70. חפרנים נימאסתם - חסרי הבנה מתחכמים! פיצה שמש וכל שאר הפיצות בלאי האלו כוללות גבינה שלא קשור האו מתאימה לפיצה. לנהל פיצריה זה לא רק מחיר העלות של הכנת הפיצה. בלי קשר מדובר "בעוד רשת אמריקאית" שלא ממש מדברת לישראלים ואין סניף פיצריה בארץ שמושקעים בו מעל רבע מיליון שקל גג ובהגזמה. אגו | 06.01.16 (ל"ת)
69. אין על פיצה שמש- 20 שקל למגש משפחתי הרשת שצמחה הכי מהר בארץ הקופיקס של הפיצה - 20 שקל למגש משפחתי. כל המתלהבים מחול דומינוס, פיצה האט ושטוייות אחרות גונבים את כולנו. רק שמש - 20 שקל גבינה אמיתית - נועם של טרה. שמש | 05.01.16 (ל"ת)
68. כל סניף יוקם בהשקעה של כ־800 אלף שקל, על שטח של כ־100 מ"ר סניף עולה 350 אלש"ח מקסימום להקים, בכוונה מנפחים הוצאות, טריק ידוע בולשיט | 05.01.16 (ל"ת)
67. חבל על הזמן הישראלים כבר מזמן לא פריירים. דומינוס היא פיצה פשוטה וזולה (במבצעים בלבד....) עם טעם וחוויה מאוד בסיסיים אבל מעטפת שיווק ויח"צ מעולים. יש פצריות מעולות בתל אביב ואפילו אצלנו בשרון על אותה נישה בדיוק רק איכותיות הרבה יותר כמו פיצה זזה, טוני ווסטה, הפיצה בתל אביב בבוגרשוב. מעט יותר יקרות אבל כמה רמות מעל. לקונספטים בינוניים מנוהלים ומשווקים הייטב תמיד יהיה מקום. אוהב פיצה | 05.01.16 (ל"ת)
66. תפסיקו להתעצל ותכינו בבית, זול טעים ובריא יותר די להתעצל, כל אוכל מוכן הוא פחות בריא וטעים ממה שמכינים בבית. בצק שמרים תופח היום בשעה (די עם האגדות של לילה במקרר ועשירית כפית שמרים) קבלו מתכון בעלות של 25 ש״ח (35 ש״ח אם משתוללים עם הגבינה) לארבע פיצות גדולות: 3 כוסות מים פושרים (לא קרים ולא שטויות) 2 כפות שמרים יבשים ועוד קצת 3 כפות סוכר מערבבים את הכל מוסיפים חצי קילו קמח לשים כמה דקות מוסיפים חצי קילו נוסף 2 כפיות מלח ולשים עד שמתקבל בצק גמיש ולא רטוב מוסיפים שמן זית תוך כדי לישה. מתפיחים כשעה ויאללה להכין פיצות. מחלקים לארבע, מרדדים, מוסיפים רוטב וגבינה ואופים תהנו לכל המגיבים מטעם פיצריות למינהן, תחסכו לנו איטליה | 05.01.16 (ל"ת)
65. מהתגובת כאן ומהניסיון שלי אתר אינטרנט מושקע שיש סניף אחד נראה לי רתימת הסוסים לפני שהעגלה הועמסה. פיצות לא כשרות ויום שישי בערב - רעיון טוב,השוק עדיין לא רווי בזה. כמו שאמרו הכאן: הסוד הוא פיצה ברמה של דומינוס אבל במחיר נמוך יותר. אם פאפא ג'ונס היא פיצה עבה כמו שאמרו באחת התגובות יש בעיה כי הישראלים לא כ"כ אוהבים פיצה עבה ולכן הוא יתחרה במקרה הטוב בפיצה האט. אני אומר הוא לא צריך לשלם כסף למותג פאפא ג'ונס שיפתח פיצה מהידע שלו,הרי היה שנים בעסק. שיביא שף תעשייתי שיעשה לו מתכון לפיצה דקה ויתחרה בדומינוס. מומחה לקנוניות | 05.01.16 (ל"ת)
64. אני חוזה כישלון חרוץ אני חוזה כישלון חרוץ מהטעמים הבאים: 1. לא חסרות פיצריות תלאביביות מצוינות (פפה, וספה, פיליפ) 2. הוא לא מתכוון להתחרות מבחינת מחיר 3. מותגי אוכל בין לאומיים שמגיעים לארץ לרוב נכשלים (בורגר קינג, דאנקן, סטארבקס, סינבון) 4. הוא קירח 5. הפיצריה שלו לא כשרה, השם יגרום לו לשלם על זה.. 6. שמעתי שהוא הולך להעסיק בתור אבטחה את החתולים הסמוראים. לא רציני... מאמא ג'ון | 04.01.16 (ל"ת)
63. בתור מי שחי המון שנים בארה"ב זו פיצה גרועה. בצק בטעם קרטון. ומאוד קמצנים בגבינה. בארה"ב הפיצה הזו נמכרת במחירים מאוד זולים. בטוח שבארץ המחירים לא יהיו הרבה יותר גבוהים. מיצפטל | 04.01.16 (ל"ת)
62. פיצה משפחתית בניו יורק: 11$ בתל אביב: 82 ש"ח. פי שניים. למה??? בניו יורק המשכורות יותר גבוהות (מינימום 32 ש"ח שעה, בארץ 25) שכ"ד יותר גבוה (*עדיין) חשמל יותר יקר (70 אג' מול 56 לקוט"ש) ועדיין - המחיר פה יקר ביותר מפי שניים!!! תמשיכו להצביע הידה ביבי, מטומטמים. יונתן | 04.01.16 (ל"ת)
60. בארץ הכול חרטא כולם בארץ שמים תחליפי גבינה ואם שמים באמת גבינה אז זה גבינה באיכות ירודה ובקמצנות יתרה, בארה״ב היו מפגינים ברחובות אם הפיצה שלהם היתה כמו בישאבלוף תיכנסו לכל סניף של דומינוס בארה״ב לא משנה איפה ותקבלו 100% מוצרלה ובנדיבות! אותו דבר במקדונלד׳ס והמבינים מבינים! אסף | 04.01.16 (ל"ת)
59. אין כמו פיצה אכותית!!! פעם זה היה הפלאפל. עד היום אני נהנה מאוד לאכול מנה טובה של פלאפל. אפשר לאכול בישיבה, בעמידה וגם תוך כדי הליכה. פיצה זה סיפור אחר. בדרך כלל יושבים ליד שולחן עם כוס משקה, רצוי בירה קרה. לסיכום, גם פלאפל וגם פיצה - אני בעד!!! אריקו | 04.01.16 (ל"ת)
57. תודה יוסי, לקחתי בחשבון אני הולך לפשוט רגל, תודה לא לקחת בחשבון לקוחות מטומטמים כמוך שגם אם תשים להם קקי בפיצה הם יגידו טעים וימשיכו לאכול. איכות זו מילה גסה בישראל, גם לימודים, יזע והשקעה. כל אחד סיים צבא וחושב שמגיעה לו דירה ומקסימום להיות מנכל חברה. דור של אפסים מאופסים ואני לא מתבייש לומר, אני הפסדתי את העסק שלי כי השקעתי בלקוחות ושילמתי מיסים עד השקל האחרון, והם לא עזבו אותי כי הייתי יקר מידי אלא בגלל שהם מצאו תחליפים זולים. איך אמר לי לקוח, מה אני צריך מכשיר שיחזיק לי לנצח אם תוך שנה אקנה משהו חדש... אז אולי אל תקנה? תשקיע! במקום לקנות שני מכשירים ב6000 תקנה אחד טוב ב5000 ויישאר לך 1000 שקל, אחרי שנתיים וחצי תחדש. אבל אתם לא חושבים כל כך רחוק, עדיף לקחת את הפנסיות של ההורים ולקבור את העתיד, חבל שלא הבנתי את זה מוקדם יותר, הייתי יכול להיות חלק מהמשחק ולעשות הון תוך כדי מישכון העתיד שלכם, על חשבונכם. היום אני שכיר, מרוויח טוב, ורק מתבאס שההשקעה שלי הלכה סתם. אבל זו המדינה. סליחה, אלו אזרחי המדינה. | 04.01.16 (ל"ת)
56. נו בחיאת.. פיצה בארץ זה לא פיצה אמתית אל ת... את השכל הפיצה הכי "מסכנה" באיטליה לא רואה ממטר את פיצה דומינוס האט וכל האחרות וכרגיל המחיר המופקע על 8 חתיכות פיצה עלובות עם טונה גבינה . באיטליה מגש פיצה הוא אישי הפיצה ככ דקה. נחכחכח | 04.01.16 (ל"ת)
55. למה לשלם הרבה לפיצה ?? יש הרבה אלטרנטיבות זולות רחוב ז'בוטינסקי רמת גן \ בני ברק פיצה שמש--> 20 שקלים למגש רגיל פיצה 10 --> 10 שקלים למגש קטן פיצה דודא - יגאל אלון תל אביב 20 שקלים למגש רגיל אנחי ממליץ על פיצה שמש, הם משתמשים בגבינה אמיתית של טרה אין מה לשלם מעל 20 שקלים לפיצה ללא תוספות !! תום | 04.01.16 (ל"ת)
54. חח טריות.. פיצה דוחה בדיוק כמו שהאמריקאים אוהבים אותה!! הפיצה הכי דוחה בארהב זה פאפה גונס גרתי שם שנים גם דומינוס לא משהו. לא פה ולא שם. זבל של פיצה! ההבדל ששם היא זולה 5$ למגש פה קורעים אותכם הישראלים הטיפשים חובבי מייד אין אמריקה. אמריקאי ישראלי | 04.01.16 (ל"ת)
53. פאפא גונס מס 1 בפיצות עבות אם לא היה את המבצע 555 של 15 דולר לשלושה מגשים של דומינוס הייתי אוכל רק פאפאז אחלה פיצה | 04.01.16 (ל"ת)
51. My favorite pizza chain in the USA but unfortunately will probably be ridiculously expensive here in Israel. The most cost effective and coincidentally the BEST pizza is my wife's homemade recipe. Da Funk | 04.01.16 (ל"ת)
47. אם יתמחר בזול הוא יכול לכבוש את השוק אם יחשוב שיקנו דווקא אצלו בגלל הסיסמאות על איכות ויתמחר כמו המתחרים 80 שקל פיצה הוא יפסיד ויסגור את הרשת, בשביל לקנות פיצה ב-80 שקל יש את הפיצריות הגדולות והמוכרות. שילמד מקופיקס ואז יוכל למכור הרבה ובזול ועדיין להיות רווחי. איציק | 04.01.16 (ל"ת)
45. מי שרוצה פיצה אחת אין לו מה לחפש בדומינוס (82 שקל), רק מי שקונה שתי מגשים ומעלה. רן | 04.01.16 (ל"ת)
43. פיצה כל אחד אוהב אבל מה הייחודיות שלך מלבד "הבצל" כדי לשרוד בתחרות צריך משהו נוסף מלבד טריות כמו אפייה בטאבון או בצק ייחודי. בכל מקרה מאחל המון הצלחה! יוסי | 04.01.16 (ל"ת)
41. תכניסו גם פיצה טבעונית - רצוי עם גבינת קשיו כיום לכל הרשתות הגדולות כולן יש פיצה טבעונית. דומינו'ס עושה המון כסף על הליין הטבעוני שלה. מי שלא עושה פיצה טבעונית פשוט מפסיד כסף. דני | 04.01.16 (ל"ת)
40. דומינוס פיצה נחשבת איכות? אוי ואבוי אם כן. קניתי לפני כחודש, אחרי שנים שלא אכלתי פיצה דומינוס והיא כמובן זכורה לי לטוב. 100 ש"ח כולל טיפ, זה מה שהלך לי על מגש פיצה ולחם שום. את הפיצה הזמנתי עם שתי תוספות. הבצק - סביר מינוס. גבינה - לא משהו. לחם שום - עשה לי בחילה. רוטב שום - עולה שקל לכל קופסא קטנה. זמן משלוח - 35 דקות. בגדול, אני לא קטנוני ולכן לא התלוננתי על זמן המשלוח, לא כשהשליח הגיע ולא כשהתקשרו אלי יום אחרי כדי לברר איך היתה הפיצה. אבל באתר הם מתחייבים לעד 30 דקות. הבצק אחרי שהוא טיפה "הצטנן" היה בלתי אכיל. יש לי מתחת לבית פיצה שכונתית ב55 ש"ח למגש, הפיצה ממש טובה אבל התחשק לי דומינוס באותו ערב, שכאמור זכורה לי כמשהו עסיסי ביותר. ממש לא שווה את ה100 ש"ח, וממש חוצפה שדורשים 1 ש"ח על כל רוטב שום מסכן. הזמנה ראשונה מזה שנים וגם אחרונה. דויד | 04.01.16 (ל"ת)
38. היה מביא רשת מקסיקנית לארץ! למרות שפאפא ג'ונס מעולה לא חסר פיצה איכוית בארץ. אבל לא היה מזיק איזה רשת של בוריטו :) דניאל | 04.01.16 (ל"ת)
37. די עם המנטרה הטחונה הזו - איכות זו לא בעיה לתת פיצה איכותית ב-100 ש"ח למגש. את זה גם אני יכול לעשות או כל אחד שעובר ברחוב. העניין הוא למכור המון פיצות איכותיות, במחיר זול ולהרוויח מעט על כל פיצה אך הרבה בסך הכל. כל אחד מגיע פה עם מוצר לעשירון העליון, סוגר אחרי חודשיים ומתלונן שבישראל לא מבינים איכות. חביבי, אנחנו סך הכל 8.5 מיליון איש. זו לא ארה"ב. שם קהל נישה יכול למנות 10 מיליון איש בקלות. תביא פיצה איכותית, זולה, נגישה - לא צריך להשקיע מיליונים באתר אינטרנט, וכזו שמגיעה חמה לבית הלקוח ותשתלט על השוק. יוסי | 04.01.16 (ל"ת)
36. כמה עולה? דבר תכל'ס. בלי מבצעים דומינוס ממש לא זולים ומגיעים בלי בעיה גם לשבעים שקל למגש עם תוספת או שתיים. אם גם זה יהיה נמוך מדי עבורך אז שיהיה בהצלחה... | 04.01.16 (ל"ת)
35. מחיר ואתר נח שאפשר להזמין דרכו כן אהיה מוכן לשלם קצת יותר אם זה קצת יותר טעים ואיכותי, אבל לא מעבר ל 10-15%. מי שאין לו אתר נורמלי להזמנה לא קיים מבחינתי. | 04.01.16 (ל"ת)
34. מה זה פאפא ג'ונס?? זה כמו פיצה קפואה מי זה הבחור הזה? מה זה פאפא גונס??? למה הוא חושב שהוא יצליח?? אגב, זאת ממש לא פיצה איכותית יוסי | 04.01.16 (ל"ת)
33. פיצה האט אין על פיצה האט.. משאירה אבק לכל הפיצריות בארץ. איכות של פיצה האט לא תמצאו בשום מקום. יוסף | 04.01.16 (ל"ת)
32. הפיצה מספר 1 אין על פיצה האט ולא יצליחו להגיע אליהם מבחינת שרות ומבנה של הרשת מצליחה אולי התחרות תיהיה בין דומוינס לבין פאפא שיהיה בהצלחה! דניאל | 04.01.16 (ל"ת)
31. הייתי באיטליה ואין תחליף לפיצה מפלורנטין לא בארה"ב ולא באיטליה הפיצות הכי טובות בעולם כאן בתל אביב אייל | 04.01.16 (ל"ת)
29. צריך להתחיל בלהוריד את דומינו'ס ושות' מהעץ הגבוה עליהם הם יושבים לא יתכן שמגש פיצה יעלה יותר מ 50 ש"ח לפני תוספות. מגש פיצה צריך לעלות לכל היותר 50 ש"ח עם לפחות שתי תוספות. רעב אל הכלים | 04.01.16 (ל"ת)
27. Papa John In NY it's considered the worst pizza chain. Disgusting pizza. I'm not crazy about Dominos but it's 1000% better than Papa J. Leo B. | 04.01.16 (ל"ת)
26. שווק רווי מאד עם תחרות גדולה ועם מתח רווחים קטן לא בטוח שההחלטה נכונה אבל שיהיו לו בהצלחה. ד"א פיצה דומינוס והאט יקרים להחריד. פיצה בינונית עולה שם 60 ש"ח הם בונים שאנשים יקנו 1+1 ואז המחיר ירד ל-55 ש"ח. גם לא עושים משלוחים לכל המקומות ובכלל פלצנות . לא לקנות מהגדולים רק מהקטנים... יובי | 04.01.16 (ל"ת)
24. ״אני לא הולך להשקיע מיליונים באתר אינטרנט שבסופו של דבר יעביר הזמנה לסניף״ אותי הפסדת... כל מה שיפה בדומינוס חוץ מהפיזה זה הקלות שאפשר להזמין באפליקציה והפיצה בבית תוך 20 דק׳ כמו שהזמנת אותה. אורן | 04.01.16 (ל"ת)
18. PAPA JOHNS my favorite since 2001, better than dominos and pizza hut. i actually was at their first shop in Jeffersonville IN. large pizza for 12 USD with two topings including delivery. if they sell the same quality and size for 46 shekels i will buy. | 04.01.16 (ל"ת)
16. חסר פיצות לא כשרות. אם יהיה מבחר של תוספות בשריות והמחיר יהיה הגיוני, לפי דעתי זה ילך הרבה יותר מאשר עוד פיצה כשרה בתל אביב ! פבל | 04.01.16 (ל"ת)
13. אה...לא פאפא ג'ונס זו אחת הפיצות המגעילות... עבה וסתמית. אין על טוני וספה ועגניה, תאמינו לי. והרבה מאוד פיצות שכונתיות גם, לא חובה להתפלצן:) גבי | 04.01.16 (ל"ת)
12. מצד אחד משלוחים, מצד שני בלי אתר אינטרנט? שנות ה-90' וה-00' כבר חלפו - אם אין אותך באינטרנט, אתה לא קיים. מראש מצהיר שהולך להיות יקרן, אבל עם מרכיבים מאותם היצרנים המוכרים. מה זה בצל סגול חתוך במקום? בצל סגול זה בצל סגול! גם בפיצה ליד הבית הוא חתוך במקום. הבנאדם פשוט כזה פלצן, הדבר הזה הולך להכשל בגדול.. starbucks all over again היזם הזה מוזר | 04.01.16 (ל"ת)
10. יש אזור שומם ,מלא רק בבנייני מגורים גבוהים משפחות וילדים בלי שום מסעדה ובוודאי שלא פיצרייה באזור. אני מדבר על דרום חולון ( מסביבות הופיין ) ועד אזור הקניונים בצפון ראשון לציון . אזור ענק מלא משפחות , אם יפתחו שם סניף הוא יתמלא כל יום . חולוני ותיק | 04.01.16 (ל"ת)
9. חברים, זו בשורה! כשטעמתי בפעם הראשונה את פאפה ג'ונס בארה"ב - נפלתי. פיצה משובחת ביותר, מהטעימות שאכלתי. עזבו את תל אביב - תעבדו בערים בינוניות. רעננה, כפר סבא, חיפה, אשדוד, וכו'. ואל תפציצו במחירים. בכפוף לאלה - הלוואי שתצליחו לחדור לשוק ולנשל כבר את דומינוס מהעליונות הלא מוצדקת שלה. איכות הפיצות של דומינוס רק מתדרדרת עם השנים. מומחה לפיצה מחיפה | 04.01.16 (ל"ת)
4. כבר יש מספיק פיצריות "איכות" על הפלח הזה... כמו "דה פפה" או "טוני וספה". החדירה לא תהיה קלה; הקהל ה"תל אביבי" פחות מתחבר למותגים בינלאומיים בתחום האוכל (ע"ע סינבון, סטארבקס, סבארו, סאב-ויי וכ'), ולכך תתווסף המשקולת של עלויות מאוד לא מבוטלות המגיעות עם זיכיון מותג אמריקאי. שיהיה בהצלחה. רועי | 04.01.16 (ל"ת)
השליח שרוצה סלייס לעצמו
70 תגובות לכתיבת תגובה