35. la bonne patisserie כמו שכבר נאמר פה מספר פעמים - איכות נחותה מחירים בשמיים. רב היושבים היו 'צרפתים' מהסביבה... רשת מעולה היא la bonne patisserie רק שהיא לא תסגר! העוגות והבגטים הכי טובים! | 11.01.16 (ל"ת)
34. שוב עבדו על המשקיע לצערי עוד אחד נפל בפח, סאם פינטו יהודי צרפתי שרצה להשקיע ברשת מזון צרפתית / ישראלית האמין לכל סיפורי הנסים והנפלאות שהנהלת החברה סיפרה לו, בטח בילבלו לו את השכל שעוד מעט יש תפריט חדש, שאנחנו רוצים להרחיב את הרשת על ידי זכיינות, נוסיף מוצרים לתצוגה ועוד כהנה וכהנה בדותאות ללא שום אחיזה בקרקע. למזלנו אותו משקיע הוא יהודי עמיד מאוד ככה שבשבילו המיליונים שהוא הוציא זה כמו 20 אלף לאדם רגיל אף אם היה מדובר באיש קבע לשעבר או באיש הייטק שחסך כל השנים כדי להגשים את חלומו הקולינרי הוא היה נכנס לתסבוכת של חובות ועיקולים. רונן | 04.01.16 (ל"ת)
33. הפרת חוקי עבודה בישראל שמעתי מכמה עובדי הרשת לשעבר, שפיטרו אותם מהיום להיום ללא התראה מוקדמת וגם ללא הבטחה לשלם את כספם הן של המשכורת והן של הפיצויים. החברה משאירה פרטים אלו לוט בערפל וטוענת כ "יש לשמור על אופטימיות זהירה". מדובר על חברה צעירים חלקם סטודנטים , בעלי משפחות שרוצים לדעת מה קורה עם התגמול המגיע להם על אותם ימים שקמו בבוקר ב5 כדי לפתוח את המקום ב6. לא פעם ראשונה שהנהלת הרשת בפועל מסתבכת עם תלונות עובדים לשעבר, בדיקה קלה בגוגל מעלה כי עובדים בעסקים אחרים שעבדו תחת אותה הנהלה גם התלוננו על פגיעה בשכרם. מערכת המשפט והעיתונות חייבת לעמוד לצד אותם עובדים חלשים מול אותם בעלי הון ואנשי הנהלה המסתתרים תחת המעטה המפוקפק של חברה בע"מ. אילן טל | 03.01.16 (ל"ת)
32. אם תשימו לב, הרבה עסקים קטנים נסגרים בתל אביב הסיבה: לאנשים בקושי יש כסף לאכול. אמנם יש הרבה מאוד עשירים בישראל אך הם רב הזמן בחו"ל וקונים בחו"ל כי גם הם לא פראיירים ולכן אי אפשר לבנות עליהם להחזיק את העסקים הקטנים והחנויות. בגלל זה תמיד חשוב שיהיה מעמד ביניים רחב וחזק במדינה קפיטליסטית כי מעמד הביניים הוא זה שקונה ומחזיק את העסקים הקטנים, החנויות, המסעדות וכו. מה שקורה בישראל זה בעצם שישראל היא כבר מדינת עולם שלישי שכל אוצרותיה נמכרו למשקיעים מחו"ל. אפילו תנובה וחברות הביטוח והפנסיה כבר לא שייכות לישראלים. במדינת עולם שלישי האזחרים מנוצלים לייצור עבור בעלי המפעלים והתעשייה במשכורות רעב ועובדים שעות רבות ביום עבור זה. זה לא משאיר לרב העם לא כסף ולא שמן כדי לקנות בקורסאל או בכל חנות או מסעדה. בקושי בסופר הם יכולים לקנות. וזה עוד בלי להזכיר את העובדה שאפילו מפירות הייצור פה וזה כולל פירות מהעץ ופירות התעשייה, תושבי מדינות עולם שלישי לא נהנים כי הכל מיוצא לחו"ל והם נשארים עם העודפים. ישראל מדינת עולם שלישי. פקחו עיניים וראו. כלכלן מפוכח | 03.01.16 (ל"ת)
31. לאט לאט כל מסעדה/קונדיטוריה שמתיימרת להיות פלצנית ורובה במדינת תל אביב, סופה להסגר. שהבעלים יבינו די כבר עם מחירים הבילתי נתפסים והפלצניים של הדברים. העם רוצה דברים יותר שפויים קובי | 03.01.16 (ל"ת)
30. חבל, היו להם מוצרים לא רעים בכלל אני מגיע לתל אביב לא מעט פעמים והיו מספר מקרים שבהם קניתי אצלם בסניף בדיזנגוף ואחר בבן יהודה מוצר כלשהו, בדרך קרואסון כזה או אחר והם היו טעימים מאוד. טריים, מבצק חמאה חלבי. הפעם אחרונה שקניתי שם הייתה בחנוכה האחרון, אז קניתי כמה סופגניות מבצק חמאה והן היו טעימות. חבל שנסגרו. גם אני מקווה שהם יחזרו בקרוב ואני משוכנע שאני לא לבד. ירון כ"ץ | 03.01.16 (ל"ת)
25. צרפתי יקר את הסניף בגבעתיים קנו רשת ״מאפה הבלקן״ כבר שנתיים נמצאים ועובדים פצצה ללא מוצרים מצרפת וללא נעליים עוגת הפרג הטובה בארץ נמצאת שם .יאסו רן | 31.12.15 (ל"ת)
23. חברת כורסל השתמשה במוצרים נחותים מאפים גרועים , יענו צרפתים וכל חומרי הגלם עם כשרות גבוהה מגעילים מייק | 31.12.15 (ל"ת)
22. יועץ? המשקיע יועץ לבנק רוטשילד..? לא ניראה אחד עם חוש עסקי מפותח מידיי.. גם פילנטרופ? לא נישמע נחמד או אמפאטי במיוחד.. מיקי | 31.12.15 (ל"ת)
21. 14 צודק מאוד העיר תל אביב אנינת טעם וריח ויודעת לשלם ולהעריך מוצר איכותי תל אביבי 30 שנה | 31.12.15 (ל"ת)
20. לא כל בולנג׳רי צרפתי הינו איכותי הם נכשלו כי איכות המוצרים לא היתה טובה מספיק ביחס לאחרים כמו בוטיק סנטרל, M&R Bakery, לחמים ואחרים. בצרפת, הבולנג׳רי הכשר נחות משמעותית בטעמו ואיכותו מהאחרים שאינם כשרים. אלון | 31.12.15 (ל"ת)
19. הם היו יקרים וסינטתיים - לא מספיק טובים חוץ מזה מקומות כשרים שמתמחרים את עצמם כפרימיום לא כ״כ מצליחים בתל אביב וגבעתיים דליה | 31.12.15 (ל"ת)
18. לא הודיעו לעובדים שימו לב לניסוח לגבי התשלום לעובדים. נתנו לעובדים להגיע לסניף הנעול ולא הודיעו לעובדים כנדרש, לא שילמו פיצויי פיטורין וספק אם ישלמו משכורת דצמבר. מעשה חמור ומגעיל לתת לאנשים לעבוד בלי לשלם להם. גיימס | 31.12.15 (ל"ת)
17. החברה לא העבירה את ההפרשות כחוק אני רוצה להגיש תביעה נגד החברה לבית הדין לעבודה, אבל אין לי את כתובת הבעלים אשמח לקבל פרטים היכן כתובת הבעלים ע"מ לשלוח את כתב התביעה שהגשתי | 31.12.15 (ל"ת)
16. כנראה רצו לעשות קופה מהר ולפרוש.היו מוצרים טובים אבל מחירים גבוהים במיוחד שהרחיקו קהל השרון | 31.12.15 (ל"ת)
15. אין תרבות פטיסרי מפותחת בארץ מה לעשות? כאן זה לא פריז, ולאנשים אין כסף לקנות קינוחי בוטיק ומאפים אמנותיים. תתחברו כבר למציאות... טל | 31.12.15 (ל"ת)
14. המוצרים שלהם פשוט לא היו טובים הם לא נכשלו בגלל התמחור, הרי בת"א אם משהו באמת טעים אנשים מבזבזים עליו כסף בלי לחשוב. המאפים ברשת הזאת רק נראים כמו מאפים צרפתיים, אבל הבצק והאיכות שלהם על הפנים. חןחן | 31.12.15 (ל"ת)
13. עסקים הקטנים במדינה כזאת צריך ביצים של דינוזאור אם נופל אין אף אחד שיציל......... מקום לא יציב עם הרבה עוני ושחיתות | 31.12.15 (ל"ת)
12. ככה יעשה למי שמייצר באלפי מנשה - אדמה כבושה - בחינם, ובת"א נשלם עבור הלחם כפול??? איו צדק... אבל בסוף האמת מנצחת.. מגיע להם שושו | 31.12.15 (ל"ת)
10. שימו לב למודעת ה"להשכרה" אירוני שזה קורה בעיר העברית ברחוב מחדש השפה העברית. נו, ויתרנו על זהותנו.. עדי | 31.12.15 (ל"ת)
9. עצוב. זה היה פטיסרי בולונז'רי נהדר, שהתקלקל ברגע שהפך לרשת כמו הרבה מקומות טובים אחרים - המקום איבד את הקסם שלו ברגע שהפך לרשת. אני זוכר את התורים בסניף הראשון בדיזנגוף - אנשים היו מגיעים בכל יום שישי לקנות מכל טוב לקראת השבת ומחכים בתור וגומרים את כל הסחורה. אין מה לעשות, אנשים לא אוהבים רשתות או התמסחרות, בעיקר בתל אביב. תל אביבים מתים על מאפיות בוטיק ייחודיות, אבל פחות מתלהבים מרשתות עם הרבה סניפים שכבר אין בהם את ההרגשה האישית ואת הטאץ' (אלא אם כן יש לך סוס מנצח ביד כמו לחמים). בפעם הבאה - בחרו בקטן ובטוח. עדיף. ניב | 31.12.15 (ל"ת)
8. הייתי בהרצליה-לא מתפלא שסגרו שרות גרוע, ארבע שולחנות פצפונים בשמש. עוגות לא משהו. ע | 31.12.15 (ל"ת)
7. פה פה פופה פה זה לא אירופה ! פה זה ישראל תתחיל להתרגל (: אין מספיק אנשים עשירים כדי להחזיק רשת כזאת מה לעשות אודי | 31.12.15 (ל"ת)
6. לא מתפלאת שנסגרה המחירים בקורסאל היו כל כך גבוהים ביחס לכל קונדיטוריה טובה אחרת שלא פלא שהיא ספגה הפסדים ונסגרה. רק מעט מאד אנשים יכולים להרשות לעצמם או מוכנים לשלם כאלה מחירים. בצרפת אף אחד לא יוציא כל כך הרבה כסף על עוגה גם אם היא טובה. ויש הרבה מקומות עם תוצרת מצויינת במחירים הרבה יותר שפויים. ליאור | 31.12.15 (ל"ת)
5. מה אתה מביא רשת צרפתית לישראל?? מה חשבת?? פה זה לא צרפת זו מדינה של בדואים. פה הכל קומבינות, דני נוימן יסדר..מדינת הצ'אקלקות...העסק היחידי שמשגשג פה זה צה"ל ומשרד הביטחון וזרועותיו... חברי מועדונים צרכנות חבר. אין פה רבות עסקית..יש פה משרדי ממשלה שכל תפקידם הוא לחסל את העסקים הקטנים באינספור בירוקרטיות...צ'קים חוזרים, מעטפות...מדינה בקריסה. את העוגות של צרפת הוא מביא לי...פה זה מדינת "הכל חינם", אושר עד, מחסני השוק...זה הרמה של האנשים במדינה הזו, חבל שלא השכלת לדעת את זה הכל. עצמאי בשטח | 31.12.15 (ל"ת)
4. 3 סיבות , אין לאנשים כסף ! ומחירים בשמיים מביאים לתוצאה הזו , ובריאות אנשים אוכלים יותר ויותר בריא ושמים לב מה נכנס לפה שלהם . התוצאה העגומה הזו היא תהייה נחלתם של עוד המון עשקים לצערי הרב . שכירות בשמים !!! ועוד שלל מיסים !!!!! הכל נופל על האזרח שמשלם , אבל שאין יותר כסף עסקים נסגרים . הכתוב לא נובע מרוע לב , פשוט מכאב אחד גדול לאן הכל הולך ואף אחד לא עוצר להקים כל צעקה . עם של פאיירים שפוטים | 31.12.15 (ל"ת)
1. לצערי קורסל לא היה טוב מספיק למרות הניחוח הצרפתי, המאפים לא היו צרפתים באמת אלא כאלה שתמצא בכל קונדיטוריה ישראלית, מלבד עוגה בשם "בולו" שבעלת הבית הסבירה לי שהיא עוגה ממוצא פורטוגזי שהתגלגלה במשפחתה. כאן בגבעתיים, ההצלחה היתה בינונית. היום פועלת באותו מקום "המאפה הבולגרי" ויש שם הרבה יותר תנועת קונים וכן לקוחות שיושבים. א | 31.12.15 (ל"ת)
הקרואסון האחרון של כורסאל: עוד רשת מזון קטנה קורסת
35 תגובות לכתיבת תגובה