10. למה שיהיה אכפת למישהו אם הירקות נקנו בחווה הקרובה או בחנות סיטונאית? מי שהולך למסעדה רוצה חוויה נעימה ואוכל טעים. ואם הירקות טובים, אז למה זה מעניין אם הם נקנו ישירות מהחקלאי או דרך ספק ביניים? זה סקופ? | 29.01.16 (ל"ת)
8. אל תזמינו מנות ספיישל יש רק שתי סיבות למה יהיו מנות ספיישל: 1) לא בטוח שהמנה טובה - אחרת היא הייתה חלק מהתפריט הקבוע - אם תהיו שפני ניסיונות 2) אם רוצים לדרוש מחיר מופקע ולא רוצים לשים אותו בכתב כדי שתוכלו להשוות מול מנות אחרות אלי | 28.01.16 (ל"ת)
5. אוכל לא זורקים אין ספק שככה עובדות מסעדות בכל רחבי העולם ויש להוסיף שגם מה שנפל על הרצפה עשוי לחזור לצלחת ושהשף טועם עם אותה כף שוב ושוב מהתבשיל ותנאי האיכסון של האוכל אינם סטריליים. הכי טוב לאכול בבית! מסעדן | 27.01.16 (ל"ת)
2. למי אכפת מהחווה אם האוכל טעים אז הוא טעים. אם לדעת הסועד הוא מצדיק את המחיר, שיבושם לכולם. אם לא, שלא יבוא לסעוד שם יותר. צ | 26.01.16 (ל"ת)
1. נחשו ,לאיזה מסעדה שייך חלק מה תפריט? רביולי עם גבינה ברוטב עגבניות ונגיעת שמנת ניוקי צמחי תבלין ברוטב עגבניות ונגיעת שמנת פסטה מבושלת ברוטב עגבניות ונגיעת שמנת פסטה ברוטב שמנת, בטטה צלויה, שמן כמהין ומוסקט רביולי עם גבינת תום ברוטב שמנת, עם בטטה צלויה, מוסקט ושמן כמהין רביולי ברוטב שמנת מתוקה עם פטריות פורטבלו טריות, שמן כמהין, בזיליקום ויין לבן ניוקי ברוטב שמנת מתוקה עם פטריות פורטבלו טריות, שמן כמהין, בזיליקום ויין נראה לי תעשייתי רגב | 27.01.16 (ל"ת)
שקרים שמספרים לכם במסעדות יוקרה
11 תגובות לכתיבת תגובה