת)
65. רק עוד דוגמא שהישראלי לא מרגיש טוב אם לא דופקים אותו.... כתבה מלאה לוקשים על העלויות לבעלי השוארמיות. תכפילו הכל במקדם 0.5. במיוחד אהבתי את הצ'זבאט של גבסו מדר' שקשוקה על השכר החלומי של אמן השוארמה הטורקי. אפשר לחשוב שזה מנתח מוח. פומפי | 12.11.15 (ל"ת)
64. במניכן ( אחת הערים היקרות בגרמניה אם לא היקרה ) . נשבע לכם נשבע ש ב 3 ימים בזבזתי 50 יורו , אני לא בטוח לגבי הדיור ת'אמת . אבל מבחינת אוכל פשוט בדיחה יותר זול מהשטחים ואני אומר את זה בהתחייבות לדברי. תחבורה ציבורית מעולה וזולה . קבב שהוא הפאסט פוד הכי פופולארי בגרמניה שנחשב היום למאכל מקומי :) למרות שהטורקים הביאו את זה אבל מרוב שהוא פופולארי שם ומוכר יותר ממקדונ'לס למשל . קניתי בקבוק נסטה ( פחות טעים מפה ) באינגליש פארק וגם גלידת בין אנד ג'ירי שלמתי 2.5 יורו ואז פתאום יצאתי מהמכולת והמוכרת יצאה אחראי והחזירה לי יורו אני אומר לה למה אומרת לי אני טעיתי בחישוב הנסטה עולה 0.5 יורו ולא 1.5 ו הגליד יורו . קניתי הייד אנד שולדרס ב 2.5 יורו פה עולה 30 שקל דודורנט X עלה יורו . אני לא ישקר לגבי הביגוד כי המחרים פחות או יותר היו כמו בארץ המעניש | 12.11.15 (ל"ת)
63. טעטת במחירים המוצגים בכתבה המחירים לבשר לסוגיו ולשומן הכבש הם מחירים שמשלמים אזרחים פרטיים , בעלי דוכני ועסקי שוארמה משלמים לפחות 30% פחות ( אם לא יותר ) ממליץ לשלוח את רואה החשבון להשתלמות . חיים | 12.11.15 (ל"ת)
62. כל כך הרבה טעויוןת בחישוב שאוורמיה מצליחה לא מוכרת 200 אלא 2000. לכו לשאוורמה שמש או שמעוני בנס ציונה ותראו איך זה נראה בצהריים... מטורלל חוץ מזה- בכמויות האלה אני בטוח שהמחירים נמוכים ממה שאנחנו משלמים בסופר. אם אני קונה פיתה ב-1.20 אני בטוח ששוארמיה שקונה עשרותאלפי פיתוצת בחודש קונות את זה בחצי. גז חשמל מכשור ב-2.8 למנה? מגלם 3000 ש"ח הוצאות ליום. זה 60K בחודש, 720K בשנה. מוגזם. בקיצור- מומחי המזון האלה העמיסו על הפיתה המסכנה את כל חוליי הכלכלה הישראלית, וכרגיל מי שמשלם זה הצרכן. אגב- אחרי שאתה משלם 35 על שאורמה, יש גם בקבוק של מים שחורים הנקרא קולה ב-12 שקל. מעניין לפרק את מבנה העלויות של הנוזל הקסום הזה.. דני | 12.11.15 (ל"ת)
61. שמש הכי גנבים בעולם! הפיתה הכי קטנה בעולם במחיר הכי גבוהה בעולם כמות בשר מיקרוסקופית ותבקש צ'יפס בצד, יקחו לך עוד 5 שקלים. פשוט גזלה לאור יום ולא שווה את הכסף. פשוט בושה! שי | 12.11.15 (ל"ת)
60. בברלין שווארמה ב3יורו שזה כ 13שקל ובברלין רמת החיים והשכר פי 1.5 מישראל, עובדיים עליכם תתעוררו חי בברלין | 11.11.15 (ל"ת)
55. אמיל מנסה לחרטט אותנו 1.40 שקל עולה לו פיתה ? באמת..... יש שתי מאפיות לידו : אחת מרחק 2 דקות ליכה והשניה מרחק 3 דקות הליכה. המאפיה הראשונה מוכרת 12 פיתות ב 10 שקלים כולל מע"מ השניה מוכרת 10 פיתות ב 8 שקלים גם כולל מע"מ. הפיתה של השווארמה היא תמיד קטנה יותר מהפיתה רגילה אז צריך להיות עוד יותר זול. אז איך הוא מצליח לשלם פי 2 על פיתה ? שלא לדבר שהוא מקבל החזר על המע"מ... תום | 12.11.15 (ל"ת)
54. התשובה מאד פשוטה: 1. משגיחי הכשרות המושחטים גוזרים קופון שמן. 2. חזירות מוכרי השוארמה להתעשר ומהר על חשבון הציבור. זה למה המחירים פה של הכל, ולא רק שוארמה, אש!!! | 11.11.15 (ל"ת)
53. ההסברים היו הגיוניים אם מנה שווארמה בפריז לא הייתה עולה 3 אירו פריז אינה עזה, הבשר אינו מאיכות ירודה והעובדים יותר יקרים מבישראל. WTF כלכלן | 11.11.15 (ל"ת)
52. חחח 60 שקל לליה זה מה שאני משלם אצל הקצב! הרשת קונה בפחות מזה. אל תהיו פריירים! אני קונה שייטל טרי קצוץ דק, ליה ומכין אחלה שוורמה על הפלאנצ'ה. התיבול על בסיס הל, קינמון, פלפל שחור ומלח. הבשר לא עבר המלחה כמובן. הניחו חצי פיתה פתוחה על הצלחת, עליה את הבשר הטחון ורוטב טחינה ביתית. אפשר בצד עגבנייה ובצל צלויים וגם פלפל ירוק חריף | 11.11.15 (ל"ת)
49. אני משלם 10 ש"ח על 15 פיתות ברשת שיווק גדולה אז שלא יבלבלו פה את המוח עם 1.40 ש"ח לפיתה. ד"ר נו | 11.11.15 (ל"ת)
48. רחוב דב הוז בחולון מחירים הזולים בארץ פלאפל =6 שח (רצון ויש עוד אחד מול פיצה קיד) פיצה =20 שח מגש (דודא לפיצה, פיצה שמש) שניצל בפיתה=15 שח ( רצון, חצי חינם) שווארמה בפיתה=20 שח (שווארמה חצי חינם ויש עוד 2 ליד ככר סטרומה) קוקה קולה בפחית=5 שח (רצון, קופיפו) הפוך, מאפה= 5 שח (קופיפו) דן חסכן | 11.11.15 (ל"ת)
47. קיסר סראפין אם אתה קונה פיתה ב-1.40 אתה או בלפן או פראייר ומוצע לך לפרוש ולעבור לפסטיבל | 11.11.15 (ל"ת)
46. לא ממש קשור, אבל אולי כן. יצא לי היום לעבור בקניון רמת אביב. משהו שקשור לעבודה. יוצא לי להיות שם מדי פעם. הייתי רעב. עליתי למתחם המזון למעלה. ראיתי את "המטבח של סימה", נראה לי עדיף על מקדונלדס או אוכל מתועש אחר. הזמנתי שניצל בצלחת + סודה. קיבלת צלחת די גדולה. הטעם היה סביר ואכן שבעתי. הסלט היה ברובו מלפפונים. סכו"ם מפלסטיק. גבו ממני 59 שקל (!!!). בהתחלה חשבתי שזו טעות. הבטתי בתפריט על הקיר - זה אכן היה המחיר. בהתחשב בכך שקניון רמת אביב הוא לעשירים, המנה הבסיסית הזו היתה צריכה לעלות לכל היותר 45 שקלים, וגם זה הגזמה. מן הסתם, לא אוכל יותר במטבח של סימה ואמנע מכל מי שאני מכיר לאכול שם. עוז גילרוביץ' | 11.11.15 (ל"ת)
40. אני בעד שמחיר מנה שוארמה יעלה מיליארד שקל לחלופין אני מוכן לסבסד מכיסי את מחירי המנות שיהיו בחינם, בתנאי שכל מנה תכלול בתוכה גם מנת רעל. למה לעזעזל עגל שחי בקושי שנה ועוד חי אותה בתנאים מחפירים צריך להירצח ביסורים כדי שלאדם חסר לב יהיה יותר טעים בפה???? http://anonymous.org.il/cat18.html איש עקרונות | 11.11.15 (ל"ת)
39. בברלין זה עולה 3.5 יורו. זה לא רק בעזה זול פה יש יוקר בלתי נתפס, 40 שקל לארוחה, זה משוגע !!! המשגורת היא אותה משכורת מאז שהתחלתי לעבוד ב 2005, הייתי מקבל 4800 ש"ח, אז הייתי קונה לאפה שווארמה כל יום ב 23 ש"ח !!!!!!!!! תעשו חשבון כמה הממשלה גונבת אותנו. פראיירים. אחד | 11.11.15 (ל"ת)
34. זה לא משנה למה אבל עזה היא חלק מהארץ, לא משנה אם מסרנו אותה, חלק מהארץ, ברור?! אחת | 11.11.15 (ל"ת)
33. קשקוש! השוויתם את מחירי השכירות בעזה לאלה של ישראל? דוכן שווארמה צריך לשלם שכירות! הוא לא משלם שכירות של עזה. גם בשאר הסעיפים הוא לא משלם מחירים של עזה. סתם להשמיץ ולהשמיץ, נכון? | 11.11.15 (ל"ת)
32. כי בעזה מוכרים שווארמה של חתולים ! שר החקלאות צריך לייצא חתולים לעזה רשת שווארמה מיצי ולרשת מיצי בורגר ! שוקו | 11.11.15 (ל"ת)
31. שקרים, לפני מספר שנים היית קונה שווארמה ב10 שח' ועכשיו המחיר שילש את עצמו כאשר מחירי הבשר לא השתנו כ'כ. מי שמע על ללכת לאכול שווארמה ב30-40 שח' למנה? לא אמור לעלות יותר מ 15 שח' בהגזמה. | 11.11.15 (ל"ת)
30. פראיירים לא מתים, ברבמ"ד בקרית מוצקין 20 ש"ח בפיתה, סלטים וחמוצים חופשי. ד ו ד י ד ו . | 11.11.15 (ל"ת)
28. READ שמש רמת גן. 33 שקל לפיתה מרובעת בגודל טלפון.... שמו לי חצי פיתה ציפס....וחצי שומן מבחיל. זרקתי לפח. | 11.11.15 (ל"ת)
27. חישוב העלויות מוטעה ביסודו, עלויות מנופחות חצי מהבשר במדינה מוברח מהשטחים (כבשים, בקר) או מקורו בגניבות. בשר עוף - חצי ממנו מקורו במטילות זקנות שנמכרות ב-0 מחיר למשחטות (כמובן שמדובר בבשר נחות מעופות שעברו התעללות קשר ואחרי שנת חושך) חציו השני של בשר העוף או הודו - מקורו בשיירי עופות - שרידים של העופות לאחר שחיטתם והסרת הנתחים האיכותיים. צריכים לזכור - בשר שווארמה נוצר מהשאריות. אלו לא הנתחים המובחרים. כנ"ל השומן. מחירי הפיתות והסלטים נמוכים בהרבה - מדובר ב- 200 גרם סלט מכסימום (מחיר 50 אגורות) ופיתה שמחירה לא יותר מ- 50 אגורות לסיטונאים שקונים בכמויות. עבודה? - עובדים משתכרים שכר מינימום, העובדים הלא חוקיים אפילו פחות מזה. אמיר | 11.11.15 (ל"ת)
26. בגרמניה 3.5 יורו הכי יקר טעים ובריא. אנחנו עם פראייר. ממש מס בלו על הלאפה כמו על הדלק. אני אוכל שווארמה פעם בחודש גג, וזה טעים אבל מוגזם מעבר לכל פרופורציה מיכה | 11.11.15 (ל"ת)
24. אז איך פלאפל רצון מוכר מנה בפיתה של פלאפל ב6 ש"ח?!?!?!?!?! כמה שקרנים בכתבה אחת (של המרואיינים) יעל | 11.11.15 (ל"ת)
23. דבוש צומת מעריב לוקחים 43 ש"ח ללאפה, "מפגש הסטייק" 50 מטר לידם 34 ש"ח פשוט לא לקנות היכן שיקר! שמעון | 11.11.15 (ל"ת)
22. בלוף כל המחירים והעלויות שמוצגים הם בלוף אני קונה פיתות במקום שבעלי השוארמה קונים ומשלם 1 ₪ הם משלמים הרבה פחות ממני גם נושא הכשרות זה בלוף הם משתמשים בזה כתרוץ אבל גם שוארמה לא כשרה עולה אותו דבר סתם יהודי | 11.11.15 (ל"ת)
20. אם זה יקר מידי - היו מפסיקים לקנות. זו כלכלה. ואם ממשיכים לקנות ב 30-40 שקל, סימן שהמחיר סביר לרוב האנשים. ב- 150 ש"ח לא היו מוכרים אפילו מנה אחת... אגב, ההשוואה למחירי עזה - מה זה מטומטמת.....!!!! ידעיה | 11.11.15 (ל"ת)
19. להשוות את עזה לישראל?נסחפתם. הנה לכם הסבר מדוע השוארמה עולה בישראל פי 3.5 מעזה. בישראל פול מרויח 6000 ש"ח בעזה 1200 ש"ח שכר דירה בישראל 6500 ש"ח בעזה 1500 ש"ח . חומרי גלם מהיקרים בעולם בעזה פרוטות. ארנונה כ 1200 ש"ח בעזה לא מכירים מושג של ארנונה בישראל מס שולי הנמוך ביותר 20 % בעזה דוכני שוארמה לא שמעו על מס. בישראל תוצר לנפש מתקרב ל30 אלף דולר בעזה 3000 שקל. בישראל כל פועל יוצא לחול פעם בשנה בעזה סגר. בישראל רמת חיים גבוהה בעזה חיים בתוך ביוב והריסות. ועוד ועוד ועוד. אתה הבנתה זה מר' ברוך? שמעון | 11.11.15 (ל"ת)
13. לא צריך שלושה עובדים בדוכן שווארמה בזמנו (2010) הייתי אוכל פעם בשבוע בדוכן שווארמה ברמת גן, ברח הרא"ה. היה שם בדרך כלל אדם אחד, אולי היה עוד אחד בפנים, כבר לא זוכר. ושווארמה בלאפה עלתה אז משהו כמו 30 ש"ח. | 11.11.15 (ל"ת)
12. לא יגמרו להם לעולם החמורים כולם שם חמורים שנתחיל למכור שווארמה מחמורים חבל על הזמן מנה בחצי שקל עם שתיה חיחיחי | 11.11.15 (ל"ת)
10. עזבו את ההשוואה לעזה, מביש. אבל הסיבה הדומיננטית למחירים המצוטטים היא בעיקר חזירות, כן, חזירות + שיטת מצליח. ולא רק בשווארמה עסקינן, ברבים מספור עסקי אוכל - ממסעדות ועד דוכני אוכל רחוב - החזירות הנ"ל חוגגת "נשף אמיתי", וזה שקוף וזה מרתיח, ורשימת המקומות החזיריים שאנחנו מקפידים להחמיץ...מתארכת לה דרך קבע. וצריך לומר גם, שעדיין ישנם מקומות רבים שנותנים תמורה יפה ומלאה, גם אם אינם זולים. ואני בכלל צמחוני, שווארמה...ממש לא, תודה. ישראלי שפוי | 11.11.15 (ל"ת)
9. 90% מהעלויות הן תשומות שקשורות למיסים ורגולציה שבשליטת ממשלת ישראל עלות הבשר גבוהה בגלל מתווכים, רבנות, וכשרות. כמו גם עלות שכ"ע , ארנונה, מיסים, מים, חשמל, רשיונות, כשרות,דלק, הובלות, גז, מכון תקנים, מועצת הירקות והעופות והחלב. כל החבילה הזאת התייקרה ע"י ממשלת ישראל ב-100% ב 7 שנים. בגלל זה הכל יקר במדינת ישראל. את הכסף הממשלה מחלקת למקורבים, לח"כ, לשרים, לקברי צדיקים, לשטחים. ורק לאזרח העובד ולחייל הסדיר לא נשאר. ועדיין כל האספסוף ממשיך לבחור ולתמוך בשחיתות. המדינה על הקרשים. אחד שיודע חשבון | 11.11.15 (ל"ת)
8. למישהי מ-ת"א (תגובה 6) אהבתי את מה שכתבת ואני איתך בעניין הזה. אם את רוצה להכיר, תכתבי לי מלה ל- nakcr7(strudel)yahoo(dot)com מישהו, ת"א | 11.11.15 (ל"ת)
7. פלאפל ושווארמה דורשים תפעול שונה פלאפל - דוכן עם סיר טיגון בשמן עמוק. התערובת מחומוס וירקות. שווארמה - מקום גדול יותר, בדרך כלל עם מקומות ישיבה, תנור גז, דלפק... אמיר | 11.11.15 (ל"ת)
6. זאת הסיבה שהפסקתי לאכול שווארמה לא כי אני צמחונית/טבעונית לא כי אכפת לי שאומרים שרק בחורות בהמות אוכלות שווארמה בלאפה.. (דווקא כולם מתלהבים לראות שבחורה שנראית טוב אוכלת מה שבא לה ובכיף) אך ורק בגלל שזה עולה 40 שקל!! ממש ממש מוגזם מישהי | 11.11.15 (ל"ת)
4. מאוד פשוט הכל ענין של הצע וביקוש, אם אתה משלם 40 שקל לשווארמה, למה שימכרו בפחות? א | 11.11.15 (ל"ת)
2. כמה שטויות!!! לפי החישוב שלכם העלות של מנה פלאפל = 15 שקל תורידו את הבשר מהמשוואה ותקבלו 15 שקל לפיתה פלאפל (לפני הוצאות פלאפל). עובדה שיש בתי עסק שמתפרנסים מפיתות במחיר של 5 שקלים. שום שווארמה לא היתה שורדת מחירים כמו שמוצגים פה. עלויות השוחד לרבנות לא משתנות בין שווארמה לבין פלאפל טל | 11.11.15 (ל"ת)
1. ערימת השקרים של המרואיינים פה לא תיאמן. "וכאן אני משלם 1.40 שקל לפיתה..." לפני 8 שנים מכרו בתל אביב שאוורמה במחיר ממוצע של 10 ש"ח. יעקב | 11.11.15 (ל"ת)
למה השווארמה יקרה כל כך?
102 תגובות לכתיבת תגובה