33. למה כל דבר בריא נקשר עם המון כסף לללקוח?? למה??< למה כל מסעדה טבעונית נעשית פלצנית במחירים?? בישול טבעוני הוא בישול זול עם חומרי גלם פשוטים (לא זו מהות הטבעונות??) אז תפסיקו להעלות מחירים, בעלי בסטות זמניות (סליחה - מסעדות) ותפסיקו לעשוק אותנו. אם תמשיכו כך, הסועדים יגלו, שלבשל בבית זה זול וטעים ואפילו נקשר עם מהות הטבעונות. ראו , חישבו והוזהרתם.... צמחוני אחד | 17.01.16 (ל"ת)
32. ל-30 האם סרדינים הם "בעלי חיים אינטיליגנטיים ומרגישים"? מה עם שרימפס? צדפות? לובסטרים? גם תרנגולות לא היו ממש אינטיליגנטיות בפעם האחרונה שבדקתי (לא יודע מה הם מרגישות, אני מניח שיש איזה שהוא רגש בסיסי לכל ציפור). בכל מקרה, אף אחת מהחיות הנ"ל לא יודעות שהן בחיים. הם לא מודעות לכך שיהרגו אותם מחר, או שיאכלו אותן לאחר מותן. הסבל היחידי שהן מרגישות זה כאשר הורגים אותן, או רודפים אחריהן, או פוצעים אותן. לכן צריך למזער את הסבל הנ"ל ככל הניתן. | 17.01.16 (ל"ת)
31. רק בישראל הטבעונות הפכה לאיזה כת מטורללת בכל מקום בעולם לא עושים מזה עניין וזה גם לא יצא מפרופורציה. רק פה אנשים איבדו את עצמם לדעת שלא לדבר על האלימות שהחיות הטבעוניות ממין בני האדם מפגינות כלפי החיות האחרות שלא מעוניינות לשתף איתן פעולה. חיים | 16.01.16 (ל"ת)
30. תגובה ל - 1 "צודק" לחלוטין, כל מילה בסלע! אני קניבל שאוהב לאכול תינוקות אדם יתומים, לא מבין באיזו זכות אנשים באים ואומרים לי להפסיק??? אני לא נכנס להם לצלחת אז למה הם נכנסים לשלי?? אגב זה בסדר מבחינתך שיש אנשים שאוכלים חתולים? כלבים? שימפנזים?.. אתה צודק שהטבעונים כופים עלייך דברים, הם כופים עלייך להפסיק להתעלל בבעלי חיים אינטלגנטים ומרגישים. מאחל לך שיום אחד תהיה מס' 2 בשרשרת המזון ואז תבין יותר.. איש עקרונות | 16.01.16 (ל"ת)
29. תאכלו אתם גזר כל החיים, אבל אל תבלבלו לי את המוח עם זה שום צעקות מופרעות של טבעונים לא ימנעו ממני לאכול בשר בהנאה, וממש לא אכפת לי מה קורה לבשר בדרך לצלחת! הצועד בנעליו | 15.01.16 (ל"ת)
27. די לקדם את הדת הזאת ולכל האידיוטים שנגעלים בשר - מעניין שלפני ששמעתם את "ההרצאה החשובה ביותר" (או איך שלא קוראים לליהוגים המטופשים האלה) לא נגעלתם מבשר. אז לכו להניח תפילין, סליחה, לדחוף טופו ועזבו אותנו בשקט. הדבר הכי טוב בדת המטומטמת הזאת זה שהחסידים שלה ימותו במהירה מחוסר בברזל וB12. ולזה ילדים קוראים אבולוציה. | 15.01.16 (ל"ת)
26. לעולם לא אהיה טבעוני אבל צמצמתי כמעט לאפס את צריכת הבשר והגבינות התעשייתיים כי זה פשוט דוחה. לכל הילדים שממציאים סיפורים על התעלפויות של טבעונים - זה פשוט לא נכון כי כל מה שיש בבשר יש גם בצמחים ובכמויות!! ניפגש בחסימת העורקים הבאה שלכם, אנשים פשוטים. לא טבעוני | 15.01.16 (ל"ת)
25. 22 - קרל לואיס לא ניצח שום דבר בזמן שהיה טבעוני, אכל בשר כמו כולם ורק אחרי שניצח החליט לעבור לטבעונות, מאז לא זכה בכלום. | 14.01.16 (ל"ת)
24. עושקים אתכם, מאות אחוזי רווח חברים, חומרי הגלם לא יקרים, למה אתם מוכנים לשלם כ"כ הרבה? פשוט עושקים אתכם הצילו | 14.01.16 (ל"ת)
23. טבעונות גם בן בני אדם טבעוני אמיתי, חס על האדם כפי שחס על החיה... www.hasod.co 72 | 14.01.16 (ל"ת)
22. ל-12 צודק! אני זוכר איך כל אולימפיאדה קרל לואיס היה מתעלף לפני ריצת 100 מ' במרוץ סובב העמק האחרון (4*42 ק"מ) ניצח טבעוני. וגם אני מתעלף כל שבוע כאשר אני רץ (במצטבר) כ- 40 ק"מ (בגיל 45). אבל למה להסתפק בדוגמאות, נסה לשבועיים ואח"כ ספר אם הרגשת יותר ערני ובעל מרץ או יותר קרוב לעילפון. דני | 14.01.16 (ל"ת)
21. 10- "התעשייה הטבעונית" ? כאילו איגוד מגדלי החסה? לא התבלבלת עם תאגידי הבשר והחלב של הטייקונים משטראוס וסין (תנובה)? יובל | 14.01.16 (ל"ת)
20. לא מעורר תיאבון בכלל ניסיתי להיכנס למסעדה טבעונית - עברתי על כל התפריט - עדשים, כרובית, בטטה - אוכל לארנבים. ד״א. פלאפל, חומוס וסלט - זה לא נחשב טבעוני? אלי | 14.01.16 (ל"ת)
18. דווקא צ'יה? אפשר לחשוב על מלא מקומות טבעוניים ממש טובים שלא נכנסו לרשימה ועולים על השירות ועל האוכל בצ'יה בקלות. באופן כללי, צ'יה זה לא דוגמה למקום טוב, טבעוני או לא. | 14.01.16 (ל"ת)
15. מחירים הזויים לאוכל בגרושים - פלאפל וחומוס גם טבעוניים אין שום סיבה לשלם יותר מ 20 שקלים למנה משביעה וטעימה שמבוססת מהצומח. כל העיקרון של טבענות הוא מעבר לצריכת ברת קיימא ולא להיות אינפנטיל שמשלם הרבה על ירק... | 14.01.16 (ל"ת)
12. מס' 9 - לרוב הטבעונים מתעלפים בגלל חוסרים בתזונה ולא בגלל שטעמו גזר. אני מקווה שהבדיקות השבועיות שלך בסדר (: | 14.01.16 (ל"ת)
10. לא משנה כמה תנסו לשכנע, המלך הוא עירום! אין דבר כזה אוכל טבעוני וטעים ואין דבר כזה שאוכלי כל ילכו לאכול במסעדה טבעונית בזמם הפנוי ומרצונם החופשי. ככה שמן הסתם כל המידע הנתון בכתבה הזו הוא שיקרי וממומן על ידי גורמים מטעם התעשייה הטבעונית. גארי | 14.01.16 (ל"ת)
9. לכל המגיבים על מחיר נקניקיית הגזר של מיס קפלן. גם אני חשבתי שזה פשוט מוגזם עד שטעמתי . וכמעט התעלפתי מהטעם והמרקם האלוהיים של ה"נקניקייה" הזאת. להכין נקניקיה כזאת זה הרבה מאוד עבודה והשקעה רצינית ביותר . מי שחושב שפרות טחונות לקציצה שניתן למצוא בכל מקום זו מנת אכזריות שכן שווה 50 שקלים אבל מנה חד פעמית כמו זו שאורי שביט העמידה לראשותכם במיס קפלן , מסעדת גורמה ולא פחות מזה , לא שווה את ה 50 שקלים שלכם - אתם טועים וייתכן שהמסעדה הזאת לא בשבילכם. מי שיש לו גם טעם טוב וגם מבין את כמות ההשקעה במנות המוגשות במיס קפלן ממש לא יתאכזב מהמסעדה המצוינת הזאת . אין לי כל קשר לאורי שביט או למיס קפלן . אכלתי שם בשבת האחרונה והיה פשוט תענוג קולינרי נדיר . שי | 14.01.16 (ל"ת)
8. נהדר לראות כ״כ הרבה מקומות ורבים מהם כלל לא בתל אביב, או אפילו במרכז- השפע הוא גדול, ובכל מקום! ניר | 14.01.16 (ל"ת)
5. בועזו - לא אם אתם אוהבים טעם באוכל הטעמים כל כך עדינים שהם בלתי מורגשים. אמיתי סנדי | 14.01.16 (ל"ת)
3. איזה כיף לגלות עוד ועוד מקומות טבעוניים זה נהדר שהאפשרויות מתרחבות ומראות לאנשים שאפשר לאכול אוכל טעים ולעבור לטבעונות בקלות רבה ניר | 14.01.16 (ל"ת)
2. נקניקיית גזר להצליח למכור גזר אחד עם בצל ב-48 שקל זה באמת אומנות שיווק. ומי שקונה את זה, קיבל גזר עד הסוף. טבעוני | 14.01.16 (ל"ת)
1. הדיון בנושא טבעונות בלבד וכפייה על האחרים לאכול טבעוני אינה לגיטימית אל תאפשרו להפוך משהו ללגיטימי, אפילו שזה עומד במרכז השיח, ואפילו מגובה במחקרים אקדמיים לכאורה. היום טבעונות, מחר משהו מגביל עוד יותר... | 14.01.16 (ל"ת)
מי צריך בשר
33 תגובות לכתיבת תגובה