אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מי צריך בשר

33 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

33.
למה כל דבר בריא נקשר עם המון כסף לללקוח?? למה??<
למה כל מסעדה טבעונית נעשית פלצנית במחירים?? בישול טבעוני הוא בישול זול עם חומרי גלם פשוטים (לא זו מהות הטבעונות??) אז תפסיקו להעלות מחירים, בעלי בסטות זמניות (סליחה - מסעדות) ותפסיקו לעשוק אותנו. אם תמשיכו כך, הסועדים יגלו, שלבשל בבית זה זול וטעים ואפילו נקשר עם מהות הטבעונות. ראו , חישבו והוזהרתם....
צמחוני אחד | 17.01.16
32.
ל-30
האם סרדינים הם "בעלי חיים אינטיליגנטיים ומרגישים"? מה עם שרימפס? צדפות? לובסטרים? גם תרנגולות לא היו ממש אינטיליגנטיות בפעם האחרונה שבדקתי (לא יודע מה הם מרגישות, אני מניח שיש איזה שהוא רגש בסיסי לכל ציפור). בכל מקרה, אף אחת מהחיות הנ"ל לא יודעות שהן בחיים. הם לא מודעות לכך שיהרגו אותם מחר, או שיאכלו אותן לאחר מותן. הסבל היחידי שהן מרגישות זה כאשר הורגים אותן, או רודפים אחריהן, או פוצעים אותן. לכן צריך למזער את הסבל הנ"ל ככל הניתן.
 | 17.01.16
30.
תגובה ל - 1
"צודק" לחלוטין, כל מילה בסלע! אני קניבל שאוהב לאכול תינוקות אדם יתומים, לא מבין באיזו זכות אנשים באים ואומרים לי להפסיק??? אני לא נכנס להם לצלחת אז למה הם נכנסים לשלי?? אגב זה בסדר מבחינתך שיש אנשים שאוכלים חתולים? כלבים? שימפנזים?.. אתה צודק שהטבעונים כופים עלייך דברים, הם כופים עלייך להפסיק להתעלל בבעלי חיים אינטלגנטים ומרגישים. מאחל לך שיום אחד תהיה מס' 2 בשרשרת המזון ואז תבין יותר..
איש עקרונות | 16.01.16
27.
די לקדם את הדת הזאת
ולכל האידיוטים שנגעלים בשר - מעניין שלפני ששמעתם את "ההרצאה החשובה ביותר" (או איך שלא קוראים לליהוגים המטופשים האלה) לא נגעלתם מבשר. אז לכו להניח תפילין, סליחה, לדחוף טופו ועזבו אותנו בשקט. הדבר הכי טוב בדת המטומטמת הזאת זה שהחסידים שלה ימותו במהירה מחוסר בברזל וB12. ולזה ילדים קוראים אבולוציה.
 | 15.01.16
22.
ל-12 צודק! אני זוכר איך כל אולימפיאדה קרל לואיס היה מתעלף לפני ריצת 100 מ'
במרוץ סובב העמק האחרון (4*42 ק"מ) ניצח טבעוני. וגם אני מתעלף כל שבוע כאשר אני רץ (במצטבר) כ- 40 ק"מ (בגיל 45). אבל למה להסתפק בדוגמאות, נסה לשבועיים ואח"כ ספר אם הרגשת יותר ערני ובעל מרץ או יותר קרוב לעילפון.
דני | 14.01.16
9.
לכל המגיבים על מחיר נקניקיית הגזר של מיס קפלן.
גם אני חשבתי שזה פשוט מוגזם עד שטעמתי . וכמעט התעלפתי מהטעם והמרקם האלוהיים של ה"נקניקייה" הזאת. להכין נקניקיה כזאת זה הרבה מאוד עבודה והשקעה רצינית ביותר . מי שחושב שפרות טחונות לקציצה שניתן למצוא בכל מקום זו מנת אכזריות שכן שווה 50 שקלים אבל מנה חד פעמית כמו זו שאורי שביט העמידה לראשותכם במיס קפלן , מסעדת גורמה ולא פחות מזה , לא שווה את ה 50 שקלים שלכם - אתם טועים וייתכן שהמסעדה הזאת לא בשבילכם. מי שיש לו גם טעם טוב וגם מבין את כמות ההשקעה במנות המוגשות במיס קפלן ממש לא יתאכזב מהמסעדה המצוינת הזאת . אין לי כל קשר לאורי שביט או למיס קפלן . אכלתי שם בשבת האחרונה והיה פשוט תענוג קולינרי נדיר .
שי | 14.01.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת