11. בהתחלה בקורדליה היה מצוין, ואז החל להתדרדר אכלנו שם כמה וכמה פעמים במהלך השנים האחרונות, וכל פעם היתה פחות טובה מהקודמת. חבל, כי לדעתי אם היו משמרים את הרמה של האוכל והשירות ושהיו בשנים הראשונות, זו הייתה מסעדה נפלאה. eli | 25.01.16 (ל"ת)
10. נו באמת. על מי הבחור מנסה לעבוד? מסעדה שפועלת 7 ימים בשבוע לא עוברת סתם ככה לסלון פרטי 3 ערבים בשבוע אלא אם כן הגיעו אליה כל כך מעט לקוחות שההכנסות כנראה לא כיסו את חשבון החשמל... אין יותר מדי לקוחות שמוכנים להשכיב 1000 ש"ח לראש לארוחה ויש יותר מדי מסעדות שרודפות אחרי אלו שכן. עם ישראל, לרבות ה"טייקונים" לומד קצת צניעות ורצוי שגם השפים המהוללים יתחילו להפנים זאת | 25.01.16 (ל"ת)
9. נירצוק - אחד השפים הטובים בישראל! בתור סועד הן בקורדליה והן מפעם לפעם בקפה נועה הסמוך אני חייב לומר כי מדובר בשף יחודי אשר החסרון שלו בא לידי ביטוי בכך שהוא אדם עממי שמבשל באהבה בלי לחשוב על להיות סלב!!! בשביל נירצוק כל אורח במסעדה חשוב ורואים את ההבדל. אני בטוח שהוא יחזור ובענק. יריב | 25.01.16 (ל"ת)
5. בתעריף מנת שיף אפשר לקנות מצרכים לחודש שלם במחירים של מסעדות השיף, יסגרו עוד הרבה סניפים. פחות חברות ישלמו עבור מנהליהן את מחיר מנת השיף. תעריפי השף | 25.01.16 (ל"ת)
3. אוכל על הפנים אווירה קודרת ואיש לא נעים שילוב מנצח פשוט לא באים אליו השונא את עמו איך למה שיבואו מירי | 25.01.16 (ל"ת)
2. נירצוק - אחד השפים הטובים בישראל! בתור סועד הן בקורדליה והן מפעם לפעם בקפה נועה הסמוך אני חייב לומר כי מדובר בשף יחודי אשר החסרון שלו בא לידי ביטוי בכך שהוא אדם עממי שמבשל באהבה בלי לחשוב על להיות סלב!!! בשביל נירצוק כל אורח במסעדה חשוב ורואים את ההבדל. אני בטוח שהוא יחזור ובענק. יריב | 25.01.16 (ל"ת)
ניר צוק סוגר את מסעדת קורדליה ביפו העתיקה
12 תגובות לכתיבת תגובה