73. האריזה לא מושכת. במילקי שקוף וניתן לראות; ביולו אין מושג מה יש שלא לומר שהגביע קטן מהממוצע ויקר בלי סיבה. שילמדו מקמפיין JOY איך לשווק. כד | 05.12.15 (ל"ת)
72. הכי טוב לא לקנות ולא לאכול "מעדנים" מלא בסוכר, שומן, ומספרי E למיניהם. תשאירו את הנקניקים (ניטריט מסרטן), ה"מעדנים", מאפים מוכנים: מלאווח, ג'חנון, בורקס (שומן רווי ושומן טרנס), והשניצלים (עשוי משאריות ופסולת של תעשיית הבשר שנטחנים למשחה) וכן עוגות ועוגיות מוכנות (סוכר ושומן רווי, מספרי E מסתוריים) ומשקאות כגון קולה על המדפים ותקנו אוכל כמה שפחות מעובד: לחם מלא, קמח מלא, ירקות(גם קפואים), פירות, קטניות, בשרים רזים, ביצים, דגים. לגבי המתקה אני משתמש בממתיק מלאכותי, שכן בעוד שלגבי ממתיקים מלאכותיים יש דעות סותרות לגבי נזקים לגבי סוכר יש תמימות דעים שהוא מזיק. אם נערכים נכון לא צריך להשקיע בממוצע יותר משעה ביום על הכנות ובישולים וכך מרוויחים אוכל טעים מאוד, טרי, במקרים רבים זול, ולא פחות חשוב בריא. אני הפסקתי לפני שנה וקצת לצרוך את הנ"ל וכן הפסקתי לשתות קולה ומאז: אין לי יותר כמעט כלל כאבי ראש (היו לי 1-2 כל שבוע), אני ישן יותר טוב בלילות, היו לי בעיות עור ברגל שנרפאו, ואני מרגיש יותר עירני וחד. ס. | 04.12.15 (ל"ת)
71. אחרי שטעמתי יולו לא יכול לחזור למילקי היולו טעים ברמות. המילקי לידו מרגיש כמו משהו נחות. שנים אכלתי רק מילקי. פעם אחת ניסיתי יולו. אח"כ קניתי שוב מילקי ופתאום הוא הרגיש כמו משהו זול ולא ממש טעים. חזרתי ליולו ומאז אני אוכל רק יולו. רואים שתנובה השקיעו. יצא ממש טעים והמרקם מעולה. פשוט מעדן פצצה! רונן | 03.12.15 (ל"ת)
66. לא מרגיש כמו שוקולד אמיתי, מרקם לא כייפי ולפי כמות המגיבים בנושא הזה אני מבין שאני לא לבד. היחידי שהיה לו טעם של שוקולד והיה באמת טעים זה דווקא השוקולד הלבן. אבל הרבה אנשים תקועים באגדה האורבנית ששוקולד לבן זה לא שוקולד ובטח בכלל לא מנסים. היחידי שאני קונה מהסדרה. בכל מקרה בסוף אנחנו עדיין הכי אוהבים דני, גם המבוגרים :) דל שומן. מרקם קליל ואורירי, לא צריך יותר. יובל | 03.12.15 (ל"ת)
65. שני מכסים ועדיין פתוח הכמות קטנה טעימה ונגמרת במכה אחת , בכלל למה צריך 2 מכסים , זה לא מוצר גבינה לשימוש רב פעמי . הרבה פעמים הגביע נמעך והסתבר שאינו אטום , המכסה הקשיח מרמה ומסתיר את אי האטימה של שכבת הפלסטיק מתחת | 03.12.15 (ל"ת)
64. מה לעשות, יולו לא טעים. כדי שאפשר לכתוב על מוצר "מכיל שוקולד אמיתי" הוא צריך להכיל חמאת קקאו. חמאת קקאו זה דבר נפלא בטבליות שוקולד, אבל כשמוסיפים אותו למעדן חלב זה הופך למשהו שמרגיש כמו גוש מרגרינה כבד ומגעיל. העובדה שמוצרים רבים מכילים קקאו ולא "שוקולד אמיתי" זה לא תמיד דרך "לעבוד עלינו", אלא פשוט בגלל ששוקולד אמיתי לא מתאים שם. כך המקרה במעדני חלב בטעם שוקולד, אבקת שוקו לשתיה ועוד. אגב, בקרמבו דווקא כן עובדים עלינו וחבל :/ איתי | 03.12.15 (ל"ת)
63. עובש או לא - אני מת על המעדן הזה בתכל'ס, זו סדרת המעדנים הכי טובה שטעמתי עד היום. אני מאד מקווה שהם יחזירו אותה לייצור מלא בהקדם. עופר לנדא | 03.12.15 (ל"ת)
62. השם החדש של המוצר הוא יו-לא לא לא לא לא לא לא תגידו לא גדול לתנובה ולשטראוס נקמה חדשה בדרך להחרים אתה חזירים לתמיד שביא | 03.12.15 (ל"ת)
56. אם הבעיה באמת בסגירת ברדיד יש לי פיתרון כל שהם צריכים לעשות הוא להרחיב את השוליים ולהחליקם בפס הייצור של האריזות. כך כשהמכשיר ששם הרדיד לוחץ עליו עם דבק, אין סיכוי שלא ייסגר. סגירה לא הרמטית קשורה אך ורק לשוליים לא טובים. אלי | 03.12.15 (ל"ת)
54. אני מלכתחילה לא מבינה. . . למה אנשים קונים את המעדן הקטן הזה במחיר של לא פחות מ- 5 ש"ח??? נועם | 03.12.15 (ל"ת)
48. מה זה "יוקרתי"? אתם בטח מתכוונים "יקר" אין שום דבר יוקרתי בג'יפה המלאכותית הזאת. מינסק | 03.12.15 (ל"ת)
46. מעדני חלב - לא תודה! מעדני חלב הם מוצר מזיק מאוד לבריאות! מלא סוכר. ועכשיו גם עובש! אככככככס זיו | 03.12.15 (ל"ת)
45. יולו מוצר נחמד אבל לא שווה את המחיר. לחם וחלב קודמים להכל יש כסף בקושי לאוכל אמיתי, אז לקינוח? הגזמתם. מעמד ביניים | 03.12.15 (ל"ת)
43. אנחנו החלטנו בבית לא לשלם את המחיר המופקע למרות שזה היה נראה מפתה ואנו מתים על שוקולד ראובן | 03.12.15 (ל"ת)
42. יולו- ממש לא טעים, מלא סוכר!! לקחתי ביס וכמעט הקאתי , זה לא מעדן שוקולד אמיתי. מעדיף שוקולד איכותי אמיתי ככגר | 03.12.15 (ל"ת)
41. הכל זה עניין של שיווק. היכונו לקבל את "יולו אנטיביוטיקה" למה לעמוד בתור בסופר-פארם? למה להתעצבן בתור לקופת חולים (כן, גם אני רק לקבל מרשם)? למה להתעסק עם אריזות ועם תאריכי תפוגה? מהיום אתם יכולים לקבל את האנטיביוטיקה שלכם כבר במכולת השכונתית. כן, זה נכון, יולו אנטיביוטיקה. טעים, מזין והכי חשוב - הורג את רוב החיידקים המוכרים (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש) יוני | 03.12.15 (ל"ת)
40. לא אוהב את תנובה כלל אבל יולו מכניס את מילקי ואחרים לכיס הקטן נקודה מדובר על מעדן מאוד טעים לא סמיך ולא בטיח באמת שוקולד אמיתי ולא קקאו. מוצר מעולה מאוד מומלץ אנשים צריכים לטעום לפני שמגיבים. | 03.12.15 (ל"ת)
37. השבוע הייתי בסופר והנה מדף יולו ריק לגמרי. תהיתי איזה גרם לאנשים להתנפל על הממתק הרעיל הזה ולקנות עד האחרון ועד ניקוי המדף לגמרי. עובש זה הדבר הרע היחיד שם? מחשבות | 03.12.15 (ל"ת)
35. עובש ב- "יולו" כצרכנית של המוצר, שלזכותם ייאמר שהוא טעים מאוד, גם אני נחרדתי שכפתחתי את המעדן בבית וכל חלקו העליון היה מרבד עובש דוחה. חשבתי שאצלי אירע מקרה פרטני בלבד אך מסתבר כי הדובר במוצרים ששווקו במצב האמור לקהל הרחב, וחבל שכך [בלשון המעטה]. תנובה - הגיע הזמן שתחדלו לזלזל בכיסו של הצרכן הקטן! ורד | 03.12.15 (ל"ת)
34. אפשר להתווכח על הטעם, אבל האריזה אכן נוראית! כמעט חצי מהמעדנים שקנינו נזרקו לפח בדיוק מאותן סיבות שמופיעות בכתבה (אריזה פתוחה, טעם מקולקל, מרקם לא אסטטי וכו'). אמנם "יולו שוקולד מריר" היה הכי טעים לנו, אבל כך לא משווקים מוצר "יוקרתי"... לא ניתקלנו באריזה אחת שסגורה כמו שצריך, בושה! באמת מרגיש כמו מוצר סיני! | 03.12.15 (ל"ת)
31. גם אצלי היה במעדנים עובש, לפני שראיתי וטעמנו, היה למעדן טעם של חומר לכלים התקשרתי אליהם, הודעתי, הם לא טרחו להגיע ולקחת את המעדנים ע"מ לבדוק. פשוט שלחו מכתב פיצוי סטנדרטי כדי שאגיע ואקח מעדנים. לא נראה שבאמת עניין אותם ליזו | 03.12.15 (ל"ת)
28. האריזה של היולו קטנה מאודדדדד אף אחד לא מדבר על כך שתנובה הקטינה מאודדדד את האריזה של היולו. זה נקרא גזל!!!!!!!! naama | 03.12.15 (ל"ת)
27. מישהו עוד קונה תנוברע לא יאמן מי ההורים שקונים לילדיהם מוצרים שכל הזמן מוצאים בהם חומרים מזיקים וההנהלה עוד משקרת ומסתירה זאת פראיירים לא | 03.12.15 (ל"ת)
26. אני מכינה מעדן כזה בבית שוקולד מריר איכותי, קקאו אמיתי (לא שוקולית!), חלב שקדים/סויה, וקצת קורנפלור. קצת קצפת צמחית/קוקוס למעלה כשרוצים ממש להתפנק וזהו. בלי להתעלל בבעלי חיים, בלי חומרים משמרים ובלי עובש. אפילו לא צריך לנסוע עד ברלין בשביל זה. | 03.12.15 (ל"ת)
25. לא קונה יקר שימו לב ליולו תחתית מוגבהת יקר לעומת ארופה למשל מולר אותו מוצר בסופר של רשת "LIDI "ביער השחור יוגורט טעמים עם קצפת אותו מוצר בדיוק אחד לאחד 1.2 שקל פה בישראל סביב ה 5.מיאש! שוקי | 03.12.15 (ל"ת)
20. YOLO מכיל 7% שומן, וקהל היעד הוא הצרכן המבוגר חשבתי לתומי שאולי זה בשיתוף עם מחלקת לב בבתי החולים? מאיה | 03.12.15 (ל"ת)
19. אחד המוצרים התמוהים במסווה של מעדן, זה יציקת מעדן מלאה בסוכר שצריך כוס מים אחרי כל טעימה ממנו. תפסיקו למכור לנו מוצרי מתיקה מוגזמים במסווה של פינוקים, ומעדנים ועוד קלישאות. יפית האחת | 03.12.15 (ל"ת)
18. תגובה 4 - יש לך את זה ביותר ממומן?? אפילו לא מנסה להיראות כאילו לקוח אמיתי אגב, יולו באמת מוצלח יותר לדעתי ממילקי, גם במרקם וגם בטעם. עדיין, הוא מתוק מדי. אם אתם מנסים לשווק אותו למבוגרים - לדעתי צריך טעם מעודן יותר ופחות מתוק. | 03.12.15 (ל"ת)
14. אני מכינה יולו טבעי בבית מחרובים - בלי חלב, שוקולד,או סוכר! ואני מתמוגגת מהטעם של היולו שאני מכינה לי לבד. אהובית | 03.12.15 (ל"ת)
10. עובש במוצר חדש וסגור פניתי לפני כחודש עם תמונות והוכחה מצולמת ל -3 גביעים חדשים עם עובש. קיבלתי תגובה עלובה עם פיצוי של 6 גביעים... לא רציני ומאוד לא מקצועי. ירון.ק | 03.12.15 (ל"ת)
8. תכלס - התוצאה פשוט לא מספיק טעימה ניסו לייצר מעדן הגולן ויצא להם משהו לא מוגדר עם מרקם לא נכון וטעם שמרגיש מעט כמו טעם לוואי - יצא לי לטעום 3 גביעים שונים. 2 רגילים ואחד מעורבב. יאיר | 03.12.15 (ל"ת)
7. זה חדש ? תמיד כל גביע רביעי לא היהי אטום מאז השקתו של יולו, רכשתי מדי פעם. אז למדתי לבדוק כל כוסית יולו בחנות כי רבע מהם לא היו אטומים, ואף פעם לא מזמינה במשלוח, כי תמיד היו נוזלים ומרוחים על שאר מוצרים. נראה לי כי כוסית גמישה מדי לסוג כזה של כיסוי, זה הכל. רק חבל שלוקחים על זה כל כך הרבה כסף ולקח להם חצי שנה לגלות שיש בעיה מ | 03.12.15 (ל"ת)
6. קניתי פעם אחת בגלל הפרסומת המרקם נוראי והטעם סתמי. עם הכמות קלוריות עדיף כבר לאכול מוס שוקולד מאשר את המעדן הזה עם המרקם המוזר שלו. קניתי פעם אחת | 03.12.15 (ל"ת)
5. רדיד האלומוניום לא אוטם את המעדן הרמטית. פעמים רבות נתקלתי במעדני יולו פתוחים למחצה. זה מבאס מיכל | 03.12.15 (ל"ת)
4. מעדן יולו השבית את מילקי , התקלה לא תוריד מערכו , כי אין פה זדון אני אמשיך לקנות אותו כי יש בו שוקלד . תשימו לב !!! מעדן מילקי אינו מכיל שוקלד או מעדן דני ,זה בטעם שקולד. שי | 03.12.15 (ל"ת)
2. באמת קרה שקניתי יולו והכיסוי היה פתוח היה צריך לבדוק כל גביע כדי לראות שהוא לא פתוח יעל | 03.12.15 (ל"ת)
עובש מסתורי גרם להפסקת ייצור מעדני YOLO של תנובה
75 תגובות לכתיבת תגובה