אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

השליח שרוצה סלייס לעצמו

70 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

70.
חפרנים נימאסתם - חסרי הבנה מתחכמים!
פיצה שמש וכל שאר הפיצות בלאי האלו כוללות גבינה שלא קשור האו מתאימה לפיצה. לנהל פיצריה זה לא רק מחיר העלות של הכנת הפיצה. בלי קשר מדובר "בעוד רשת אמריקאית" שלא ממש מדברת לישראלים ואין סניף פיצריה בארץ שמושקעים בו מעל רבע מיליון שקל גג ובהגזמה.
אגו | 06.01.16
67.
חבל על הזמן
הישראלים כבר מזמן לא פריירים. דומינוס היא פיצה פשוטה וזולה (במבצעים בלבד....) עם טעם וחוויה מאוד בסיסיים אבל מעטפת שיווק ויח"צ מעולים. יש פצריות מעולות בתל אביב ואפילו אצלנו בשרון על אותה נישה בדיוק רק איכותיות הרבה יותר כמו פיצה זזה, טוני ווסטה, הפיצה בתל אביב בבוגרשוב. מעט יותר יקרות אבל כמה רמות מעל. לקונספטים בינוניים מנוהלים ומשווקים הייטב תמיד יהיה מקום.
אוהב פיצה | 05.01.16
66.
תפסיקו להתעצל ותכינו בבית, זול טעים ובריא יותר
די להתעצל, כל אוכל מוכן הוא פחות בריא וטעים ממה שמכינים בבית. בצק שמרים תופח היום בשעה (די עם האגדות של לילה במקרר ועשירית כפית שמרים) קבלו מתכון בעלות של 25 ש״ח (35 ש״ח אם משתוללים עם הגבינה) לארבע פיצות גדולות: 3 כוסות מים פושרים (לא קרים ולא שטויות) 2 כפות שמרים יבשים ועוד קצת 3 כפות סוכר מערבבים את הכל מוסיפים חצי קילו קמח לשים כמה דקות מוסיפים חצי קילו נוסף 2 כפיות מלח ולשים עד שמתקבל בצק גמיש ולא רטוב מוסיפים שמן זית תוך כדי לישה. מתפיחים כשעה ויאללה להכין פיצות. מחלקים לארבע, מרדדים, מוסיפים רוטב וגבינה ואופים תהנו לכל המגיבים מטעם פיצריות למינהן, תחסכו לנו
איטליה  | 05.01.16
65.
מהתגובת כאן ומהניסיון שלי
אתר אינטרנט מושקע שיש סניף אחד נראה לי רתימת הסוסים לפני שהעגלה הועמסה. פיצות לא כשרות ויום שישי בערב - רעיון טוב,השוק עדיין לא רווי בזה. כמו שאמרו הכאן: הסוד הוא פיצה ברמה של דומינוס אבל במחיר נמוך יותר. אם פאפא ג'ונס היא פיצה עבה כמו שאמרו באחת התגובות יש בעיה כי הישראלים לא כ"כ אוהבים פיצה עבה ולכן הוא יתחרה במקרה הטוב בפיצה האט. אני אומר הוא לא צריך לשלם כסף למותג פאפא ג'ונס שיפתח פיצה מהידע שלו,הרי היה שנים בעסק. שיביא שף תעשייתי שיעשה לו מתכון לפיצה דקה ויתחרה בדומינוס.
מומחה לקנוניות | 05.01.16
64.
אני חוזה כישלון חרוץ
אני חוזה כישלון חרוץ מהטעמים הבאים: 1. לא חסרות פיצריות תלאביביות מצוינות (פפה, וספה, פיליפ) 2. הוא לא מתכוון להתחרות מבחינת מחיר 3. מותגי אוכל בין לאומיים שמגיעים לארץ לרוב נכשלים (בורגר קינג, דאנקן, סטארבקס, סינבון) 4. הוא קירח 5. הפיצריה שלו לא כשרה, השם יגרום לו לשלם על זה.. 6. שמעתי שהוא הולך להעסיק בתור אבטחה את החתולים הסמוראים. לא רציני...
מאמא ג'ון | 04.01.16
60.
בארץ הכול חרטא
כולם בארץ שמים תחליפי גבינה ואם שמים באמת גבינה אז זה גבינה באיכות ירודה ובקמצנות יתרה, בארה״ב היו מפגינים ברחובות אם הפיצה שלהם היתה כמו בישאבלוף תיכנסו לכל סניף של דומינוס בארה״ב לא משנה איפה ותקבלו 100% מוצרלה ובנדיבות! אותו דבר במקדונלד׳ס והמבינים מבינים!
אסף | 04.01.16
57.
תודה יוסי, לקחתי בחשבון אני הולך לפשוט רגל, תודה
לא לקחת בחשבון לקוחות מטומטמים כמוך שגם אם תשים להם קקי בפיצה הם יגידו טעים וימשיכו לאכול. איכות זו מילה גסה בישראל, גם לימודים, יזע והשקעה. כל אחד סיים צבא וחושב שמגיעה לו דירה ומקסימום להיות מנכל חברה. דור של אפסים מאופסים ואני לא מתבייש לומר, אני הפסדתי את העסק שלי כי השקעתי בלקוחות ושילמתי מיסים עד השקל האחרון, והם לא עזבו אותי כי הייתי יקר מידי אלא בגלל שהם מצאו תחליפים זולים. איך אמר לי לקוח, מה אני צריך מכשיר שיחזיק לי לנצח אם תוך שנה אקנה משהו חדש... אז אולי אל תקנה? תשקיע! במקום לקנות שני מכשירים ב6000 תקנה אחד טוב ב5000 ויישאר לך 1000 שקל, אחרי שנתיים וחצי תחדש. אבל אתם לא חושבים כל כך רחוק, עדיף לקחת את הפנסיות של ההורים ולקבור את העתיד, חבל שלא הבנתי את זה מוקדם יותר, הייתי יכול להיות חלק מהמשחק ולעשות הון תוך כדי מישכון העתיד שלכם, על חשבונכם. היום אני שכיר, מרוויח טוב, ורק מתבאס שההשקעה שלי הלכה סתם. אבל זו המדינה. סליחה, אלו אזרחי המדינה.
 | 04.01.16
55.
למה לשלם הרבה לפיצה ?? יש הרבה אלטרנטיבות זולות
רחוב ז'בוטינסקי רמת גן \ בני ברק פיצה שמש--> 20 שקלים למגש רגיל פיצה 10 --> 10 שקלים למגש קטן פיצה דודא - יגאל אלון תל אביב 20 שקלים למגש רגיל אנחי ממליץ על פיצה שמש, הם משתמשים בגבינה אמיתית של טרה אין מה לשלם מעל 20 שקלים לפיצה ללא תוספות !!
תום | 04.01.16
47.
אם יתמחר בזול הוא יכול לכבוש את השוק
אם יחשוב שיקנו דווקא אצלו בגלל הסיסמאות על איכות ויתמחר כמו המתחרים 80 שקל פיצה הוא יפסיד ויסגור את הרשת, בשביל לקנות פיצה ב-80 שקל יש את הפיצריות הגדולות והמוכרות. שילמד מקופיקס ואז יוכל למכור הרבה ובזול ועדיין להיות רווחי.
איציק | 04.01.16
40.
דומינוס פיצה נחשבת איכות? אוי ואבוי אם כן. קניתי לפני כחודש, אחרי שנים שלא אכלתי
פיצה דומינוס והיא כמובן זכורה לי לטוב. 100 ש"ח כולל טיפ, זה מה שהלך לי על מגש פיצה ולחם שום. את הפיצה הזמנתי עם שתי תוספות. הבצק - סביר מינוס. גבינה - לא משהו. לחם שום - עשה לי בחילה. רוטב שום - עולה שקל לכל קופסא קטנה. זמן משלוח - 35 דקות. בגדול, אני לא קטנוני ולכן לא התלוננתי על זמן המשלוח, לא כשהשליח הגיע ולא כשהתקשרו אלי יום אחרי כדי לברר איך היתה הפיצה. אבל באתר הם מתחייבים לעד 30 דקות. הבצק אחרי שהוא טיפה "הצטנן" היה בלתי אכיל. יש לי מתחת לבית פיצה שכונתית ב55 ש"ח למגש, הפיצה ממש טובה אבל התחשק לי דומינוס באותו ערב, שכאמור זכורה לי כמשהו עסיסי ביותר. ממש לא שווה את ה100 ש"ח, וממש חוצפה שדורשים 1 ש"ח על כל רוטב שום מסכן. הזמנה ראשונה מזה שנים וגם אחרונה.
דויד | 04.01.16
37.
די עם המנטרה הטחונה הזו - איכות
זו לא בעיה לתת פיצה איכותית ב-100 ש"ח למגש. את זה גם אני יכול לעשות או כל אחד שעובר ברחוב. העניין הוא למכור המון פיצות איכותיות, במחיר זול ולהרוויח מעט על כל פיצה אך הרבה בסך הכל. כל אחד מגיע פה עם מוצר לעשירון העליון, סוגר אחרי חודשיים ומתלונן שבישראל לא מבינים איכות. חביבי, אנחנו סך הכל 8.5 מיליון איש. זו לא ארה"ב. שם קהל נישה יכול למנות 10 מיליון איש בקלות. תביא פיצה איכותית, זולה, נגישה - לא צריך להשקיע מיליונים באתר אינטרנט, וכזו שמגיעה חמה לבית הלקוח ותשתלט על השוק.
יוסי | 04.01.16
26.
שווק רווי מאד עם תחרות גדולה ועם מתח רווחים קטן
לא בטוח שההחלטה נכונה אבל שיהיו לו בהצלחה. ד"א פיצה דומינוס והאט יקרים להחריד. פיצה בינונית עולה שם 60 ש"ח הם בונים שאנשים יקנו 1+1 ואז המחיר ירד ל-55 ש"ח. גם לא עושים משלוחים לכל המקומות ובכלל פלצנות . לא לקנות מהגדולים רק מהקטנים...
יובי | 04.01.16
12.
מצד אחד משלוחים, מצד שני בלי אתר אינטרנט?
שנות ה-90' וה-00' כבר חלפו - אם אין אותך באינטרנט, אתה לא קיים. מראש מצהיר שהולך להיות יקרן, אבל עם מרכיבים מאותם היצרנים המוכרים. מה זה בצל סגול חתוך במקום? בצל סגול זה בצל סגול! גם בפיצה ליד הבית הוא חתוך במקום. הבנאדם פשוט כזה פלצן, הדבר הזה הולך להכשל בגדול.. starbucks all over again
היזם הזה מוזר | 04.01.16
9.
חברים, זו בשורה!
כשטעמתי בפעם הראשונה את פאפה ג'ונס בארה"ב - נפלתי. פיצה משובחת ביותר, מהטעימות שאכלתי. עזבו את תל אביב - תעבדו בערים בינוניות. רעננה, כפר סבא, חיפה, אשדוד, וכו'. ואל תפציצו במחירים. בכפוף לאלה - הלוואי שתצליחו לחדור לשוק ולנשל כבר את דומינוס מהעליונות הלא מוצדקת שלה. איכות הפיצות של דומינוס רק מתדרדרת עם השנים.
מומחה לפיצה מחיפה | 04.01.16
4.
כבר יש מספיק פיצריות "איכות" על הפלח הזה...
כמו "דה פפה" או "טוני וספה". החדירה לא תהיה קלה; הקהל ה"תל אביבי" פחות מתחבר למותגים בינלאומיים בתחום האוכל (ע"ע סינבון, סטארבקס, סבארו, סאב-ויי וכ'), ולכך תתווסף המשקולת של עלויות מאוד לא מבוטלות המגיעות עם זיכיון מותג אמריקאי. שיהיה בהצלחה.
רועי | 04.01.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת