אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

עובש מסתורי גרם להפסקת ייצור מעדני YOLO של תנובה

75 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

72.
הכי טוב לא לקנות ולא לאכול "מעדנים"
מלא בסוכר, שומן, ומספרי E למיניהם. תשאירו את הנקניקים (ניטריט מסרטן), ה"מעדנים", מאפים מוכנים: מלאווח, ג'חנון, בורקס (שומן רווי ושומן טרנס), והשניצלים (עשוי משאריות ופסולת של תעשיית הבשר שנטחנים למשחה) וכן עוגות ועוגיות מוכנות (סוכר ושומן רווי, מספרי E מסתוריים) ומשקאות כגון קולה על המדפים ותקנו אוכל כמה שפחות מעובד: לחם מלא, קמח מלא, ירקות(גם קפואים), פירות, קטניות, בשרים רזים, ביצים, דגים. לגבי המתקה אני משתמש בממתיק מלאכותי, שכן בעוד שלגבי ממתיקים מלאכותיים יש דעות סותרות לגבי נזקים לגבי סוכר יש תמימות דעים שהוא מזיק. אם נערכים נכון לא צריך להשקיע בממוצע יותר משעה ביום על הכנות ובישולים וכך מרוויחים אוכל טעים מאוד, טרי, במקרים רבים זול, ולא פחות חשוב בריא. אני הפסקתי לפני שנה וקצת לצרוך את הנ"ל וכן הפסקתי לשתות קולה ומאז: אין לי יותר כמעט כלל כאבי ראש (היו לי 1-2 כל שבוע), אני ישן יותר טוב בלילות, היו לי בעיות עור ברגל שנרפאו, ואני מרגיש יותר עירני וחד.
ס. | 04.12.15
71.
אחרי שטעמתי יולו לא יכול לחזור למילקי
היולו טעים ברמות. המילקי לידו מרגיש כמו משהו נחות. שנים אכלתי רק מילקי. פעם אחת ניסיתי יולו. אח"כ קניתי שוב מילקי ופתאום הוא הרגיש כמו משהו זול ולא ממש טעים. חזרתי ליולו ומאז אני אוכל רק יולו. רואים שתנובה השקיעו. יצא ממש טעים והמרקם מעולה. פשוט מעדן פצצה!
רונן | 03.12.15
66.
לא מרגיש כמו שוקולד אמיתי, מרקם לא כייפי
ולפי כמות המגיבים בנושא הזה אני מבין שאני לא לבד. היחידי שהיה לו טעם של שוקולד והיה באמת טעים זה דווקא השוקולד הלבן. אבל הרבה אנשים תקועים באגדה האורבנית ששוקולד לבן זה לא שוקולד ובטח בכלל לא מנסים. היחידי שאני קונה מהסדרה. בכל מקרה בסוף אנחנו עדיין הכי אוהבים דני, גם המבוגרים :) דל שומן. מרקם קליל ואורירי, לא צריך יותר.
יובל | 03.12.15
64.
מה לעשות, יולו לא טעים.
כדי שאפשר לכתוב על מוצר "מכיל שוקולד אמיתי" הוא צריך להכיל חמאת קקאו. חמאת קקאו זה דבר נפלא בטבליות שוקולד, אבל כשמוסיפים אותו למעדן חלב זה הופך למשהו שמרגיש כמו גוש מרגרינה כבד ומגעיל. העובדה שמוצרים רבים מכילים קקאו ולא "שוקולד אמיתי" זה לא תמיד דרך "לעבוד עלינו", אלא פשוט בגלל ששוקולד אמיתי לא מתאים שם. כך המקרה במעדני חלב בטעם שוקולד, אבקת שוקו לשתיה ועוד. אגב, בקרמבו דווקא כן עובדים עלינו וחבל :/
איתי | 03.12.15
41.
הכל זה עניין של שיווק. היכונו לקבל את "יולו אנטיביוטיקה"
למה לעמוד בתור בסופר-פארם? למה להתעצבן בתור לקופת חולים (כן, גם אני רק לקבל מרשם)? למה להתעסק עם אריזות ועם תאריכי תפוגה? מהיום אתם יכולים לקבל את האנטיביוטיקה שלכם כבר במכולת השכונתית. כן, זה נכון, יולו אנטיביוטיקה. טעים, מזין והכי חשוב - הורג את רוב החיידקים המוכרים (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש)
יוני | 03.12.15
35.
עובש ב- "יולו"
כצרכנית של המוצר, שלזכותם ייאמר שהוא טעים מאוד, גם אני נחרדתי שכפתחתי את המעדן בבית וכל חלקו העליון היה מרבד עובש דוחה. חשבתי שאצלי אירע מקרה פרטני בלבד אך מסתבר כי הדובר במוצרים ששווקו במצב האמור לקהל הרחב, וחבל שכך [בלשון המעטה]. תנובה - הגיע הזמן שתחדלו לזלזל בכיסו של הצרכן הקטן!
ורד | 03.12.15
34.
אפשר להתווכח על הטעם, אבל האריזה אכן נוראית!
כמעט חצי מהמעדנים שקנינו נזרקו לפח בדיוק מאותן סיבות שמופיעות בכתבה (אריזה פתוחה, טעם מקולקל, מרקם לא אסטטי וכו'). אמנם "יולו שוקולד מריר" היה הכי טעים לנו, אבל כך לא משווקים מוצר "יוקרתי"... לא ניתקלנו באריזה אחת שסגורה כמו שצריך, בושה! באמת מרגיש כמו מוצר סיני!
 | 03.12.15
7.
זה חדש ? תמיד כל גביע רביעי לא היהי אטום
מאז השקתו של יולו, רכשתי מדי פעם. אז למדתי לבדוק כל כוסית יולו בחנות כי רבע מהם לא היו אטומים, ואף פעם לא מזמינה במשלוח, כי תמיד היו נוזלים ומרוחים על שאר מוצרים. נראה לי כי כוסית גמישה מדי לסוג כזה של כיסוי, זה הכל. רק חבל שלוקחים על זה כל כך הרבה כסף ולקח להם חצי שנה לגלות שיש בעיה
מ | 03.12.15
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת