אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כבר לא אוהבים נקניקיות: צניחה במכירות הבשר, המפעלים מצמצמים פעילות

54 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

52.
"צריכת בשר מעובד הוכחה כקשורה לסרטן המעי הגס"
אף שאיני אוכל נקניקיות ובשר מעובד אין שקר גס מזה!!! במיוחד לאור העובדה שארגון WHO חזר בו אבל - יש כאן הזדמנות פז ליצרנים להציע קו מוצרים חדש ואיכותי על בסיס חומרי גלם איכותיים ובלי כל הסוכר, העמילנים, חומרי הטעם הסינתטיים והחומרים המשמרים המזיקים שהוסיפו עד היום.
 | 01.12.15
51.
חדשות מצויינות! תעשיית הסרטן תסגור את שעריה בקרוב
ההודעה של ארגון הבריאות העולמית היא מאוד עדינה...אם הם לא היו מושפעים מהלוביסטים של תעשיית הבשר אז מזמן הם היו ממליצים להימנע לחלוטין מכל סוגי הבשר. כמובן שחלב גרוע יותר מבשר אבל הלוביסטים של תעשיית החלב חזקים הרבה יותר וזו הסיבה שהם לא יצאו בהמלצות דומות.
ירון | 01.12.15
47.
All My Sons by Arthur Miller
לקרוא כדי להבין כיצד הקפיטליזם (החזירי, כל קפיטליזם הוא חזירי בהגדרה) טורף את איכות החיים של ההמונים. הקפיטליזם הוא טפיל שמוצץ את דמו של האורגניזם המארח (מעמד הפועלים) עד שהוא נוטש את המארח הגוסס ועובר לאורגניזם חדש. כפי שהקפיטליזם נוטש כיום את ארה"ב ועובר לסין ולהודו (חפשו בגוגל Detroit stray dogs). מנוצלי כל העולם - התאחדו! אין לכם דבר להפסיד זולת כבליכם.
Joe Keller | 01.12.15
46.
לא יותר נכון לעדכן את קו המוצרים ולהפוך אותו ליותר בריא ?
עוד לפני ההצהרה של ארגון הבריאות צמצמנו משמעותית את השימוש בפסטרמה .. ולא בגלל שיקול בריאותי (להפך, תמיד חשבנו שזה סוג של פשרה סבירה) אלא בעיקר בגלל שלא מצאנו פסטרמות טעימות - כמעט כל הפסטרמות שיש בשוק מכילות סוכרים ברמה שמפריעה לטעם ... אני לא חושב שמדובר בארוע זמני - וטוב תעשה התעשייה אם תעדכן את קו המוצרים - אפשר ליצר פסטרמה מנתחים שלמים ולא מעובדים, אפשר לוותר על ערמות של תבלינים , סוכרים ומלחים ... נסו לראות במצב הזה הזדמנות.
m | 01.12.15
39.
בשר זה פאסה ,העתיד זה צמחונות ואכילת חרקים
תעשיית הבשר כיום ,זאת פשוט תעשייה ,הבשר של היום זה לא הבשר שאנשים היו אוכלים במאה ה-20 ,זה בשר מפוצץ באנטיביוטיקה הורמונים ,קורטיזול במיוחד(הורמון לחץ) מתכות כבדות ועוד הרבה מאוד דרעק ,בתור אחד שהיה אוכל בשר עד תחילת שנות העשרים והרבה. אחרי שעברתי לצמחונות על סף הטבעונות(אני עדיין צורך ביצים אך אלה ביצי חופש אורגניות ויוגורט וגבינה צהובה מדי פעם) אני יכול להגיד לכם שאני חולה פחות ,בדיקות דם של ילד בן 16 בשיא הכושר ומאושר ,ההתחלה קשה אבל תאכלו פחות בשר תחסכו יותר כסף על תרופות ואולי אפילו תוכלו להוזיל את סל הקניות שלכם ,אני הצלחתי :)
אבי | 01.12.15
36.
ממתין לבכליון עניים לדוח על קרינות הסלולאר והשפעתו על המוח והתאים בגוף
אז מישהו קם ואמר יש חומרים מסרטנים בבשר מעובד.... מה זה משהו חדש ... לא! רק עכשיו זה טרנד לצעוק....בשר מעובד= סרטן ומה זה כל החומרים שמכניסים לנו לשאר המוצרים כמו E 41 או זרחן או חנקן ומוצרים בעלי קודים שונים שרק השמות שלהם יגרמו לנו להרים גבה. ומה עם הסלולאר ש24 שעות צמוד אלינו ונמצא גם בסביבה שלנו וביחוד קרוב למוחינו ולילדנו שמשחקים עימו. מה ההשלכות לכך מישהו יודע? לא! כי אין מחקר לאורך השנים ומעיד על פגיעה חד משמעית. בשימוש מופרד או בנסיעתו על גופנו. ואם קיים מחקר- משתיקים אותו תמורת כסף או חקיקה מתחת לרדאר. בעבר היה סרט תעודה המעיד על השפעות ההמבורגר של מקדונלנס וכיצד חברי ההנהלה קשורים לסנטורים ואפילו קרובים פיזית לבית הנבחרים שמטרפדים כל נסיון לבצע חקיקה על שימוש בתעשיית המזון בבתי הספר שבארצות הברית. בסרט מופיע: בחור שבמשך חודש שלם אכל רק המבורגרים של מקדונלס ובדיקות הדם שלו הלכו להחלו לחרוג באופן קיצוני מהנורמה עד לכדי הריסת מערכת החיסונית ופגיעה קשה בכבד ובשאר הגוף, הניסוי הופסק לאחר 23 ימים לערך.
רפי | 01.12.15
33.
נקווה שהמשבר יגרום ליצרנים לשפר את המוצרים שלהם
ליצור נקניקים ונקניקיות מבשר איכותי ולא משאריות בשר בלתי מזוהות. להפחית את החומרים המשמרים ולהעלים את הניטראטים. וכן לקדם פסטרמות אמיתיות שמעושנות באופן טבעי. במקום הג'לי שהיום מכינים מבשר טחון בטעם דמוי פסטרמה.
אמנון | 01.12.15
32.
אירוע חולף או מגמה מתמשכת?
להערכתי, ירידה של 40%-45% בשוק היא אירוע חולף, והצריכה תעלה כשמסקנות איגוד הבריאות העולמי ומשרד הבריאות יישכחו. עם זאת, תהיה ירידה של השוק כולו לעומת המספרים שהיו לפני פרסום המסקנות. כלומר, תהיה גם מגמה מתמשכת. כבר זמן רב שהיצרנים עובדים על עוד ועוד מוצרים שמכילים רעלים שונים כדי להגדיל נתח שוק, או במילים אחרות לקבל יותר כסף. הגיע הזמן שהם יעשו עם הכסף הזה את הדבר הנכון - פיתוח מוצרים שאינם מכילים רעלים שונים. זה אפשרי, קיימים תחליפים טבעיים או בריאים לכמעט כל דבר, זה רק עניין של מחיר. היצרנים כבר מתכננים עכשיו איך ליצור מוצרים איכותיים יותר ובמקביל להסב את העלות על הציבור, כמובן.
יגאל | 01.12.15
31.
אסור לאכול בימינו בשר, מוצרי חלב ודגים ולשתות חלב - כולל בשבת!
כל האוכל הזה מתועש "מיוצר" תוך צער בעלי חיים (איסור חמור ביהדות), ותוך צער וסבל רבים - כולל כימיכלים, אנטיביוטיקה והורמונים - זה פשוט רעל לגוף כמו קולה וסכנת נפשות! עדיף לחזור לגדל את הפירות והירקות שלנו בעצמנו - כי בסופר זה פשוט באדמה מרוססת לגמרי. הבריאות שלנו - הפיזית והרוחנית חשובה יותר מרווחי המשווקים. זכרו - you are what you eat
אסף | 01.12.15
10.
כמה שהמדינה הזו עקומה ומושחתת...
למרות ההמלצה החמורה של האגודה האמריקאית לסרטן להמעיט בבשר מעובד, נשיא התאחדות התעשיינים פונה למשרד הבריאות בבקשה שיחזור בו או יגבש המלצה חמורה פחות. ולמה זה? כדי שלא לפגוע בהכנסות התעשיינים. ואני פונה לשרגא ברוש ואומר לו - אם השיקול שלך הוא שמירה על הכנסות המפעלים (או אפילו שמירה על מקומות העבודה של העובדים במפעלים אלה) גובר על בריאות האזרחים, אז לך לעזאזל!!! נכון, יש פגיעה בהכנסות המפעלים המייצרים בשר מעובד. אז שיתחילו לייצר מוצרים בריאים וישווקו אותם ללקוחות שלהם. אלה שהפסיקו לצרוך בשר מעובד לא הפסיקו לאכול והם מחפשים אלטרנטיבות בריאות. תייצרו מוצרים בריאים ותמשיכו להרוויח כמו קודם.
איתן (לא צמחוני ולא נעליים) | 01.12.15
8.
איזה בשורה טובה על הבוקר...
א. הספקים עשקו אותנו עד היום וזה מוכיח שהכוח האמיתי בידים של כולנו(קרי מגה שעומדת לקרוס בגלל חזירות). ב. מאוד לא בריא יש המון תחליפים הרבה יותר בריאים היום, סויה, טונה(במים), ועוד.. כל הכבוד לישראלים שאולי נוכל להתגאות במושג לא פראיירים סוף כל סוף, השלב הבא דיור.
יגאל | 01.12.15
7.
העולם יבין לבסוף
שמוצרים מן החי אינם מזון לבני אדם ! האדם לא נועד לאכול את בשר החיות ולא לצרוך את הפרשותיהן - ביצים, חלב, דבש. זה בא בדרך הקשה של מחלות ופגיעה קשה בסביבה (זיהום המים, הקרקע, האוויר, המזון) שהורסת את כדור הארץ, שמגיב באגרסיביות. אם לא נפסיק היום להשמיד את הטבע - ילדינו ונכדינו יכחדו מכדור הארץ !
חיים | 01.12.15
3.
למה לכל הרוחות צריך לעבד פסטרמה??????
לוקחים חזה הודו שמים בתנור ופורסים. מה עוד צריך? למה צריך למלא אותו במים וחומרים אחרים? גם ככה חיי המדף לא ארוכים במיוחד. לגבי שאר הנקניקים, זו באמת בעיה. כי הנקניקים הוורודים שמכילים נוצות ורגליים באמת גרועים. יש גם את הנקניקים הקשים שהם מראש מלאי שומן. גם אותם לא צריך. אבל נניח כתף בקר שממש רואים את הבשר בו. למה צריך לעבד אותו? למה צריך להוסיף לו חומרים בכלל?
פסטרמאי | 01.12.15
2.
הגיע הזמן להעביר את תעשיית המזון המתועש למאה ה-21
הגיע הקץ לטכנולוגיות של המאה ה-20 שהתמקדו ביעילות כלכלית ובטעם מושך בלבד. זו הגישה הקפיטליסטית שעברה זמנה ואם יצרן מזון רוצה קשר אמיתי עם הלקוחות, הוא צריך לדאוג גם לבריאותם. כמה מאיתנו עוברים ליד עוגיות, קורנפלקס, ריבה או כל דבר אחר, מסתכלים לא רק ברשימת המרכיבים אלא גם בהצהרות וההתחייבות של היצרן להכין אוכל לא מזיק, ואם זה לא מופיע מדלגים .. רוב ההורים שאני מכיר הם כאלה. לפני כמה שנים זוגלובק יצרו מלווח ללא שומן מוקשה, קנינו רק אותו, מרגע שהורידו מהמדפים פשוט לא קונים. יש קורנפלקסים טעימים שהיו פעם עם טרטזין, הורידו אותו אבל השאירו שומן צמחי מוקשה .... זה לא עובר יותר חברים, זהו. נגמר. אנשים רוצים אוכל מועיל שאינו מכיל אלמנטים שאינם מזינים או נדרשים, מי שלא מבין זאת ייכחד עסקית, ואישית אני נדהם שהיצרנים עצמם לא מבינים שאם הם מרעילים את הלקוחות שלהם, סופם שישארו לבד.
חנן | 01.12.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת