אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

למה השווארמה יקרה כל כך?

102 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

99.
שקרן עלוב הבעלים של שווארמה שמש . הטורקי הזה עשה לו את המקום .
היה אחלה גבר . עבד על השיח לארג' ברמות שאין דבר כזה . הסועדים שם ממש אהבו אותו . היית משלם כי תמיד שמש היו יקרים ביחס לאחרים אבל אצל הטורקי יצאת מפוצץ . היה שם לך כמות יפהפיה של בשר בפיתה או בשווארמה . הכיר כל לקוח ולקוח והיה מאד נחמד ומסביר פנים לקליינטים בשמש בז'בוטינסקי . שמש הרמאי הוא הראשון שהמציא פיתה קטנטנה בגודל של עשר אגורות . שאחריו כל הייתר יישרו קו . ומאז קוראים או הפיתה של שמש . ומי שלא ידע את מקור הפיתה הזו קרא לה פיתה של שווארמה . . אז שלא יספר לנו סיפורים . מאז החליף את אבא שלו בשווארמה הקמצנות שם חוגגת . זה פשוט מגעיל לשלם 41 שח ללאפה או קצת פחות על פיתה כל כך קטנה ולצאת רעב משם . אגב הטורקי שעבד בשמש נפגשתי איתו לפני מספר שנים בשווארמה לדעתי בשם סעיד בגבעת שמואל הוא רק ראה אותי שם מה זה התרגש מייד זיהה אותי . והפיתה כמובן חגגה ושמחה מכמות הבשר . קראתי מייד לבעלים של השווארמה לסעיד אמרתי לו יש לך אוצר על השווארמה שמור עליו . ואל תקלקל אותו ואת נדיבותו .. כי יש לך כנס שיביא לך קליינטים רבים . סעיד כמובן הבטיח שבחיים הוא לא יגביל אותו ואת היד הרחבה שלו .
קזימודו | 06.01.18
96.
גנבים לא רק שאורמה יקר גם פלפל יקר
אני מפסיק לאכול אצל גנבים - מצאתי מקום פלפל זול מוכר בזול ב10 ש"ח ושאורמה ב19 ש"ח אם אני מוצא יותר זול אני עובר - אפילו אם אני מת מרעב לא נותן לאף אחד לגנוב אותי במחירים שלא תגידו לי עליות ובטיח תמיד אפשר להרוויח סביר בלי לפגוע לנו בכיסים מה גם אני עבדתי בשביל הכסף הזה בכיס
ישראל | 07.01.17
95.
שקרנים אין דבר כזה ג'ין עלויות כאלו קודם
שקרנים אין דבר כזה ג'ין עלויות כאלו קודם כל מחיק הפיתות זה אולי 20אגורעת לפיתה בכמויות הירקות זה כמעט חינם קונים בארגזים  הטחינה כלום הבשר הם קונים בכמויות ישר מהיבואנים עלות פיתה שווארמה כולל כל המרכיבים גם שעד משכורות ומיסים זה לא יותר מ10שקל גג איזה שקרנים יכלו למכור ב20או 25אבל לא למה שלא ירוויחו יותר ואתם יודעים מה אני מחכה לקומיקס של השווארמה אחד ישר שיקום ויאמר פנתה שווארמה איכותית ב20שקל בכלל כל הדיבורים האחו שאין רווח והם לא מייעצים לאנשים לפתוח דוחן שווארמה זה דיבורים מכוונים עם מטרה ברורה שלא יהיו להם יותר מתחרים לדעתי מישהו ירים את הכפפה בקרוב
Bone | 09.08.16
85.
האשמה בנו בלבד !!!
כולם כבר רגילים לבכות ולקנות כדאי אולי גם אותם ללמד מהו כוח קניה תלמדו מבני ברק או מאה שערים זול כי הלקוח יודע להילחם מרוויח הרבה פחות אבל קונה הרבה יותר תפסיקו להתבכיין כמו תינוקות ותתחילו לתת להם באמת להרגיש שאנו יכולים להשפיע שמש צוחק על כולם ! אל תקנו !!! ונראה אם המחיר ירד או לא .
רובי  | 15.11.15
79.
חזירות ישראלית
אתם מבינים למה מכל העסקים שנסגרים הכי הרבה בשנה זה תחום המסעדנות ? כי הישראלי המצוי פותח דוכן שווארמה או מסעדה ורוצה להיות מיליונר בשנה וחצי , אז מוכר במחירים חזיריים וכך הוא גם נופל כי מייד מתרחקים ממנו . במחירים כאלה עדיף כבר לשבת במסעדה להוסיף כמה שקלים ולאכול כמו בן אדם ולא כמו חוראני בפיתה במחיר מופקע . שווארמה בארץ זה בסך הכל כמה כליפות של הודו שמגרדים מהמתקן שווארמה אין בהם טעם ולא ריח למעט שומן הכבש שמוסיפים .ולך תדע באיזה תנאים מוחזק הבשר .
דודו | 13.11.15
76.
העליות שעשה הרו"ח הנכבד מצוצות מהאצבע.
לעלויות שרשומות בתרשים אין אחיזה במציאות. תכפילו אותן ב% 50 ותגיעו לעלות בפועל של לא יותר מ12 ש"ח למנה מה שגוזר למנה שווארמה מחיר לקוח של גג 20 ש"ח עד 25 ש"ח לחזירים מביו בעלי הדוכנים. זה רחוק מה-43 שהפריארים הלא נגמרים של דבוש משלמים לו תיבין ותקילין.
עבודה בעיניים | 12.11.15
72.
חברים קנו שווארמה בקצביה ועשו בבית טעים וטרי .מתכון בפנים
בקשו שווארמה הודו מהקצב חתוך לרצועות דקות ללא שומן .בצל קצוץ תבלינים כמון פלפל שחור מלח כורכום . לערבב הכל להכניס למקפיא לחצי שעה לחמם מחבת ברזל עם מעט שמן זית טהור .לזרוק הכל למחבת ולהשחים חמש דקות .להכין ציפס סלט חומוס לאפה טובה סחוג פיטרוזיליה למי שאוהב לגלגל .
אור | 12.11.15
70.
הנה הקופיקס של השווארמה- "חופשי בפיתה"- 26 ש"ח 30 בלאפה
הגעתי למקום, נקי כמו בית מרקחת , סלטים טריים והכי חשוב ניתנת לך פיתה טריה חמה ומגש גדול שכרגע חתכו לתוכו כמות נכבדה מאוד של שווארמה. באמצעות מלקחיים אתה מתחיל להעמיס בעצמך כמה שווארמה שרק תרצה עד להתפקע. לוקח צ'יפס בצלוחית וחמוצים +שתיה ב 5 ש"ח והתענוג מתחיל. אחרי הכל אתה שואל איפה הקאטץ' אז אין כזה. מקום מנצח שראוי שרבים יכירו ובפרט שמש שנמצא 30 מטר קדימה. ז'בוטינסקי 69,רמת גן 053-9381045
דן | 12.11.15
69.
צוו / חוק שיגדיר משקל מנת שוארמה, מנת מזון
בעיה עיקרית משקל המנה בחו"ל יש כלי מידה שאותו ממלאים, סלטים, שווארמה, . שימלאו מנת שוארמה, בשר, על משקל. התשלום לפי משקל, הוגן לכולם ובר שהוואה יש מי שמוכר שוארמה בזול, אבל כמו קוסם ממלא כמות קטנה ומיד ממשיך למלא סלטים. לך תתווכח . לכן: צוו / חוק שיגדיר משקל מנת שוארמה, מנת מזון
רז | 12.11.15
68.
hajeu vbgrho kpbhbu
להזכיר לכולם גם על קפה אמרו פעם שפחות מ 10 שקלים לכוס וצפונה אין כמעט רווח והיום מוכרים מאפים קפה קפה בטעמים ואפילו אוכל מבושל (גם בשרי )ב 5שקלים אז אמרו כמאמר השיר "הציבור מטומטם הציבור ישלם" הבעיה היא לא השווארמה זה לא מוצר בסיסי שימכרו בכמה שרוצים הבעיה זו האווירה שמאפשרת לעשוק את הציבור בתחומים החשובים באמת חינוך רווה בריאות דיור וכ"ו ראה גם מתווה הגז או מכירת גולן טלקום האיום האמיתי זה לא דעאש זה הטלפון מהבנק.......
ניסים | 12.11.15
66.
שקר בשווארמה , היא יקרה כי אנחנו משלמים כל מחיר
לגבי פיתות הבחור משקר, פיתות נמכרות 10 ב- 12 ש"ח , על כמות גדולה הוא בוודאי מקבל הנחה. אותו הדבר בשאר העליויות שלו , הוא לא מדייק... המחיר נקבע ע"י צרכן!!! אם נתאפק קצת ולא נקנה מה שיקר מדי - המחירים יירדו , זה נכון לגבי כל מוצר כמעט.
crash | 12.11.15
64.
במניכן ( אחת הערים היקרות בגרמניה אם לא היקרה ) .
נשבע לכם נשבע ש ב 3 ימים בזבזתי 50 יורו , אני לא בטוח לגבי הדיור ת'אמת . אבל מבחינת אוכל פשוט בדיחה יותר זול מהשטחים ואני אומר את זה בהתחייבות לדברי. תחבורה ציבורית מעולה וזולה . קבב שהוא הפאסט פוד הכי פופולארי בגרמניה שנחשב היום למאכל מקומי :) למרות שהטורקים הביאו את זה אבל מרוב שהוא פופולארי שם ומוכר יותר ממקדונ'לס למשל . קניתי בקבוק נסטה ( פחות טעים מפה ) באינגליש פארק וגם גלידת בין אנד ג'ירי שלמתי 2.5 יורו ואז פתאום יצאתי מהמכולת והמוכרת יצאה אחראי והחזירה לי יורו אני אומר לה למה אומרת לי אני טעיתי בחישוב הנסטה עולה 0.5 יורו ולא 1.5 ו הגליד יורו . קניתי הייד אנד שולדרס ב 2.5 יורו פה עולה 30 שקל דודורנט X עלה יורו . אני לא ישקר לגבי הביגוד כי המחרים פחות או יותר היו כמו בארץ
המעניש  | 12.11.15
62.
כל כך הרבה טעויוןת בחישוב
שאוורמיה מצליחה לא מוכרת 200 אלא 2000. לכו לשאוורמה שמש או שמעוני בנס ציונה ותראו איך זה נראה בצהריים... מטורלל חוץ מזה- בכמויות האלה אני בטוח שהמחירים נמוכים ממה שאנחנו משלמים בסופר. אם אני קונה פיתה ב-1.20 אני בטוח ששוארמיה שקונה עשרותאלפי פיתוצת בחודש קונות את זה בחצי. גז חשמל מכשור ב-2.8 למנה? מגלם 3000 ש"ח הוצאות ליום. זה 60K בחודש, 720K בשנה. מוגזם. בקיצור- מומחי המזון האלה העמיסו על הפיתה המסכנה את כל חוליי הכלכלה הישראלית, וכרגיל מי שמשלם זה הצרכן. אגב- אחרי שאתה משלם 35 על שאורמה, יש גם בקבוק של מים שחורים הנקרא קולה ב-12 שקל. מעניין לפרק את מבנה העלויות של הנוזל הקסום הזה..
דני | 12.11.15
55.
אמיל מנסה לחרטט אותנו
1.40 שקל עולה לו פיתה ? באמת..... יש שתי מאפיות לידו : אחת מרחק 2 דקות ליכה והשניה מרחק 3 דקות הליכה. המאפיה הראשונה מוכרת 12 פיתות ב 10 שקלים כולל מע"מ השניה מוכרת 10 פיתות ב 8 שקלים גם כולל מע"מ. הפיתה של השווארמה היא תמיד קטנה יותר מהפיתה רגילה אז צריך להיות עוד יותר זול. אז איך הוא מצליח לשלם פי 2 על פיתה ? שלא לדבר שהוא מקבל החזר על המע"מ...
תום | 12.11.15
52.
חחח 60 שקל לליה זה מה שאני משלם אצל הקצב!
הרשת קונה בפחות מזה. אל תהיו פריירים! אני קונה שייטל טרי קצוץ דק, ליה ומכין אחלה שוורמה על הפלאנצ'ה. התיבול על בסיס הל, קינמון, פלפל שחור ומלח. הבשר לא עבר המלחה כמובן. הניחו חצי פיתה פתוחה על הצלחת, עליה את הבשר הטחון ורוטב טחינה ביתית. אפשר בצד עגבנייה ובצל צלויים וגם פלפל ירוק חריף
 | 11.11.15
48.
רחוב דב הוז בחולון מחירים הזולים בארץ
פלאפל =6 שח (רצון ויש עוד אחד מול פיצה קיד) פיצה =20 שח מגש (דודא לפיצה, פיצה שמש) שניצל בפיתה=15 שח ( רצון, חצי חינם) שווארמה בפיתה=20 שח (שווארמה חצי חינם ויש עוד 2 ליד ככר סטרומה) קוקה קולה בפחית=5 שח (רצון, קופיפו) הפוך, מאפה= 5 שח (קופיפו)
דן חסכן | 11.11.15
46.
לא ממש קשור, אבל אולי כן.
יצא לי היום לעבור בקניון רמת אביב. משהו שקשור לעבודה. יוצא לי להיות שם מדי פעם. הייתי רעב. עליתי למתחם המזון למעלה. ראיתי את "המטבח של סימה", נראה לי עדיף על מקדונלדס או אוכל מתועש אחר. הזמנתי שניצל בצלחת + סודה. קיבלת צלחת די גדולה. הטעם היה סביר ואכן שבעתי. הסלט היה ברובו מלפפונים. סכו"ם מפלסטיק. גבו ממני 59 שקל (!!!). בהתחלה חשבתי שזו טעות. הבטתי בתפריט על הקיר - זה אכן היה המחיר. בהתחשב בכך שקניון רמת אביב הוא לעשירים, המנה הבסיסית הזו היתה צריכה לעלות לכל היותר 45 שקלים, וגם זה הגזמה. מן הסתם, לא אוכל יותר במטבח של סימה ואמנע מכל מי שאני מכיר לאכול שם.
עוז גילרוביץ' | 11.11.15
40.
אני בעד שמחיר מנה שוארמה יעלה מיליארד שקל
לחלופין אני מוכן לסבסד מכיסי את מחירי המנות שיהיו בחינם, בתנאי שכל מנה תכלול בתוכה גם מנת רעל. למה לעזעזל עגל שחי בקושי שנה ועוד חי אותה בתנאים מחפירים צריך להירצח ביסורים כדי שלאדם חסר לב יהיה יותר טעים בפה???? http://anonymous.org.il/cat18.html
איש עקרונות | 11.11.15
27.
חישוב העלויות מוטעה ביסודו, עלויות מנופחות
חצי מהבשר במדינה מוברח מהשטחים (כבשים, בקר) או מקורו בגניבות. בשר עוף - חצי ממנו מקורו במטילות זקנות שנמכרות ב-0 מחיר למשחטות (כמובן שמדובר בבשר נחות מעופות שעברו התעללות קשר ואחרי שנת חושך) חציו השני של בשר העוף או הודו - מקורו בשיירי עופות - שרידים של העופות לאחר שחיטתם והסרת הנתחים האיכותיים. צריכים לזכור - בשר שווארמה נוצר מהשאריות. אלו לא הנתחים המובחרים. כנ"ל השומן. מחירי הפיתות והסלטים נמוכים בהרבה - מדובר ב- 200 גרם סלט מכסימום (מחיר 50 אגורות) ופיתה שמחירה לא יותר מ- 50 אגורות לסיטונאים שקונים בכמויות. עבודה? - עובדים משתכרים שכר מינימום, העובדים הלא חוקיים אפילו פחות מזה.
אמיר | 11.11.15
19.
להשוות את עזה לישראל?נסחפתם.
הנה לכם הסבר מדוע השוארמה עולה בישראל פי 3.5 מעזה. בישראל פול מרויח 6000 ש"ח בעזה 1200 ש"ח שכר דירה בישראל 6500 ש"ח בעזה 1500 ש"ח . חומרי גלם מהיקרים בעולם בעזה פרוטות. ארנונה כ 1200 ש"ח בעזה לא מכירים מושג של ארנונה בישראל מס שולי הנמוך ביותר 20 % בעזה דוכני שוארמה לא שמעו על מס. בישראל תוצר לנפש מתקרב ל30 אלף דולר בעזה 3000 שקל. בישראל כל פועל יוצא לחול פעם בשנה בעזה סגר. בישראל רמת חיים גבוהה בעזה חיים בתוך ביוב והריסות. ועוד ועוד ועוד. אתה הבנתה זה מר' ברוך?
שמעון | 11.11.15
10.
עזבו את ההשוואה לעזה, מביש. אבל הסיבה הדומיננטית למחירים המצוטטים היא בעיקר
חזירות, כן, חזירות + שיטת מצליח. ולא רק בשווארמה עסקינן, ברבים מספור עסקי אוכל - ממסעדות ועד דוכני אוכל רחוב - החזירות הנ"ל חוגגת "נשף אמיתי", וזה שקוף וזה מרתיח, ורשימת המקומות החזיריים שאנחנו מקפידים להחמיץ...מתארכת לה דרך קבע. וצריך לומר גם, שעדיין ישנם מקומות רבים שנותנים תמורה יפה ומלאה, גם אם אינם זולים. ואני בכלל צמחוני, שווארמה...ממש לא, תודה.
ישראלי שפוי | 11.11.15
9.
90% מהעלויות הן תשומות שקשורות למיסים ורגולציה שבשליטת ממשלת ישראל
עלות הבשר גבוהה בגלל מתווכים, רבנות, וכשרות. כמו גם עלות שכ"ע , ארנונה, מיסים, מים, חשמל, רשיונות, כשרות,דלק, הובלות, גז, מכון תקנים, מועצת הירקות והעופות והחלב. כל החבילה הזאת התייקרה ע"י ממשלת ישראל ב-100% ב 7 שנים. בגלל זה הכל יקר במדינת ישראל. את הכסף הממשלה מחלקת למקורבים, לח"כ, לשרים, לקברי צדיקים, לשטחים. ורק לאזרח העובד ולחייל הסדיר לא נשאר. ועדיין כל האספסוף ממשיך לבחור ולתמוך בשחיתות. המדינה על הקרשים.
אחד שיודע חשבון | 11.11.15
2.
כמה שטויות!!! לפי החישוב שלכם העלות של מנה פלאפל = 15 שקל
תורידו את הבשר מהמשוואה ותקבלו 15 שקל לפיתה פלאפל (לפני הוצאות פלאפל). עובדה שיש בתי עסק שמתפרנסים מפיתות במחיר של 5 שקלים. שום שווארמה לא היתה שורדת מחירים כמו שמוצגים פה. עלויות השוחד לרבנות לא משתנות בין שווארמה לבין פלאפל
טל | 11.11.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת