14. גם ברווז הופך פה לשף בצרפת שהיא מדינה מפגרת מבחינה קולינארית (ותרבותית) כדי לזכות התואר שף צריך לעבור את כל המסלול במטבח. ומתחילים בקילוף בצל ושום. אבל בתל אביב, בירת הקולינאריה העולמית צריך משקיעים ויחסי ציבור והופ - שף נולד. אלי | 28.01.16 (ל"ת)
11. איך יש פה היתכנות כלכלית? 18 איש ב2 סבבים זה 36 סועדים בערב בנניח 400 ₪ כולל שתיה לראש זה 14400 לערב ברוטו , איך מזה מחזירים השקעה של 2.5 מיליון בדיוק ? או שיש פה משהו שאני לא מבין . אגב , פעם נעשה מחקר על הענף והמסקנה שלו היתה שכדי להחזיק מסעדה רווחית לאורך זמן צריך לפחות 80 מקומות ישיבה והאופטימלי זה 120 טל | 28.01.16 (ל"ת)
9. הפרעות אכילה. זה נראה יותר כ״אודרוו "(מנה ראשונה) אם הוא אכלן כפייתי הוא מגיש אוכל שגורם לטועמים לחשוק בעוד? איך זה שהמאכלים כוללים סוכר ופחמימות. פחמימות הופכות לסוכר בביולוגיה אז יש כאן פרדקוס כלשהו. נורה פייט | 27.01.16 (ל"ת)
7. רז כמי שהיה קרוב וחזה בהתפתחותו של רז, אני בטוח בהצלחתו ....עלה והצלח... דני גבור | 27.01.16 (ל"ת)
5. אולי תסבירו לי איך אפשר לשבוע כשמקבלים דוגמיות צבעוניות כאלו? ממש פלצנות!!! אולי די כבר עם הקשקוש הזה ותפסיקו להשקיע ב"עיצוב המנה".....זה לא אוכל !! זו בדיחה!! | 27.01.16 (ל"ת)
הפרעת אכילה
14 תגובות לכתיבת תגובה